נצלנית או לא?

נצלנית או לא? ../images/Emo4.gif

שלום, רציתי לספר לכם על בעיה שיש לי. הבעיה: יש לי חברה לכיתה אבל אנחנו גם נפגשות הרבה מחוץ ללימודים מרמזים לי וגם אני שמתי לב שהיא רק מתקשרת אלי שאין לה מה לעשות ואפילו גיליתי את זה כלומר שמשעמם לה. נתתי לה מתנה ליום הולדת באותו יום. וביום הולדת שלי היא רק התקשרה להגיד מזל טוב למרות זאת לילדות אחרות שהיא בקושי מכירה היא נתנה מתנה. מאוד נעלבתי וכן אמרתי לה! רבנו! ( זה היה מזמן) ועד עצם היום הזה לא קיבלתי מתנה למרות זאת שנסעתי לא מזמן לחוץ לארץ הבאתי לה מזכרת בעצצם 2 מזכרות 1 שהיית יבאילת ו1 שהייתי ביוון. והיא לא הביאה לי כלום. ואימא שלי אפילו אמרה לי שלא הייית צריכה להביא לה כלום. אה ועוד משהו היא אמרה שהיא לא מצאה מתנה מספיק מיוחדת ושהיא עוד תקנה ו.. שלא מזמן היה לחברה שלנו יום הולדת אמרתי לה שאני אולי לא באה אז היא אמרה לי מרוב יאוש "אבל עם אני אהיה במסיבה" זה נקרה ניצול?

sista

New member
זה נקרא בזבוז זמן

עזבי אותך. היא כבר לא תהיה חברה טובה שלך. חבל על הזמן.

almonit15

New member
תגובה...

הילדה הזאת ממש לא חברה טובה שלך.....לא היתה ולא תהיה.....היא בסך הכל מישהיא שאם היחס שהיא נותנת לך את אפילו היי ברחוב לא צריכה להגיד לה. אני לא חושבת שהיא מנצלת אותך....זה רק יוצא לה ככה....אל תיתני לה לעשות לך את זה...בהצלחה :)

dav dav

New member
זה אחוש שילינג שרמוטה ניצול!!!

1- אם את רוצה שהיא תדע שהיא מנצלת אז תעשי לה אותו דבר תתקשרי רק שאין לך מה לעשות, על תקני לה מתנות ואם היא תתקשר תגידי לה אין לי זמן נדבר אחר כך שימי פססססססססס עליה 2- אם את לא רוצה מה אכפת לך על תדברי איתה תנצלי אותה ושטויות את יודעת מה אפילו על תנצלי עזבי אותה תתעלמי תעשי כאילו שהיא לא קיימת!!! ואז היא תעזוב אותך בשקט 3- מה אכפת לך לנסות הרי בכל מקרה לא תפסידי שום דבר!! מקווה שעזרתי... דבורה!!

איזה ילדה מגעילההההה! ../images/Emo46.gif

אני שונאת בנות כמוהה...
לחברה הכי טובה שלי הייתה יומולדת.. למישהו יש רעיון למתנה... יש לי לבנתיים 400 ש"ח חשבתי על איזה דובון מתוק חוטיני חמוד של מיקי מאוס וחזייה.. אבל לא יודעת....

יש לי רעיון + כמה עצות!

1. על תקני ספר 2. למה 400 שח" אני מקסימום אבזבז 40 3. תקני בגד בפוקס או ב TNT אפשר תמיד לחליף שם..
למה לא רשמת לי תשובה מלאה בלי להעליב אבל ממש לא הייתי מרוצה מהתשובה הקצרה הזאת. " אני שונאת בנות כמוהה" זהו? זה לא ממש עזר לי מצטערת אבל אני לא צודקת? פעם הבאה עם את מתכוונת לרשום לי תש8בה על תרשמי תשובה , של ממש אפילו לא שורה.. תודה מראש!

כל אחד בוחר...

"כל אחד ב ו ח ר את החברים שלו" הדגש הוא על הבוחר, אנו משקיעים במערכות יחסים ומצפים ליחס כזה או אחר, לפעמים אנו כל כך עסוקים בלתת ולצפות עד שאנו שוכחים שיש צד שני למערכת הזו ואפילו אם זה רק ידידות, אם את חושבת שמערכת היחסים הזו חשובה לך אז חשוב לדבר עם אותה חברה ולברר איפה היא עומדת ומה הציפיות שלה ואז תבררי עם עצמך אם יש התאמה בין הצפיות שלך ושלה ואם זה מתאים לך. שלומי

Lady_Voldemort

New member
ממש נוח לה הא?

את מתקשרת,את מביאה לה את המתנה ..... אולי היא גם רוצה להיות חברה שלך אבל מנצלת את העטובדה שרק את משקיעה בזה... בכל אופן עזבי אותה.... לא נראת לי חברה טוב פוטנציאלית לונג ליב זי לורד מיצי

אני לא מנסה לקנות חברות! ../images/Emo46.gif

גם ככה אתה חושב אתה ממש טועה כי היא כל הזמן מרמזת לי! עם את יכולה תביא לי מתנה או משהו טוב? או על תשכחי מחר יש לי יום הולדתֱ ככה היא עושה לי! כן אני מתקשרת הרבה אבל היא מתקשרת רק שמשעמם לה! מי הנצלנית עכשיו?

Lady_Voldemort

New member
אני התכוונתי אליהה

ועוד משהו..אני בת נ.ב ניקול ,זאת מהארץ למה את כל כך עצבנית ?

למעלה