נצלש פינת בישול

נצלש פינת בישול

יש איזה מאכלים במקום מושבכם הקיים שאתם לא מבינים איך אנשים אוכלים את זה?
אני בארהב אז מצד אחד יש הכל ומצד שני הכל די שגרתי. אחד הדברים שאני לא מצליחה להבין זה את עניין החביתה עם קטשופ לארוחת בוקר... לא ברור. חביתה - מעולה. אבל קטשופ?!?!
 
Poutine


 
בסין היו דברים גרועים יותר...


במשרד של בעלי ליד שנגחאי, תלו העובדים על לוח המודעות רשימת המלצות בריאות של אילו דברים לא כדאי לאכול ביחד.
ברשימה הזו היו כמה פנינים כמו:
״לא מומלץ לאכול בשר כלב ביחד עם שום״
 
don't get me started...!


ארוחת הבוקר האנגלית העממית מלאה, פשוט נוטפת בשומן. בשר מטוגן ו/או נקניקיות מטוגנות, ביצים מטוגנות, תפוחי אדמה מטוגנים כמעין לביבות, פטריות מטוגנות ועגבניות צלויות, וליד כל זה טוסט ושעועית אפויה ברוטב עגבניות, כזאת מקופסת שימורים.
לא מבינה איך מישהו מתחיל ככה את הבוקר, אבל עובדה.
פיש אנד צ'יפס. אני מריחה את זה מקילומטר, הריח של הדגים המטוגנים. ממש מחריד.
וגם - הקארי פה חריף בטירוף, הרבה יותר מהגרסה המרוככת של האוכל ההודי בישראל.
פעם לא הבנתי איך מישהו אוכל צ'יפס עם חומץ. היום זה טעים לי.
ומה העניין עם מרמייט?!
ולמה הם חושבים שירקות מורתחים עד סמרטוטיות (גזרים, ברוקולי וכרוב ניצנים מככבים כאן) ובלי שום תיבול זה "מנת ירקות"? בעיני זה מגעיל. לא פלא שאנשים כאן חושבים שהם לא אוהבים ירקות.
אני יכולה להמשיך, אבל נראה לי שעדיף שלא...
 
הציפס עם החומץ פופולארי גם פה

אני לא מתחברת לזה אבל זה לפחות לא מגעיל אותי.
 
תצחקו אבל אני ממש מודאגת מזה


אני הכי פשוטה באוכל שלי-מעט תבלינים, בלי בשר עם חלב וכאלה...
ברור לי שהבחור יהנה מכל רגע מהבייקון וכו'- אבל נגיד בטיולים שלנו בחו"ל לא ממש מצאתי את עצמי מבחינת אוכל כי עירבבו בשר עם חלב (וזה פשוט מגעיל אותי, בלי קשר לכשרות), או שערבבו מלא דברים.

זה נהוג לבקש להוריד דברים מכריכים/סלטים וכו' או שזה לא מקובל?
 
למעלה