נקודה חשובה למשתתפי הפורום
|ימ

elinor18

New member
נקודה חשובה למשתתפי הפורום../images/Emo41.gif|ימ

או.קיי...אני כל הזמן מתעדכת בפורום ובמה שקורה כאן וכל האנשים כאן נורא אוהבים את המוזיקה....אבל איפה המסיבות??????לרקוד את המוזיקה???להרגיש את הקצב...???איפה זה?????צריך לפעול ומהר!!!!! אפילו לארגן מסיבה!זה פשוט חובה! מקווה שעוד אנשים חושבים כמוני......

Baiano

New member
נו... אז מארגנים?

זה באמת בעסה - מאז שהתחיל החורף הייתי רק במסיבת אחת שהיתה שווה משהו (בניר אליהו)... אז באמת צריך לארגן משהו דחוף!!!

shellyland

New member
אפשר לארגן משהו לקראת הקרנבל...

רק היום גיליתי (לשמחתי!) שהיום הראשון של הקרנבל השנה נופל בדיוק על היומולדת שלי... מה שנקרא: סיבה למסיבה!

batucada

New member
מסיבות סמבה

לא אלאה את כולם בחישובים הפיננסים בהפקת ערב סמבה חד או רב פעמי -בבעיתיות של המיקום ,בקהל ה"עני" שמסתפק בבירה או במים ונראה לו מוזר לשלם יותר מ 30 ש"ח לערב(בעוד שבמסיבות מושקעות מקבילות ההשקעה לערב נעה סביב 100 ש"ח לאדם ). ובנסיונות שיווקיים למשוך קהל לערב שהמוסיקה בו היא הטרוגנית (זקני הסמבה מתעבים ריקודי שורות ,ולמבדה ,פוהו ופאגוד´י לא מושך את הדור הצעיר וכד´). כיום ערבי ה"סמבה" נהפכו למסיבות ביתיות (ויש לא מעט שכאלה) או מסיבות עם תירוץ ,כשהדוגמא היא שבסילבסטר היו 3 מסיבות שכאלה (בנמל ת"א, ליד הים - בחבצלת , ומסיבה פרטית גדולה במרכז). ולכן לקראת הקרנבל מתוכננות 2 מסיבות קרנבל גדולות באיזור ת"א ,ואני מניח שכמו כל שנה יהיו נוספות ברחבי הארץ. במידה ומישהו יחליט לארגן ויצטרך מידע לגבי D.J ,בטוקדה ,רקדנים וכד´ -אשתדל לעזור .

ליד הים בחבצלת?

טוב לדעת - מהיכן האינפורמציה? לירז היפהפיה היתה? סתאאאאם. אבל באמת, תעשו טובה ותודיעו על מסיבות הקרנבל הקרובות, אפילו הפרטיות. יש לנו קשרים ונדע איך להיכנס......

batucada

New member
סמבה בחבצלת

המסיבה היתה בצוקי ים . המידע - מאחר ואני עוסק במוסיקה ברזילאית לירז- איני יודע מי זו וחבל (לשנינו) אשתדל לעדכן לגבי מסיבות/אירועים ובודאי שלא הפרטיים ,אלא עם בעל המסיבה ירצה. כדוגמא ,מחר בערב יש ערב מוצלח ב"לטינו -בר" בת"א ,ריו-סול ינגנו פאגוד´י מכ 00:30 -לא מסיבה אבל מוסיקה ולהקה מצויינת . ואפילו אנגן שם .

the single

New member
אפשר לקבל פרטים?

הופעה בלטינו בר... מחר-יום חמישי? כמה עולה כניסה? לא מכיר את ריו סול.אפשר לקבל פרטים?

batucada

New member
לטינו

המחר -היה יום שישי הקודם. היתה הופעה של להקת RIO SUL שניגנו פאגוד´י ולוו בBATUCADA. ההופעה התחילה ב00:30 והסתיימה עם BATUCADA + שירה שנמשכה כשעה. הלהקה פנטסטית ובעצם הלהקה האוטנטית היחידה הקימת בארץ -יחד עם JAIRO בשירה ו TAN TAN , וJOARES בקוקיניו וחיפיקי וכמובן באס תופים וכלי הקשה . כמובן שהצטרפו במהלך ההופעה FERNANDO ו BA (מלהקת מקומבה ) היה שווה!

למעלה