נצרות משיחית ? אולי נצרות משחית

The Fading

New member
נצרות משיחית ? אולי נצרות משחית

כמה דם שפכו התלבנים בשחיטתם עמים ? כולל את היהודים בא"י ? כמה בני אינקה נרצחו ע"י הספרדים ? כמה טמטום יש בברית החדשה שטוענת שהיהודים ימותו ואילו אנחנו היהודים חיים ? כל האימפריות נפלו ואילו אנחנו עדיין חיים. למה הנוצרים הקימו כאן פורום ? לכו לארה"ב ותרצחו יהודים או תחזרו לגרמניה או לימי סטאלין,הרי ידוע שהיטלר וסטאלין היו נוצרים. שבוע טוב ליהודים.

1ysrat

New member
זאות מדינה דמקורטי!

אם מקומך לא פה אז אני מאחלת לך בהצלחה בדרך!!!

The Fading

New member
גם היטלר היה דמוקרט גדול וככה אתם

הנצרות והנאצים זה אותו דבר. צאו לנו מהמדינה גויים. לכו לעזה ותמותו מההפצצות שם.

1ysrat

New member
צער לי בהפנטיות שלך

יש פה הרבה בנים שלנו "כמו בן של חברה טובה " ניצא היום בעזה נלחם על המידנה זאות ואתה יושב בבית מתפלצף !! בהצלחה

The Fading

New member
מידנה הזאת ? תחזרי לסטאלין,גויה !!!!

אף אחד לא ביקש ממנו להילחם. אני כרגע כותב לך משם,אם לא שמעת על לפטופים. "כמו בן של חברה טובה"... אולי הוא מנסה לנצר אנשים.אני מקווה שיתפסו אותו שם.

