נצלו את ההזדמנות לדרוש שיפורים

Tami me

New member
נצלו את ההזדמנות לדרוש שיפורים

אתם יודעים כמוני כי עוד קצת פחות מחודש כבר אי אפשר יהיה לבקר את פעילות ראש העיריה. הפורום הזה יתרוקן. אפילו הילדים הקטנים לא יטרחו לענות. מכתבים ופניות לראש העיריה שוב ישלחו לאחר כבוד לפח האשפה. הפקידים יחזרו לצפצף עלינו. היום מקשיבים לנו ולכן כדאי לנצל את ההזדמנות - ואולי אפילו ינסו לשפר את הדברים בעתיד. אנחנו בטוחים שמגיע לנו הרבה יותר. ואפשר!!! מגיע לנו תשתיות כבישים טובה יותר. פחות פקקים ביציאה מן העיר ובמעבר ממערב למזרח העיר מגיע לנו יותר מרכזי תרבות והשכלה. יש לנו מרכז היטק מפותח. אפשר לפתח לצידו מרכז השכלה גבוהה בתחומי הטכנולוגיה. העיריה צריכה להיות מנוהלת באמצעות כלכלנים מנהלים תוך הקפדה מירבית על יעילות וחסכנות. כיום הביזבוז חוגג שם בכל. כל מנהל אגף מפזר כספים כראות עיניו ללא בקרה. שמועות על קומבינות מפוקפקות מסתובבות בכל מקום. הרבה יספרו לך כי כדי לקדם נושאים מסויימים צריך לשמן פקידים מסויימים. מגיע לנו מנהל הרבה יותר תקין ולא נורמות של העולם השלישי. היום כל מפגש עם העיריה זה בזבוז זמן. חייבים להטמיע בפקידות נוהלי עבודה מודרניים ועם הפנים לתושב. הרבה דברים צולעים ותקועים מחוסר יכולת החלטה. אפשר וצריך לעשות הרבה בעירנו. חבל שראש העיריה עצמה לא קמה ואמרה - אתם צודקים, יש ליקויים ואני מתכוונת לעבוד חזק כדי לשפר את המצב. במקום זה היא מסתתרת מאחורי עדת היחצנים שלה שמספרים לנו על החיוך שלה וכמה טוב לנו איתה. ממש זה לא מספק אותנו ואנו מקווים שהעיר לא תמשיך להידרדר בשנים הקרובות. אני קוראת לראש העיריה להופיע כאן, לא באמצעות הילדים המציצים, ולא כדי להתקסח איתנו. רק כדי להציג מספר נושאים חשובים שהיא מתחייבת לעבוד קשה כדי לתקן אותם. אם היא עדיין מאמינה כי הכל אצלה ובעיריה מושלם ואנחנו סתם סתומים אז - ניפגש ב 28 לחודש. שבת שלום.

Tami me

New member
עדיין מחכה לירום הודה

אני יודעת כי ממש מוגזם לדרוש ממנה להודות שיש הרבה מה לעשות אבל אני עדיין מחכה

למעלה