נצל"ש

נצל"ש

איפה אתם/ן רואות את הסדרה.. היה פה שרשור על פרק 302 וגם טיילר לפרק 303 ורציתי לדעת איפה יש את הפרקים האלה שדיברתם..?? כי בכל יום עכשיו יש את המאחורי הקלעים וקיוון היל אז איפה הסדרה משודרת בפרקים הלו..? זה הפרקים שיש בימי שישי???????.

invisiblegirl

New member
הפרקים בימי שישי

זה העונה השנייה. מה שהיה כל יום במשך השבוע זה היה שידורים חוזרים של העונה הראשונה וביום חמישי האחרון והיום יס שידרו שני ספיישלים על או.סי. בימי שישי זאת העונה השנייה וזה כבר די סוף העונה. אתמול היה פרק 20 וסה"כ יש 24 עונות. פרקיפ 301 ו302 שמדברים עליהם זה מהעונה השלישית שהתחילה לפני שבוע וחצי בארה"ב. משיגים באינטרנט ומדברים על זה.

invisiblegirl

New member
התבלבלתי

בימי שישי זאת העונה השנייה וזה כבר די סוף העונה. אתמול היה פרק 20 וסה"כ יש 24 עונות. > התכוונתי סה"כ יש 24 פרקים בעונה השנייה

R i s a

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

שידורי The O.C שישי, 19:15 - עונה שנייה, ערוץ 13 בyes. פרק אחרון 20 מתוך 24. שישי (שעות שונות כל אחד) - עונה שלשית ע"פ ארה"ב, כל אחד מוריד חוץ מShira lightyears, לפי מה שידוע לי. פרק אחרון 2 מתוך ? (פעם) כל יום 22:45 - עונה ראשונה, ערוץ 13 הפרק האחרון עבר ביום רביעי שעבר שהיה ה-27. שבת, שכחתי
, אם אני לא טועה ב-18:40 - עונה ראשונה. פרק אחרון שהיה - 2 מתוך 27. ונראה לי שזהו =]

למעלה