1ysrat

New member
אנחנו כבני אדם שווים

צער לי אומר שאתה לא יודעה נגד מי המלחמה בעזה המלחמה הוא לא נגד יהודים לא נוצרים לא ערבים הוא נגד ארגון המאס אשר רוצה את העולם כולה צער לי לאומר אנחנו מתגייסים מרצון כדי לתרום לחברה ישראלית כאזרחים במדינה זאות ולא כמו כל הדתיים יהודים שאינם מכבדים את המדינה אשר לא עומדים לצפירה של יום זיכרון אז קודם כל תראה מה קורה בצלחת שלך! מי מחזיר בתשובה זה אתם וכלל לא אנחנו! שמות י 16-17 טז וַיְמַהֵר פַּרְעֹה, לִקְרֹא לְמֹשֶׁה וּלְאַהֲרֹן; וַיֹּאמֶר, חָטָאתִי לַיהוָה אֱלֹהֵיכֶם--וְלָכֶם. יז וְעַתָּה, שָׂא נָא חַטָּאתִי אַךְ הַפַּעַם, וְהַעְתִּירוּ, לַיהוָה אֱלֹהֵיכֶם; וְיָסֵר, מֵעָלַי, רַק, אֶת-הַמָּוֶת הַזֶּה. תה' נא א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב בְּבוֹא-אֵלָיו, נָתָן הַנָּבִיא-- כַּאֲשֶׁר-בָּא, אֶל-בַּת-שָׁבַע. ג חָנֵּנִי אֱלֹהִים כְּחַסְדֶּךָ; כְּרֹב רַחֲמֶיךָ, מְחֵה פְשָׁעָי. ד הרבה (הֶרֶב), כַּבְּסֵנִי מֵעֲו‍ֹנִי; וּמֵחַטָּאתִי טַהֲרֵנִי. ה כִּי-פְשָׁעַי, אֲנִי אֵדָע; וְחַטָּאתִי נֶגְדִּי תָמִיד. ו לְךָ לְבַדְּךָ, חָטָאתִי, וְהָרַע בְּעֵינֶיךָ, עָשִׂיתִי:לְמַעַן, תִּצְדַּק בְּדָבְרֶךָ-- תִּזְכֶּה בְשָׁפְטֶךָ. ז הֵן-בְּעָווֹן חוֹלָלְתִּי; וּבְחֵטְא, יֶחֱמַתְנִי אִמִּי. ח הֵן-אֱמֶת, חָפַצְתָּ בַטֻּחוֹת; וּבְסָתֻם, חָכְמָה תוֹדִיעֵנִי. ט תְּחַטְּאֵנִי בְאֵזוֹב וְאֶטְהָר; תְּכַבְּסֵנִי, וּמִשֶּׁלֶג אַלְבִּין. י תַּשְׁמִיעֵנִי, שָׂשׂוֹן וְשִׂמְחָה; תָּגֵלְנָה, עֲצָמוֹת דִּכִּיתָ. יא הַסְתֵּר פָּנֶיךָ, מֵחֲטָאָי; וְכָל-עֲו‍ֹנֹתַי מְחֵה. יב לֵב טָהוֹר, בְּרָא-לִי אֱלֹהִים; וְרוּחַ נָכוֹן, חַדֵּשׁ בְּקִרְבִּי. יג אַל-תַּשְׁלִיכֵנִי מִלְּפָנֶיךָ; וְרוּחַ קָדְשְׁךָ, אַל-תִּקַּח מִמֶּנִּי. יד הָשִׁיבָה לִּי, שְׂשׂוֹן יִשְׁעֶךָ; וְרוּחַ נְדִיבָה תִסְמְכֵנִי. טו אֲלַמְּדָה פֹשְׁעִים דְּרָכֶיךָ; וְחַטָּאִים, אֵלֶיךָ יָשׁוּבוּ. טז הַצִּילֵנִי מִדָּמִים, אֱלֹהִים-- אֱלֹהֵי תְּשׁוּעָתִי:תְּרַנֵּן לְשׁוֹנִי, צִדְקָתֶךָ. יז אֲדֹנָי, שְׂפָתַי תִּפְתָּח; וּפִי, יַגִּיד תְּהִלָּתֶךָ. יח כִּי, לֹא-תַחְפֹּץ זֶבַח וְאֶתֵּנָה; עוֹלָה, לֹא תִרְצֶה. יט זִבְחֵי אֱלֹהִים, רוּחַ נִשְׁבָּרָה:לֵב-נִשְׁבָּר וְנִדְכֶּה-- אֱלֹהִים, לֹא תִבְזֶה. כ הֵיטִיבָה בִרְצוֹנְךָ, אֶת-צִיּוֹן; תִּבְנֶה, חוֹמוֹת יְרוּשָׁלִָם. כא אָז תַּחְפֹּץ זִבְחֵי-צֶדֶק, עוֹלָה וְכָלִיל; אָז יַעֲלוּ עַל-מִזְבַּחֲךָ פָרִים.

