נקב בעור התוך וזמזום בראש

הפולגרי

New member
נקב בעור התוך וזמזום בראש

אני בן 15 וסובל מזמזום בראש. הזמזום קורה כמה שעות ביום.בעיקר מול המחשב והטלויזיה.או קורא ספר. כשאני מניח את הראש על הכרית ויושן אין לי זמזום. וגם אני לוקח ריטלין בבית ספר אז בכלל אין לי זמזום. יש לי עקמת קלה.אני לא סובל בכלל מכאבי ראש,וגם לא מעיוותי ראייה פתאומים. יש לי מספר משקפיים.וגם שאני חושב וגם שאני לא חושב את המשקפיים יש זמזום. (המשקפיים לא בהכרח קשורות לזמזום כי לכל בני משפחתי יש משקפיים) יש לי נקב בעור התוף.האם זה קשור לנקב ? תודה רבה לעוזרים..

טיניטוס

הפולגרי שלום טיניטוס ( טינטון) הוא שם כולל לתחושה של רעש באוזניים והיא סוביקטיבית. יכול הופיע באופן קבוע או לסרוגין, בעיקר מפריע בסביבה שקטה.הטינטון יכול להופיע באוזן אחת בשתיהן או במקום לא ברור , "בראש". הגורמים לטינטון הם רבים כמו מחלות באוזן חיצונית או תיכונה ( זיהומים, דלקת אוטוסקלרוזיס), חשיפה לרעש ותרופות מסוימות. מומלץ לבצע בדיקת שמיעה מקיפה ובמידת הצורך גם בדיקת BERA. הטיפול יכול להיות מבוסס על הרפיה והקלה מהמתח הנלווה לטינטון, ביופידבק ומכשיר שמיעה ( ע"י מיסוך לצליל הטינטון). במקרה שלך חשוב לבדוק את האוזניים ולראות את בדיקת השמיעה. אתה מוזמן להגיע ליעוץ במרפאות החוץ. בברכה ד,ר אפרת ריינדורף כפיר

למעלה