נצל"ש - האתרים שלי!!!!

נצל"ש - האתרים שלי!!!!

נקווה שעשיתי בסדר את הנצל"ש הזה אוקיי קבלו... זה האתר שלי על מקפליי גוד שארלוט באסטד סאם41 טוב הוא לא הכי מעודכן בעולם כי עד פני כמה ימים רק המחשב שלי חזר להיות בסדר אז\ הינה www.lital14.tipo.co.il וזה האתר שלי על דאגי שגם פתחתי היום טוב בנתיים יש שם רק תמוונות שאני מוסיפה כל דקה וכל שניה.. אבל הוא יהיה ענק... תהנו www.Daugie.tipo.co.il

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הסבר על נצל"ש

קראי את זה בבקשה

D4Ever

New member
נצל"ש

מישהי יכולה לכתוב את המילים של דייריאה (Diarrhoea) בבקשה?

shircherry

New member
הנה

כבר כמה ימים אני מסתכלת על המילים ומנסה לשנן אותן LYRICS TO DIARRHOEA When you're climbing up a tree and it's running down your knee, diarrhoea! diarrhoea! When you're sitting in the gutter and you're eating bread and butter, diarrhoea! diarrhoea! When you're climbing in the loft and you tread in something soft, diarrhoea! diarrhoea! When you think you're having fun, but you've got a smelly bum, diarrhoea! diarrhoea! When it's coming out your bum like a bullet from a gun, diarrhoea! diarrhoea!

נצל"ששש- !Fukaaaaaaaa ../images/Emo80.gif

קודם כל: וואווווווווווווווווווווווווווווווווווו אוקיי לפני כמה דקות, אחרי שנה שאני מנסה להוריד ת'שיר הזה, הסתיימה לי ההורדה של She Falls Asleep סוף סוףףףףףףףףףףףף! עכשיו התגובה שלי על השיר: אוקיי, *נשיפה*, ואוווו זה אחד הדברים הכי מדהימים ששמעתי בחיים שלי! טום פשוט מושלם! הוא אחד האנשים הכי מוכשרים שקיימים! איך ששמעתי ת'שיר הזה כולי התמלאתי צמרמורות! זה פשוט מושלם! המילים, הלחן, הנגינה, השירה! הכל! שיר פשוט מושלם!
וגם בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה גם להגיב על האלבום החדש [למרות שהוא כבר לא כל כך חדש....
]: לאלבום הזה משום מה יותר התחברתי מהאלבום הקודם.... השירים באלבום הזה פשוט מדהימים! המילים שלהם, הלחנים והביצועים מדהימים! רואים שהם באמת כאילו עלו רמה בכתיבה שלהם ובביצועים שלהם באלבום הזה, למרות שאני חושבת שהלאבום השני גם מצויין! אבל האלבום הזה הוא כאילו ההוכחה המושלמת לכישרון הגדול של כל אחד מהם! אני ממש ממש אהבתי ת'אלבום הזה וזאת באמת ההוכחה המושלמת לכישרון המדהים והגדול שלהם! ואני פשוט נהנית להקשיב לכל שיר שלהם באלבום הזה ולמוזיקה שלהם!
וזה המשפט שבדיוק מתאר את מקפליי: !It's Too Good To Be True

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אם זאת ההתקדמות שלהם מהאלבום הראשון לשני.. האלבום הבא פשוט הולך להיות יצירת מופת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif *מהנהנת* ../images/Emo99.gif

bustedit

New member
אווווףף אבללל למההה

השיר המעצבן הזה מגיע ב-2 חלקים?!?!?! חלק אחד וחלק שני?! מה הקטע?! אין ת'שיר שיש בו את שני החלקים יחד וזהו???

למעלה