נקודה למחשבה+מילות פרידה

מיכל25אב

New member
נקודה למחשבה+מילות פרידה

למיטב הבנתי מכמה אנשים הגבלת הטיפולים לילד ראשון ירדה לגמרי מהפרק,וכרגע המאבק הוא על הגבלת הגיל(במאבק הזה אני תמיד תומכת)ועל הילד השני. אני מודעת לכך שבמילים האלה אני אולי יורה לעצמי ברגל,אבל יש לי שני דברים שעומדים לי על הלב. הראשון-לא ראיתי התיחסות לשינוי בגישת הממשלה בניר העמדה. השני והיותר חשוב-אני לא יכולה להיות מנותקת מהמצב בארץ,והמחשבה על המקור האלטרנטיבי לקיצוץ במשרד הבריאות-במקום ההפריות,מצמרר אותי כמעט כמו הקיצוץ בהפריות. (אני יודעת שיש מקורות אחרים לקיצוץ לפני שנוגעים בתרופות-אבל אני ראלית ויודעת שאף פקיד לא יקצץ לעצמו את המשכורת או את מקום עבודתו...) ולכן גם אם ממשיכים במאבק על ילד שני,צריך לנהלו ברגישות ובחכמה. באשר אלי,אני לאחרונה מרגישה יותר תסכול וחוסר אונים מאשר סיפוק,ורוח לחימה,מהרבה סיבות. אני לא רוצה להוציא לאף אחד את הרוח מהמפרשים,אני מעריכה את העבודה הקשה שאתם עושים ומאחלת הצלחה רבה לכולנו. כנראה,מהרבה סיבות,אני יכולה לתרום למאבק הרבה פחות ממה שחשבתי. אשמח לעזור בדברים נקודתיים-בעת הצורך. וכמובן שאמשיך לעקוב פה בפורום על התפתחות העינינים... נ.ב. אני עדיין מושכת הודעות מהמענה הקולי כל יום,לצערי ,הפניות לא רבות ואין לי בעיה להמשיך בכך.אני משאירה את ההחלטה הזו לידי ההנהלה.

מיכל - מאוד מבין את הרגשתך

מאבק כשלנו הינו מאבק מתיש. הוא מאבק מול גופים גדולים ואטומים שמרגישים כלפינו כנושאת מטוסים ליד קיאק. במאבק (כמו בכל מאבק) יש עליות ומורדות. קל וחומר כאשר המאבק ארוך. לא תפקידנו למצוא לאוצר מקורות מימון לתקציב. זה תפקידו. תפקידנו לדרוש את צדקתנו והיא - אין לגעת במצב הקיים (שגם הוא לא המיטבי - עייני ערך נושא תרומת הביציות). את צדקתנו אנו מנסים להשיג בכמה מישורים. המישורים הם כפי שמנינו לא פעם - פוליטי, השפעה של גורמים אחרים בשוק, משפטי ותקשורתי/תדמיתי. כדי להצליח במאבק ניסינו וממשיכים לנסות להפיק את המירב מהפוטנציאל האנושי הגלום בקרב מטופלי הפוריות (בשלבי בטיפול השונים כולל כאלו שלאחריהם). בין אם מיצוי יכולות מקצועיות ובין אם מיצוי שאפתנות (ואני מרשה לעצמי להגיד גם כלכלי). במסגרת נסיונות אלו - בקרוב תוצג רשימה מלאה של כל הנושאים במטלות : ראשי צוותים ובעלי תפקידים מתחתיהם דבר שייצור קשר ישיר ובלתי אמצעי בהצעות לייעול, בשאלות, בבקשה לעזור וכדומה. כמו-כן, בימים אלה מתבצעת עבודה של ארגון משופר של המטה ואיתור משרות חסרות או בלתי מאויישות. כתולדה מעבודה זו ייצא בין השאר מעין מסמך דרושים אשר יוצג בפורום. לגבי פניות. הפניות כרגע אינן רבות אבל להערכתי תגברנה בעקבות הפעולות הבאות : העלאת האתר של המטה לאוויר, פרסום כתובתו וטלפון הפניות בכתבות שתפורסמנה בעיתונות ביום שישי הקרוב (עיתון הארץ והצופה), הפקת כרטיסי ביקור עם הטלפון והאתר והפצתן במרפאות הפוריות השונות ועוד. כרגע חול המועד. בכל הפורומים יש ירידה בפעילות. כולי תקווה שהפעילות כאן תגבר לאחר המפגש הקרוב שבו יווצר קשר בלתי אמצעי עם המטה, לאחר פעולות נוספות של חיזוק הקשר כפי שמניתי מעלה ולאחר סיום חול המועד.

