נצחון חלקי

m i k a 2 0 0 2

New member
נצחון חלקי

אני חדשה בפורום ואני חייבת לחלוק משהוא.אני היתי חיי כמה שנים במערכת יחסים אלימה.תמיד פחדתי ללכת להתלונן,כי הוא היה בא אם פרחים ואלף סליחות והייתי סולחת.ואז נפרדנו והוא עשה מעשה שפגעה גם בי וגם בילדה(בת 4).אסרתי לו לבוא לראות אותה ואז הוא הגיש תביעה לבית משפט.אני מאוד פחדתי מהמחשבה שהוא יראה ילדה באישור בית משפט,היה מלא מקרים בארץ שאבא היה אם ילדים לפי החוק והרג אותם ואת עצמו.אז החלטתי שמספיק לשתוק.לפני כמה ימים הלכתי למשטרה,סיפרתי כל הסיפור.חוקרים היו מופתעים איך לא הגעתי לפני.והיום הוא היה בחקירה והם החליטו להמשיך ולהעביר הכל לבית משפט.אני ידעת שזה לא סוף,אבל לפחות הילדה שלי לא תהיה בידיים של בן אדם הזה וזה כבר הקלה מסוימת.

s h o o s h a

New member
ניצחון ראשון

את האומץ הגדול לעשות צעד ענק כמו זה שעשית ראוי לשבח ולהעריך ולחזק אותך כי הדרך ארוכה, לא קלה ולא פשוטה. מציעה לך בחום לפנות לאחד הארגונים שמעניקים סיוע. לויצ"ו או לנעמ"ת בעיר מגורייך כדי להיות מלווה ע"י איש/ אשת מקצוע. אל תעשי את הדרך מכאן לבד. מציעה לך גם לפנות ללשכת הרווחה בעיר מגורייך ולערב עובדת סוציאלית שתטפל יחד אתך בכל הבעיות הקיימות ושאולי, חלילה, יתעוררו בעתיד, כך שייקל עליך להתמודד עם הכל. וכמובן, שהבית הזה כאן תמיד פתוח עבורך ולסייע כמיטב יכולתי.

m i k a 2 0 0 2

New member
תודה

אני כבר קבעתי פגישה אם יעוץ משפטי בויצו ולגבי רווחה זה תמיד נראה לי שמישהוא נכנס לך לחיים ואני מנסה לדחות פגישה ברווחה,אבל נראה לי שכבר "תיבת פנדורה" נפתחה והגיעה זמן להכניס גם אותם.תודה שענית זה באמת חשוב שתומכים.

למעלה