נפתלי רענן...

נפתלי רענן...

זמר שפרץ לשוק המוזיקה לפני כשנה בערך, עם השיר אילו פינו שרק הלחן של השיר מספיק דיו, אותו זמר נפתלי רענן ניחן בקול שממש דומה לקולו של אברהם פריד (סליחה קומבינטור שלא ביקשתי ממך רשות על הזכרת השם הגדול והנורא) אמנם כשהוא שר רגיל יש קצת פחות דימיון בינו לפריד, אך כשהוא עושה קולות שניים אתה לא יודע להבחין בין פריד לרענן, וכמו שמנדלסון הוא החקיין של מרדכי בן דוד ואיתי כהן של שטרייכר אז כך גם אותו רענן חקיין של פריד (במחילה מג`רופי אבל יש חקיינים יותר טובים ממך).

Rצינית

New member
אקיצקץ (מ)רענן את קולו של פריד.

מעניין מתי יבוא המרענן לקולו של שוואקי.בנתיים אין!אתם יודעים לא מרעננים דברים מרעוננים וטובים.

ח ח ח .

יש כבר חקיין של שווקאי האגדי , ושמו בישראל : ברוך עבוד , נדמה לי שהוא זמר מארצות-הברית .

Rצינית

New member
חה חה.עבוד קולו כאבוד.

אין לא את הקול האגדי של שוואקי. שטויות!עדיין לא שמעתי נימה שוואקית אחת בקולו.אני לא יודעת מי המציא את זה. התכוונת שחשבו שהוא הולך לחקות בהצלחתו של שוואקי.אבל הקול???מה הקשר?!?! אין ולא היה ולא יהיה כשוואקי.תזכרו את זה!

ללא תוכן רק על החלק...

הראשון של דבריך אבל לא על החלק השני שבדבריך, לדעתי שוואקי אמנם יש לו קול יפה אבל נסחפת יתר על המידה.

Rצינית

New member
לדעתי לפריד יש קול יפה אבל...

אתם נסחפים יתר על המידה.אולי תשנו את שם הפורום ל"פריד".אה? עניין של טעם.כל אחד וטעמו.לדעתי, מכל הזמרים כיום שוואקי עולה על כולם.אזמה אם הוא חדש בשוק.זו הגדלות אצלו עם כל הרעיון שהוא חדש נכנס לקטע כמו גדול.אני יודעת זה מעצבן להפוך פרענק לזמר חסידי מס' 1.אבל מה לעשות כאלו הן העובודת בשטח.עם עובדות לא מתווכחים.

פריד?

כנראה שלא הבנת אותי אמרתי ששוואקי יחסית לפריד עוד צעיר ויש לו עוד זמן להוכיח את עצמו בדיוק כמו שפריד הוכיח את עצמו (הוכחה לא כל כך מוצקת).

Rצינית

New member
מה הקשר?שוואקי צעיר בגילו ובמקצועו.

החוכמה להשוואות זמר לזמר באותם זמנים. תביא את פריד בצעירותו ואת שוואקי כיום ואז תבואנה ההוכחות האמתיות.

אני הייתי אוהב

מאוד את שואקי עד שבא והוציא ת`דיסק השלישי, שלדעתי הוא על הפנים. מאז הערך שלו ירד הרבה אצל הרבה אנשים. דרך אגב, מישהו שמע את הדיסק החדש שלו?

Rצינית

New member
שטויות.

הדיסק השלישי הוא לא בא להיות כ"דסיק שלישי של שוואקי"סתם לפרנס תקליטנים.זה הכל.אז אנא ממך תחזיר את הערכתך לשווקי. ולגבי הדיסק הבא שלו שמעתי שיושבים על זה.ובקרוב בקרוב.מקווים השנה. תגידו אמן!

bg01

New member
כל הכבוד לו ואני מפרגן לו אבל

ממה שמעתי אותו בחתונות הוא לא מי יודע מה מקצועי וקצת מזיף לפעמים(סגנון של אלי פרידמן- לא אחד שלמד מוזיקה..)

חוץ מזה.

שזה קצת יותר משנה אם הנני טועה זה כבר קרוב לשנתיים אם לא שנתיים בכ"א יפה לך שאתה מפרגן לו... הוא איש חביב לכשעצמו .

המעבד

המוזיקלי הוא... קבלו את אהרן ברק. גיטריסט בעל תשובה מתזמורת החדווה. ולעיתים קרובות עם בנימין קלצקין ולהקתו!

טוב לדעת.

ממה שהכי התלהבתי זה מהקולות השניים שעשה רענן שהם ממש דומים לפריד.

למעלה