נקודה למחשבה לאחר הרהורים ביני לבין עצמי
אז מה היא בעצם האישה הטיפוסית והסטריאוטיפית? אילו התנהגויות נתפסות כנשיות ונפוצות בקרב העם הנשי, אילו דפוסי התנהגות שכיחים יותר בקרב נשים? אותם דפוסים שגברים כה מתעבים - אמוציונאליות יתרה, דרמטיות, בכיינות, רגישות, קבלת החלטות ממקום של רגשות ומהלב, קנאה, אובססיה וכ"ו וכ"ו וכ"ו...
גברים תמיד מתלהבים יותר מהאישה הנאורה והמגניבה זו של מקנאה, שלא עושה דרמות, מחושבת וחזקה.
א-ב-ל
גברים שמבקשים מאישה להיות נאורה ולא טיפוסית חייבים גם הם להפסיק להיות גברים טיפוסיים, מה מאפיין התנהגות גברית טיפוסית? חרמנות יתר, משיכה לכל גירוי ויזואלי שנראה טוב (חזה, ישבן וכדומה), פלרטוט, חיפוש אחר ריגושים מחוץ למערכת היחסים, פזילה לצדדים, וכ"ו וכ"ו
ואילו הגבר הנאור פחות מתרגש ממראה חיצוני ושום דבר לא יגרום לו לרצות לבגוד בבת זוגתו,
וכאן נכנסת הנקודה למחשבה שלי לאחר הרהורים רבים
אתם הגברים מבקשים אישה נאורה ולא טיפוסית- מחושבת, חזקה, חכמה, יציבה רציונאלית וקונסטורוקטיבית, אחת שלא בוכה מכל שטות, לא מקנאה ולא עושה דרמטות, אז למה שאתם לא תפסיקו להיות גברים טיפוסיים?
ואני חלילה לא מכלילה!
Just saying !!! נקודה למחשבה,
גברים שדורשים אישה נאורה וכזו שתקבל את ההתנהגויות שלהם ותבין את המוח שלהם, למה שאתם לא תבואו לקראתנו גם קצת?
ואני אומרת את זה ממקום של כאב, כל כך הרבה חברות יש לי שסופגות לאחרונה יחס מאוד מזלזל מבן זוגן, יחס שמעורר בהן קינאה, פזילה לצדדים והתנהגות לא נאמנה בעליל! שזה גברי טיפוסי!
אבל אישה שמתנהגת בנשיות טיפוסית עלולה להוות עילה לפרידה מצד הבחור!
נשמע לי עולם לא שוויוני
אנחנו נדרשות תמיד להבין ולהבין ולהבין את המח הגברי, אבל מה איתנו?
למה שהם לא יתחילו להבין אותנו?
מוזמנים לשתף, לחלוק עליי, להסכים איתי, מה שעולם לכם לראש, אני אשמח אם זה יתפתח לדיון , אני רוצה לשמוע את שני המינים ואת דעתכם בנושא!
GO