נקודה אחרת בתור כבת זוג להורה שיש

נקודה אחרת בתור כבת זוג להורה שיש

לו ילד. עשו לי הפתעה שני המלאכים שלי היום וצילצלו אלי כאשר היו ממש ליד ביתי. חיש מהר התלבשתי (כמו שצריך) סידרתי מעט (לא שהיה מבולגן קודם) והם כבר חיכו לי ליד הדלת בקוצר רוח. פתחתי אותה והקטנצ'יק (שזו הפעם הראשונה אצלי בבית) מסתקרן. אני שואלת אותו אם הוא רוצה לעלות אל חדרי והוא משיב לחיוב. הוא מוריד סנדלים כמו ילד גדול (בדיוק היום הוא בן 5) ואומר "אני הולך לחדר שלי" איזה מתוק. בן זוגי אומר לי, "אולי תעשי לו סיור בבית?" הוא הולך לחדר השינה של אבי ושואל "למה יש כאן 2 כריות?" בן זוגי שכבר הספיק להגיע לשם אומר כי עוד מישהוא ישן כאן אחרי שאני אומרת לו "חברה של אבא שלי ישנה כאן איתו" אחר כך הוא הולך לחדר העבודה אצלנו בבית ומשם בחזרה לחדרי. בקול כזה מתוק הוא מבקש משהוא לשחק בו. בחדר לידי יש לגו. הקופסא לא הייתה מונחת בצורה טובה וחלק גדול נשפך על הריצפה. בזמן שבן זוגי שאל אם אני זקוקה לעזרה בנו היה מעט יותר פרקטי וניגש לעזור לי
. שמנו את הקופסא אצלי בחדר ורון (כך קוראים לקטן) התעסק עם הלגו עד שהם היו צרכים ללכת. הקטנצ'יק היה כל כך מרוכז שלא רצה ללכת ואף התחיל לבכות מעט. בסופו של דבר שכנענו אותו ללכת וקבענו כי הם יחזרו בימים הקרובים והוא יוכל להמשיך מהיכן שהפסיק. עכשיו מסתבר שהוא כל הזמן מדבר עלי בבית. קשה לי לחכות עד שאראה את שני המלאכים שלי שוב יחד
מעט רקע: הרבה זמן לא ראיתי את הקטן עקב סיבות השמורות עימי. אני מקווה שזו התחלה (יותר נכון המשך לאחר הפסקה של חודש חודשיים) של מערכת יחסים נפלאה. נ.ב אם נכנסתי ליותר מידי פרטים, אנא העירו לי על כך

rolan

New member
זה נהדר, פרי

דיברנו על זה... הילד צעיר ואת יכולה עכשיו לזרוע זרעים של אימון, אהבה וכבוד הדדי, אותם תקצרי ברבות הימים... ומי כמוך למודת נסיון כדי לא לחזור על טעויות. בהצלחה יקרה

היי את תני אהבה, הקשבה ואיכפתיות

ותקבלי בסיס איתן לצמיחה בריאה ושיתוף פעולה במורכבות המשפחה בהצלחה אילנה

למעלה