נקודה לדיון: פיצוח שולחן

Sambodh Rana

New member
נקודה לדיון: פיצוח שולחן

היום הלכנו לשחק במאש. אתרנו את החברה שנראו לנו כישרים פחות או יותר גם על בסיס סמול טוקינג לפני וכו' והתיישבנו לשחק. החברה שהיו מולנו כ"א שיחק סגנון משחק שונה לחלוטין - אחד לוס פאסיב (פרט כפול מהשאר השווה לראות פלופ ומשם התחיל לעשות ניתוחים), אחד טייט אגרסיב (ממש כמו בספר של פיל גורדון), אחד לוס אגרסיב (מעלה כל יד בין 3-6 בליינדים, מעלה מהסמול עם זוג תחתון וכו') חשוב לציין שכל אחד שיחק בצורה די טובה את הסגנון שלו. ומה שקרה הוא שאני וחבר שלי שהתיישבנו איתם היינו דד-מאני כי הסגנונות השונים פיצחו אותנו לגמרי. איך מפצחים שולחן כזה, או האם כדא יפ]שוט לקום מהשולחן כל עוד אנחנו בהפסד מינימלי ולחפש שולחן יותר קל?

shaywh

New member
בחירת שולחן זה חלק חשוב בפוקר

הרבה אנשים לא מפנימים את הערך של זה. אבל אם זה השולחן שלך אז מול הפאסיב והטייט אגרסיב אתה משחק בעיקר לפי היד שלך אם אתה רואה שיש להם משהו. מול לוז אגרסיב צריך להתפרע מדי פעם. אפשר לנצל גם את זה. דוגמה מאתמול. הייתי בסמול בליינד (בליינדים 10c-25c) וקיבלתי 8-9 סוטד. כולם התקפלו עד אלי והביג מעלה ומהמר בכל הזדמנות שיש לו. השוותי והוא ישר העלה ל1$ כמו שציפיתי שהוא יעשה. השוויתי את זה, עשיתי צ'ק מהיר בפלופ (k-6-3 בלי הפלאש שלי), הוא הימר 1.5$ וישר העליתי ל6.5$ והוא התקפל בשנייה. דוגמה מאתמול לבחירת שולחן, 20 שניות אחרי שהתיישב שם שחקן עם ערימה קטנה ולא קשורה לכלום של 8$ אני ועוד שני שחקנים אמרנו יפה תודה ושלום ויצאנו.

2המרפא

New member
תשמע אני לא יודע איך זה במאש

אבל כשחברים שלי היו בוגאס עם מבחר קצת יותר גדול הם אמרו שבשנייה שהשולחן לא התאים להם וראו שאו שהוא לא רווחי מספיק או שהוא טוב מדי פשוט קמו והלכו

Sambodh Rana

New member
באמת זאת הייתה המסקנה

שפשוט ישבנו בשולחן הלא נכון והיינו צריכים לקום ממנו... מה שכן קשה להודות בעובדה ששחקנים טובים מאיתנו...

2המרפא

New member
אין מה לעשות לפעמים צריך להכנע.

וד``א אגב לא בטוח שהשולחן היה טוב ממך פשוט היה לו מרקם קשה לשחק בגלל איפה שהתיישבתם וכו`. קשה לשחק נגד שחקנים אגרסיביים כשיש להם פוזישין עלייך רוב הזמן ולהיות תקוע בינו לבין שחקן טייט מימינך זה קשה. יש גם שולחנות מאוד טייט שקשה לשחק כי שם אף אחד לא נותן לך אקשן בלי יד מפלצתית ורווחים יהיו אפסיים. בקיצור אל תאכל את עצמך יותר מדי.

Sambodh Rana

New member
מצחיק,

זה בדיוק הפוזישן שהיה לי. מימיני (לרוב דיבר לפניי) היה הלוס אגרסיב שבכלל כדי להכנס ליד הייתי צריך להשוות רייז די גדול כל פעם, או כל רייז שהייתי עושה הוא היה בפוזישן עליי לעשות רי-רייז, ומשמאלי היה נכנס מישהו סופר טייט סופר אגרסיב (שמשום מה היה מקבל השוואות משאר השולחן). מה שכן מהחוויה הזאת למדתי מספיק ושפרתי מספיק את משחק הפוקר שלי בהתבסס על החוויה הזאת בלבד.

2המרפא

New member
כמו שאמרתי זאת בעיה להיות תקוע ככה

הצעה שלי 3בטינג אקראי על הזבל שמעלה עם כל יד, תראה לו שאתה לא הכלבה שלו ולא תתן לו לקחת לך את הבליינדים אחרי כמה פעמים הוא ירגע

Sambodh Rana

New member
כל יום שני וחמישי החל

מבערך 10 וחצי 11 מתאספים שם חברה למשחקי פוקר. בליינדים בעיקר 1\2 ומינימום כניסה 50, כשכמובן רצוי לפרוט יותר כדי שיהיה לך מרווח נשימה מסויים.

Shaycus

New member
אפשר קצת פרטים?

מה זה מאש דבר ראשון, איפה זה נמצא ומה כמות האנשים בכל שולחן? תודה

hkatsman

New member
המאש זה בר בת"א ברחוב דיזנגוף

בעיקרון יש שם שידורים של משחקי ספורט. יש גם פלייסטיישנים. לפני איזה שנה באתי עם חברים ושיחקנו שם, אבל עם צ'יפים משלנו.

AdAmD1

New member
קשה מאוד לבוא עם אסטרטגיה למאש

כי בהרבה מאוד מקרים משחקים שם סוג של רולטה עם קלפים ולא פוקר.

למעלה