נצל"שים ושאלות קטנות

נצל"שים ושאלות קטנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

זהו השרשור המתאים לכל ההודעות שאינן מצדיקות פתיחת הודעה חדשה. קישורים לכתבות קטנות, הודעות קצרות, שאלות של חנויות רכי'ה ועוד. בהצלחה

ליאתת111

New member
אוכפים

שלום יש לי שאלה, אני יודעת שבאינגליש יש סוגי אוכפים. אוכף דרסאג' ואוכף קפיצות. רציתי לדעת מה בדיוק ההבדל בניהם מבחינת מבנה. מה יתרונות אוכף הקפיצות שעוזרות בזמן הקפיצה שאין באוכף אחר. תודה:]

Saint Marco

New member
אז ככה,

אוכף דרסג', באוכף דרסז' אזור הגב הרבה יותר ארוך וזה בשביל שהתחת שלך ישאר יציב ובמקום ולא יקפוץ, ובנוסף האזור שבו נשענות הרגליים גם יותר ארוך היות ואת לא מקפלת את הרגליים שלך כלל והארכובות ארוכות יותר. אוכף קפיצות, אזור הגב קטן יותר- למה?! כי פשוט לא צריך אותו גדול מידי..... האזור שבו נמצאות הרגליים קצר הרבה יותר.. משום שהארכובות גם קצרות יותר- הרי את קופצת עם קיפול בברכיים.

Ticklish

New member
מישהו מכיר חנות ציוד באירלנד?

היי, אני טסה לאירלנד בקרוב, ואני מניחה שיהיו שם מלא חנויות ציוד... אחרי הכל, אירלנד זו די "ארץ הסוסים"... אז מישהו פה מכיר/יודע על חנות ציוד באיזור דאבלין?

שירלי317

New member
יש איזה שתי חנויות מעולות מחוץ לדבלין

אני אנסה למצוא את השמות והכתובות שלהן, בספק קל אם אני אמצא. בדבלין עצמה אני אישית לא מצאתי בזמנו (שנה שעברה) אבל האמת שפשוט היה לנו מזל שהנהג מונית שלנו היה ג'וקי לשעבר
בכל אופן, תהני, ארץ מדהימה ביותר! אגב, יש אפשרות של השכרת עגלה צוענית כזו יחד עם סוס לטיול משפחתי כזה של שבוע.. זה אמור להיות ממש נחמד, לצערי כשטסתי זה לא יצא לפועל.

למעלה