נקבעו שמונה הנבחרות לגמר

cubano1

New member
נקבעו שמונה הנבחרות לגמר

ארה"ב
רוסיה
סין
רומניה
בריטניה
יפן
איטליה
קנדה
 

Mrpops

New member
שמח מאוד שבריטניה עלו

ועוד מהמקום החמישי הכ"כ מכובד! (אחרי רומניה!!)
ובנוסף, משמח אותי לראות גם את קנדה בגמר. זה הישג מכובד ביותר לנבחרת הקנדית.
 
היה ברור שהן יעלו

בראש וראשונה בגלל ההתמודדות הביתית...
הם הזמינו את כולם אליהם לאולימפיאדה
 

Mrpops

New member
אז את טוענת לשיפוט ביתי אוהד?

ברור שיתרון הביתיות מעניק התלהבות ובטחון עצמי אבל השיפוט לדעתי לא חרג יתר על המידה מהגבולות...לדעתך כן?
 
לא

לא מצאתי בעיות עם השיפוט.
יתרון הביתיות כמו שאמרת תורם לביטחון של המתעמלות, מעודד ולרוב מקל על ההתמודדות המנטלית. יתר על כן, כשהאולימפיאדה בארץ שלך, משקיעים הרבה הרבה יותר בספורטאים הלאומיים. אם נשווה את נבחרת בריטניה לאוסטרליה למשל, הבריטיות קיבלו הרבה יותר משאבים, אם זה כסף, הכנות מנטליות, כמות מאמנים ושעות, הכנות ספציפיות ועוד.
הדוגמא הכי טובה שאני יכולה לתת זאת נבחרת אוסטרליה, אשר פרצה ממש באולימפיאדת סידני, עד לפני כן הן היו בינוניות מינוס והפציצו פתאום בסידני. והנה היום, 12 שנה אחרי, כשהאולימפיאדה מתקיימת כמעט בצד הנגדי להם של כדור הארץ הן לא עולות לגמר.
 

Mrpops

New member
ברור שהאולימפיאדה תרמה להתעמלות הבריטית

וכן, את צודקת שבאופן טבעי משקיעים הרבה יותר משאבים אבל השאלה היא איך המדינה משמרת את ההשקעה הזאת. בענף כמו התעמלות (שבו מתעמלות מתחלפות כל כמה שנים - אין ממש ערך להשקעה בספורטאים בלבד, אם כבר בתשתיות של מאמנים וציוד שנשמר לאורך שנים. אין לי מושג מה קרה אצל האוסטרליות (אני דווקא זיהיתי אצלן רמה לא רעה בכלל שכנראה לא הספיקה כדי לעלות לגמר).
הזמן יגיד איך בריטניה תשמר את ההתקדמות הזאת...מעניין יהיה לראות אותם בריו עוד 4 שנים...אחרי עידן טווידל :)
 

NBI2

New member
כמובן שאם לא יהיו הפתעות מיוחדות

ארה"ב לוקחות (
)

אבל מקום שני שלישי לגמרי פתוח!

גם רומניה, למרות היום המצ'וקמק יכולות להתאפס על עצמן ולהביא גמר טוב

בקיצור-יא! איזה כיף שאולימפידה!
 
למעלה