נקודה חשובה לגבי העונה הזו

אבי2322

New member
נקודה חשובה לגבי העונה הזו

שאני חושב עליה כבר הרבה זמן ורציתי לשתף אתכם.
לדעתי קיצצו בתקציב ההפקה השנה בצורה משמעותית,בעונות הקודמות כל הדחה היתה מחולקת לשתי משימות(שהם בעצם שני פרקים)והשנה בעצם כל משימה היא משימת הדחה.
מעבר לקיצוץ בתקציב הרי שיש כאן משהו לא הוגן כי אין אפשרות לתקן,הרי כל אחד מהמתמודדים יכול לפשל במשימה כזאת או אחרת וזה טבעי,ישנם מתמודדים שנפגעו מאד מהפורמט הזה כמו דליה ושי שבמעידה הראשונה שלהם כבר הודחו לעומת מתמודדים אחרים שגם הם פישלו אבל ניצלו ברגע האחרון מכיון שבמקרה שלהם מתמודד אחר פישל יותר.
מעבר לכך בעונות הקודמות היו גם סדנאות בישול בהשתתפות שלושת השופטים שנחשבים לשפים מדופלמים.
לי יש תחושה של כשלון בעונה הנוכחית ושהרמה הרבה פחות גבוהה מהעונה הקודמת,באופן כללי יש לי תחושה כמו בעונה אחרונה של תוכנית ריאלטי שכנראה תרד מהמרקע ולכן גם לא משקיעים כל כך.
 
מסכימה

באמת נראה כאילו יש מתמודדים שעל הטעות הראשונה מדיחים אותם (שי, סלמה בזמנו, דליה)
בנוסף חסר לי השידור של ההכשרה שהם עוברים...
אני לא יודעת אם זה באמת לא בוצע,
אני חושבת שכן ופשוט לא שודר או משהו. אבל לגבי הקיצוצים בתקציב אני דווקא חושבת שהעונה הם זכו לאובר תקציב, עם הנושא של הטיסות לחו"ל...
 

Haad Yao

New member
אבל זו תוכנית שמשודרת בפריים טיים

זו לא תחרות בישול שנקיה לגמרי משיקולים זרים. לדעתי, ליכולת הבישול יש משקל אבל הוא בטח לא הבלעדי ואולי אפילו לא העיקרי.

דליה ושי לא עפו בגלל הפורמט, אלא בגלל שכנראה ההפקה סימנה אותם כלא מספיק מעניינים. אין להם שפת גוף או צורת דיבור מעניינת כדי שאפשר יהיה לעשות מהם חיקוי בארץ נהדרת, אין סיפור חיים מרתק כדי שאפשר יהיה לעשות עליהם כתבה... וכל הכתבות והחיקויים האלה הרי מקדמים את התוכנית.

לא חושבת ש"מאסטר שף" לא תעלה יותר. יש לה רייטינג גבוה, מה הסיבה להוריד אותה ?
 
למעלה