מיכל25אב

New member
האמת היא שלא נראה לי

קודם כל ברכות,ליאור,על מינויך למנכ"ל המאבק-אם הבנתי נכוןו. אני לא עייפה מהמאבק,אני מתוסכלת-לא בגלל שדברים לא זזים-אלא בגלל שאני נוכחת שאני לא יכולה לתרום כמו שחשבתי. אני מסכימה איתך בכך שלא תפקיד מטה המאבק לדאוג למשרד הבריאות לפתרונות חלופיים.והמטה כמטה לא צריך להתיחס לשאלה מאיפה יקוצץ הכסף במקום מההפריות. לי ,כמיכל,קצת קשה לעשות את זה.זה אולי לא המקום לפרט כאן-זה לא המאבק הנכון. אבל זה עומד מול עיני ואני לא יכולה להתנתק מזה ולהתמקד במצוקה האישית שלי. לגבי המענה הקולי-אני אשמח להמשיך לאייש אותו-אם זה יעזור,ואם אכן תהיה רשימה של בעלי המטלות-אני אשמח לקבל אותה ולפעול לפיה.

חן123

New member
מיכל

אני לא ממש מעורה, ולא ממש יודעת מה הביא אותך להחליט כך. אני מודה על על תרומתך בעבר, וגם על זו שאת ממשיכה לתרום במשיכת ההודעות ובטח בעוד דברים שאני לא יודעת עליהם. אני עדיין שבה ואומרת שאני לא חושבת שהחוק יגרום לירידה בהוצאות הבריאות, אבל זה כבר דיון להזדמנות אחרת שוב תודה על פועלך חן

גנדלפ1

New member
תודה - ובקשה

מיכל נפגשנו כבדרך אגב, טרמפ לפגישה של יסוד הזכות להורות, לאחר מכן הצעת לעזור והשתלבת בצוות או שניים ובכל בקשה שמחת לעזור: שבקשתי שתקני קבלות - הלכת ועשית, וגם דאגת לחותמת , (נכון שלא השתמשנו בזה עדין אבל זה כבר אשמתי/נו). שבקשתי עזרה במענה הטלפוני שמחת לעזור שאמרתי שאזדקק לעזרה נוספת מייד נתת את מספר הטלפון שלך ואמרת כי תשמחי לעזור אני חושב שאין הרבה אנשים שתרמו ותורמים כמוך למאבק, וכמו רבים מאיתנו את "סובלת" מהערכה נמוכה מיידי לגבי תרומתך. אם את חושבת שאת לא יכולה לתת מספיק - לא עוזרת מספיק ולא יכולה לתרום מספיק הרי זה רק סימן לכמה את רוצה ויכולה לתרום ולחשיבותך במאבק. כל עזרה שאת רואה כשולית (מענה טלפוני) הינה משמעותית - לו ר/ היו לנו 1000 אנשים כמוך ובטוח אני שיכולנו להגיד שהמאבק הוכרע לטובתנו - אם אנשים כמוך קשה להפסיד. אני בטוח שבמסגרת הארגון מחדש ידעו למצוע את התפקיד שיתאים לך מכל הבחינות אנא שקלי שוב. ובכל מקרה המון תודה ובאמת היה נעים להכיר, שמרי על קשר. גיא

מיכל25אב

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה על המילים החמות.

אני רק רוצה להבהיר שאני עדיין אשמח לעזור,ואתה,וכולכם עדיין מוזמנים לפנות אלי-בדברי נקודתיים כמו עד עכשיו. לא הייתי קוראת למה שאני מרגישה "חוסר הערכה",אבל זה לא המקום לפרט בנקודה הזו.(אולי בהזדמנות אחרת...) באמת מעז יצא מתוק ואני שמחה שיצא לי להכיר בזמן הקצר שהייתי אותך,ואת אישתך,בין הרבה חברות וחברים למסע הארוך להורות. ואני מודה לך על הטרמפ ועל ההתיחסות.באמת שמחתי להכיר. אני מאחלת לכולנו הצלחה במאבק הציבורי והאישי!

למעלה