נצחתי

נצחתי../images/Emo28.gif

לפני חמש שנים חליתי בסרטן השד עברתי כריתה חלקית, אבל בתקופה האחרונה היד התנפחה לי מה שנקרא ליפדימיה איך מתמודים ופותרים גם אז זה? האם יש למישהו רעיונות. כמו כן ברצוני לעבור שחזור וההייתי רוצה פרטים גם על זה אצלמי כדאי ואיך עושים זאת אשמח לקבל תגובות.

לימפדאמה

קודם כל מזל טוב על ה-חמש שנים. מאחלת לך עוד שנים ארוכות של בריאות. לגבי ההתנפחות של היד, עד כמה שאני יודעת יש כמה דרכים לטפל בזה, אחת מהן היא שרוול לחץ שאמור לשמור שהיד לא תתנפח. כמו כן יש משהו שנקרא עיסוי לימפטי שמטרתו לעזור לגוף לנקז נוזלים החוצה כאשר הגוף לא מצליח לעשות זאת בצורה טבעית. לגבי מטפלים את יכולה לפנות לטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן ולשאול (03-5717888), או להשאיר הודעה בפורום רפואה אלטרנטיבית (לינק בכניסה לפורום) ואני מצרפת גם שני לינקים בנושא שמצאתי ברשת (ולא מתוך המלצה אישית) לפחות כדי לתת לך מושג. ספרי לנו מה מצאת ואיך את מרגישה. יום טוב גלי

נאן

New member
היי ליידי

היי אייך מתמודדים? לומדים להכיר את החבר פרדי שמולבש על היד ולצייר ציורים שיהיה חמוד ויפה ויותר.וכמובן העיסוי הלימפטי.צר לי להגיד לך שיש ימים טובים ויש ימים רעים עם היד כל שתפנימי את הקטע יהיה יותר קל להתגבר שהיד כבר לא חוזרת לעצמה ממש. מגיעי לך מקופת חולים השתתפות גם בקנית השרוול הלחץ והכפפה לשלי קראתי פרדי.וגם בעיסוי הלימפטי שדיי מקל. ושמחה בשמחתך כמובן על הנצחון נאנוש

הי פרדי../images/Emo140.gif

נסיתי שרוול לחץ אבל זה לא בדיוק עזר לי אני שמח שזה עושר לך אשמח לשמוע ממך ובהצלחה ותהני מכל מה שאת עושה

מלמלה

New member
ניקוז לימםטי

מבוצע ע"י פיזיוטרפיסטיות שהתמכו בזה יש דרך קופות החולים ויש פרטיות שחלקן עובדות עם קופות החולים זה מאוד יעיל זו אשת מקצוע שתוכל גם להמליץ לך על תרגילים (פשוטים) שיכולים לעזור לתופעה מאיזה איזור בארץ את?

תודה../images/Emo140.gif

לשאלתך אני גרה באזור הצפון ליתר דיוק בקבוץ סער שמחתי לקבל כל כך תגובות בנשוא נשאר עוד שאלה השחזור האם מישהו יודע על שחזור לכריתה חלקית אשמח לקבל פרטים באהבה ריקי

מלמלה

New member
ליידי

אם את רוצה טלפון לאשה בחיפה אני אעביר לך במסר לדבי שיחזור שלי הם גם ככה עולם הולך ונעלם כך שאין כל כך מה לשחזר חוץ מזה שאחרי הניתוח הציץ המנותח יותר יפה מתאומו כך שאני ממש לא בתחום

ליידי סנו...אהבתי ת'ניק שלך

איני יכולה לעזור לך בשאלותיך, אצלי זה היה באגף הדרומי....חחחחחחח אך חייבת לומר לך. הכותרת שבחרת למסר !!!!! משו, משו! נסעתי השנה לחו"ל והכרזתי על טיול זה כטיול הנצחון שלי, לכן כל כך מבינה על איזה נצחון את מדברת. נמשיך כך, הא? איילת האביב

מזי א

New member
שחזור

עד כמה שלי ידוע, אין שחזור למי שעברה כריתה חלקית רק לכריתה מלאה. בקשר ללימפודמה, כמו שרשמו פה אחרות, יש לבצע מס'ג לימפטי אבל לא ניתן "לפתור" את הבעיה, זה פשוט "מתנה" לכל החיים, שרוול לחץ וכפפה גם עוזרים והם ממומנים בסביבות 80% ע"י הקופה. כל טוב לך והרבה בריאות

ומשהו לגבי שחזור

מצרפת לינק לגבי שחזור שד. מקווה שזה יתן לך תשובות. חוצמזה, אני ממליצה לך להרים לשם טלפון, שאולי יחסוך ממך הרבה טלפונים אחרים. וחוצמזה, שיהיה לך יום מקסים. גלי

ושוב תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לגלי תודה על הלינק שלך זה השיב לי על כל השאלות שלי אשמח ליצור בצפון קבוצת תמיכה בנושא הסרטן תודה לכל שמי שהגיב ושלח המון אהבה וניצחנו

ליידי יקרה, גם אני צפונית../images/Emo140.gif

אולי אנו שכנות? אני גרה על שפת ים כנרת..איזה ירח מדהים יש מעליו היום חיבוק איילת האביב

צפוניות../images/Emo24.gif

אני גרה בקבוץ סער שנמצא ליד נהריה, אשמח על קשר ונכון יש ירח נפלא הלילה. נוסף גרים איתי שני הכלבים שלי ליידי וסנו זהו מקור השם ובן זוגי לחיים שיאמר לזכות שמלווה אותי כל הזמן הזה בתמיכה, להתראות והמון כיף ואהבה ריקי

למעלה