נקבעו לוחות הזמנים של E3 2015

sky121

New member
נקבעו לוחות הזמנים של E3 2015

התאריכים סגורים 14-16.6.2015, אך אין עדיין את השעות של כל הכנסים.

זה הולך להיות E3 מאוד מעניין, בגלל שבנוסף לניטנדו, סוני ואחרות. יופיעו חברות חדשות בתערוכה והמגוון נעשה גדול יותר.

ראשונה היא Bethesda, כולם מהמרים על הצגת הבכורה של Fallout 4 יחד עם Doom 4.

שנייה מיקרוסופט, בטח יופיעו היילו, Call of Duty השנתי, משחקי ספורט למיניהם וטומב ריידר האקסלוסיבי.

שלישית EA, יראו את Titanfall 2, ה-Battlefield הבא, משחקי מלחמת הכוכבים החדשים, משחקי ספורט ו-Mirror's Edge 2.

רביעית יוביסופט, Assassin's Creed השנתי, הכרזה על Watch Dogs 2.

חמישית סוני, תאריך יציאה ל-FF15, עוד תצוגה של Uncharted 4, משחק נוסף בסדרת God of War? אולי תחייה של The Last Guardian, עוד תצוגה של No Man's Sky ותצוגה של MGS5.

שישית נינטנדו, תציג את זיכיונות שלה כמו: מריו וזלדה. תאריך יציאה למערב של Xenoblade Chronicles X. תגיד שהיא תתחיל להוציא משחקים ישנים שלה לטלפונים החכמים.

שביעית Square Enix, כמובן שיהיה Deus Ex החדש, אולי משחק המשך ל-Sleeping Dogs, אולי עוד היטמן, הצגת בכורה של Just Cause 3.

ואחרונה חביבה שזה לא חברה ולא מפיצה, זאת פלטפורמה ה-PC. בה מגוון רחב של חברות פיתוח יראו משחקים שיוצאים למחשב, כמו Blizzard ו-Paradox.

אילו השערות ותחזיות כלליות שלי, לגבי E3 של 2015. נראה כמה מהן יתגשמו.

אני מקווה שיראו את Watch dogs 2

במיוחד אם יוביסופט תצליח לעשות קפיצה קוונטית כמו שעשתה בין AC1 לAC2. הם רק צריכים לעשות עלילה ומשימות נורמליות, מנגנון ההתגנבות בwatch dogs, הרבה יותר כייפי מזה של AC, מנגנון הירי של watch dogs הרבה יותר כייפי ומלוטש מאשר זה של GTA5, רק שיביאו גיבור נורמלי שאין לך חשק לדרוך לו על הראש.
אפילו אהבתי את הנהיגה הארקידית וההגזמות שאפשר לעשות עם האופנוע.

מקווה מאוד שאתה צודק גם לגבי fallout 4, אחרי סקיירים אני סומך עליהם שהם ידעו להפוך את fallout לסדרה שכייף לשחק מגוף שלישי שזה השיפור
הכי חשוב לי (זה ומכניקית ירי נורמלית)

אם סוני תדבר על TLG היא גונבת את ההצגה בE3 :) אני חושב שזה עוד מוקדם שהם יראו אותו.
סקוור כבר אמרו שנראה את היטמן בE3, אני מקווה לתאריך יציאה לDQ הירוז וזה יספק אותי, לפי best buy זה הולך לצאת באוקטובר וזה כל כך רחוק לי.
מאמין שגם נשמע על תאריך לSO5 או לפחות להכרזת לוקאליזציה לגרסת הPS4

מישהו 2

New member
WItcher 3 רץ ב- 1080P על ה- PS4 ונראה פשוט מדהים

מה שלא תגידו.. ה-PS4 מספק את הסחורה יפה מאוד.
https://www.youtube.com/watch?t=19&v=R1HPulLdatI
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
מערכת הקרב של המשחק מתעלה על FF נראה לי

בכל זאת , אני לא אקנה את המשחק הזה

evilplate

New member
הסרטון באיכות גרועה למדי

אבל עושה רושם טוב ממה שאפשר לקלוט :)

evilplate

New member
לא חושב ש EA תציג את טיטאנפול 2 או באטלפילד

אני חושב שהם יתמקדו נטו בבאטלפרונט כמשחק המולטי הגדול שלהם, אנחנו כן נראה כמעט בוודאות את מירורס אדג' 2 וגם נראה NFS חדש, משחקי ספורט זה מובן מאליו ולא צריך אפילו לציין את זה :)
&nbsp
וקשה לי להאמין אצל סוני שנראה את GOW החדש, נשמע שהוא עדיין מוקדם יחסית, הימור שלי? בטח נראה אותו ב PSX בסוף השנה כתצוגה המרכזית כמו שהם עשו עם אנצ'רטד 4 שנה שעברה, ו TLG ימשיך להיעדר כרגיל.
&nbsp

למעלה