הברית החדשה לא טונת שהיהודים ימותו

ההיפך הוא הנכון, הברית החדשה מדברת על כך שעם ישראל יכנס לנחלתו כפי שה' הבטיח לאברהם אבינו. "גָּדוֹל צַעֲרִי וְלִבִּי דּוֹאֵב תָּמִיד, עַד כִּי הָיִיתִי מוּכָן לִהְיוֹת מְנֻדֶּה מִן הַמָּשִׁיחַ לְמַעַן אַחַי, שֶׁהֵם בְּנֵי עַמִּי, עַצְמִי וּבְשָׂרִי, בְּנֵי יִשְׂרָאֵל; אֲשֶׁר לָהֶם מַעֲמַד הַבָּנִים,הַכָּבוֹד, הַבְּרִיתוֹת, מַתַּן הַתּוֹרָה,עֲבוֹדַת הַקֹּדֶשׁ וְהַהַבְטָחוֹת; לָהֶם הָאָבוֹת, וּמֵהֶם, מִצַּד יִחוּסוֹ הָאֱנוֹשִׁי, הַמָּשִׁיחַ שֶׁהוּא מֵעַל כֹּל, אֵל מְבֹרָךְ לְעוֹלָמִים. אָמֵן."(שאול אל הרומים ט': 2-5) "אִם כֵּן, אֲנִי שׁוֹאֵל, הַאִם נָטַשׁ אֱלֹהִים אֶת עַמּוֹ?בְּשׁוּם פָּנִים לֹא! הֲרֵי גַּם אֲנִי בֶּן עַם יִשְׂרָאֵל, מִזֶּרַע אַבְרָהָם וּמִשֵּׁבֶט בִּנְיָמִין. אֱלֹהִים לֹא נָטַשׁ אֶת עַמּוֹ, הָעָם שֶׁהוּא יָדַע מִקֶּדֶם. וְכִי אֵינְכֶם יוֹדְעִים מָה אוֹמֵר הַכָּתוּב עַל אֵלִיָּהוּ, כֵּיצַד הִתְלוֹנֵן עַל יִשְׂרָאֵל לִפְנֵי אֱלֹהִים? "אֲדֹנָי, אֶת-נְבִיאֶיךָ הָרְגוּ וְאֶת-מִזְבְּחֹתֶיךָ הָרָסוּ; וָאִוָּתֵר אֲנִי לְבַדִּי, וַיְבַקְשׁוּ אֶת-נַפְשִׁי לְקַחְתָּהּ." אַךְ מָה אוֹמֵר לוֹ דְּבַר אֱלֹהִים? "הִשְׁאַרְתִּי לִי בְיִשְׂרָאֵל שִׁבְעַת אֲלָפִים אֲשֶׁר לֹא-כָרְעוּ לַבַּעַל." כֵּן גַּם בְּיָמֵינוּ נִשְׁאֲרָה שְׁאֵרִית עַל-פִּי בְּחִירָה שֶׁל חֶסֶד. וְאִם בְּחֶסֶד, הֲרֵי שֶׁלֹּא עוֹד מִתּוֹךְ מַעֲשִׂים; אַחֶרֶת הַחֶסֶד חָדֵל לִהְיוֹת חֶסֶד. וּבְכֵן מָה? יִשְׂרָאֵל לֹא הִשִּׂיג אֶת מְבֻקָּשׁוֹ, אֲבָל הַנִּבְחָרִים הִשִּׂיגוּ; וְהַשְּׁאָר הִקְשׁוּ לְבָבָם, כַּכָּתוּב: "נָתַן לָהֶם הָאֱלֹהִים רוּחַ תַּרְדֵּמָה, עֵינַיִם לֹא לִרְאוֹת וְאָזְנַיִם לֹא לִשְׁמֹעַ עַד הַיּוֹם הַזֶּה." וְדָּוִד אוֹמֵר: "יְהִי-שֻׁלְחָנָם לִפְנֵיהֶם לְפָח וּלְרֶשֶׁת וְלִשְׁלוֹמִים לְמוֹקֵשׁ. תֶּחְשַׁכְנָה עֵינֵיהֶם מֵרְאוֹת, וּמָתְנֵיהֶם תָּמִיד הַמְעַד" עַל כֵּן שׁוֹאֵל אֲנִי, הַאִם מָעֲדוּ כְּדֵי שֶׁיִּפְּלוּ לְלֹא קוּם? חַס וְחָלִילָה! אֶלָּא שֶׁבִּמְעִידָתָם הַיְשׁוּעָה לַגּוֹיִים, לְהַקְנִיא אוֹתָם. וְאִם מְעִידָתָם הִיא עֹשֶׁר לָעוֹלָם וְהֶפְסֵדָם הוּא עֹשֶׁר לַגּוֹיִים, שְׁלֵמוּתָם -- עַל אַחַת כַּמָּה וְכַמָּה!" (שאול אל הרומים י"א: 1-12) ועוד כתוב במקום אחר, שכל ישראל יוושע. המעשים הנבזים של הצלבנים, ושל האינקוויזיצייה אמנם נעשו בשם של ישוע, אך לא מאת ישוע. ישוע עצמו אמר שהוא לא בא לגרום לאבדן נפשות אלא לישועתן. המעשים הרעים האלה, שאנשים אשר קוראים לעצמם משיחיים עשו, נובעים משכל בלתי רוחני, בשרי וחוטא, הנוגד לחלוטין את תורתו הבריאה של המשיח. לא כל מי שקורא לעצמו משיחי הוא משיחי באמת. עץ לימון יוכל לצעוק עד מחר אני עץ תפוז, אני עץ תפוז ובכל זאת הוא יפיק לימונים ולא תפוזים. אלהים אוהב אותך ורוצה שתדע מי הוא באמת, הוא רוצה לכונן איתך מערכת יחסים. יש לך תקווה, אתה לא אבוד. אני ממליץ לך לקרוא מה באמת כתוב בברית החדשה. ולא להסיק מסקנות שגוייות המבוססות על דעות קדומות.

