נצל"ש

HANSAMA

New member
נצל"ש

היה עכשיו טופ 10 בMTV וזה הסדר: 1.HOLIDAY 2.BASKET CASE 3.BOULEVURD OF BROKEN DREAMS 4.WHEN I COME AROUND 5.AMERICAN IDIT 6.NICE GUYS FINISH LAST 7.LONGVIEW 8.MINORITY 9.TIME OF YOUR LIFE 10.WARNING יהיה גם היום ב-11 בלילה (איזה עצוב שMacy's Day Parade לא היה)

whatascene

New member
חח רשמתי את זה מקודם..

ואיזה שרשור בדיוק ניצלת? ממ.. היה נחמד, כיף לראות לונגוויו on the big screen! חח

HANSAMA

New member
סתם... תמיד רציתי לכתוב את זה...

היה מדהים!!!! השתחררתי מבי"ס בשביל לראות את זה! אבל כבר ראיתי את כול הקליפים קודם..

אוףף

אתמול חזרתי מטיול שנתי אז נתנו לנו היום יום חופש...ושמתי לעצמי שעון מעורר לעשרה לאחת עשרה אבל מפגר לא עבד ופיפספתי!! אוף
[וב11 בלילה לא ירשו לי לראות..]

HANSAMA

New member
לא כזה נורא כי זה רק קליפים שאת

יכולה לראות תמיד..

whatascene

New member
זה לא כאילו זה מעניין או חדש או משו

זו סתם דרך למרוח את הזמן במקום ללמוד מתמטיקה =)

DoDaDa

New member
../images/Emo171.gifנצל"ש - אמיתי...

מי ביים את וויק מי אפ? אני מקווה שזה לא אותו אחד כמו של אמריקן אידיוט...זה היה קליפ אדיר וגאוני...הרעיון של הכל.. רק היום גיליתי שבכלל לא ראיתי את המייקינג דה וידאו השלם ורק חצי..אבל ראיתי את הקטע עם המהירויות והכל.ץ..איזה חמוט

walk alone

New member
מאווווווווווווד משונה..

אנשים בא לכם לעשות דירוג משלכם ל10 הגדולים שאתם הייתם בוחרים?? (קליפים)

walk alone

New member
טוב אז שלי זה..

אבל זה כל פעם משתנה כי כל פעם אני מתאהב מחדש בשירים חדשים.. 1. time of your life 2. hitchin' a ride 3. basket case 4. american idiot 5. minority 6. pop rockr and coke 7. holiday 8. boulevard of broken dreams 9. waiting 10. Welcome To Paradise אני חושבת שזה מה שאני הכי אוהבת.. בערך בסדר הזה..

למעלה