ודיע10

New member
אתה מדבר נכון , אבל ...

תעזוב אותך מהסטיריאוטיפים האלה , גם אני כנוצרי חושב שאנשים כמו היטלר הם משוגעים וחולי נפש . למה אתה מייחס את ההתנהגות של יחיד ל- 2,000,000,000 איש בעולם ????????? מצחיק!!!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיקר! למה אתה במצב של FADING../images/Emo201.gif

בלי קשר לרגשות הקשים שלך נגדי ונגד מי שמאמינים בישוע, עדיין אני מאמינה בכל ליבי שישוע שבא כיהודי רצה שתבין כמה הוא אוהב אותך, לא רק למעני או למען מי שמאמינים בו הוא נצלב ונשא את חטאי העולם וקם אחרי זה בכדי להצהיר נצחון על עולם האפלה והשטן, אלא גם עבורך, ועבור כל אדם, כי אלוהים לפני כשלןשת אלפים שנה הבטיח כי יבוא גואל וירים את חטאי העולם ויפייס אותנו עם אלוהים מחדש..וזה מה שעשה ישוע המשיח. אני לא מבקשת שתתנצר, גם ישוע לא ביקש את זה, אמונה זו הידיעה בלב כי לנו כעת טוב לאחר שנפגשנו עם ה"אהבה" וה"אור" של העולם.. אלוהים לא רוצה שאף אחד מבניו ישאר בחושך או ירגיש שהוא נעלם וכלום לא נשא רממנו אלא זכרונות.. והוא מושיט לך יד..בכדי שתקבל את עזרתו..זה לא עולה כסף זה לא מעייף או מצריך למידה קודמת או היטהרות..זה רק בין האדם לישוע, שהראשון יגיד, "אני פותח את ליבי ואם אתה האדון האמיתי אז אני רוצה להכיר אותך, נמאס לי מחיים קשים-בודדים או סתם בלי טעם ותקווה ובטחון, רוצה את האור ומי החיים שהבטחת, כנס לליבי ותשנה אותי כי אני מוכן לחיים החדשים והטובים איתך" תפילה קצרה והתחלתית..בכדי לסלול דרך לאור פנימה.. מתפללת כי ישוע ינחית בך את השלום הנצחי שלו, ותוכל לקרוא את דבריי עד סופם ברוגע
באהבת ישוע

Thoma

New member
אתם צריכים לקבל פרס ישראל על סובלנות :)

במיוחד שלא מדובר באיזה יצור וירטואלי ספציפי, אלא שהגישות האלה מאפיינות חלק לא מבוטל מהציבור (הנבער) פה.

אתם יכולים להתפלל על הפסוקים הללו:

בס"ד 'מי הוא האיש החפץ חיים,אוהב ימים לראות טוב'. 'לא ישא גוי(עם)גוי חרב,וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות,ולא ילמדו עוד מלחמה'. 'ונתתי שלום בארץ וחרב לא תעבור בארצכם ושכבתם באין מחריד'. מי יתן:ותשקוט הארץ ארבעים-40 שנה'. 'אשרי רודפי השלום,כי בני אלוהים יקראו'. 'סור מרע ועשה טוב,בקש שלום ורדפהו'. אשרי העם שככה לו,אשרי העם שה' אלוהיו'. בברכת יום נעים ובשורות טובות לכולם
אמן!

למעלה