נקודה למחשבה...

motib4

New member
נקודה למחשבה...../images/Emo29.gif

נתקלתי היום בציטוט של שירלי טמפל, ומייד קישרתי את זה לתאומות. הציטוט:
"I stopped believing in Santa Clause when I was six. Mother took me to see him in a department store and he asked for my autograph." -Shirley Temple​
תרגום: "הפסקתי להאמין בסנטה קלאוס כשהייתי בת 6. אמא שלי לקחה אותי לחנות לראות אותו והוא ביקש ממני חתימה."- שירלי טמפל --- שירלי טמפל נולדה ב-1928 והייתה ילדת הסופר סטאר של אותה התקופה! היו לה 3 שנים עם הצלחה מסחררת [בערך בגיל 6] ואח"כ הפופולאריות העצומה שלה ירדה לאט לאט. גם לשירלי היו המון בובות, מוצרים, חולצות, כובעים. היא שרה, רקדה ושיחקה והכל בגיל 5... השאלה שלי: מה דעתכם על הציטוט? גם בנוגע לשירלי וגם בנוגע למרי קייט ואשלי. לאו דווקא מנקודת מבט של איבוד האמונה בסנטה, אלא איבוד הילדות והתמימות בגיל 6...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני בהחלט חושבת שמרי-קייט ואשלי איבדו את הילדות שלהן, כל ילד סופרסטאר מאבד. תמימות זה קצת קשה לפענח כי זה תלוי אם גם לתאומות קרו מקרים כאלו. אני חושבת שבזמננו כל ילד מפסיק להאמין בסנטה בערך בגיל 6.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

מה אני חושבת על זה? אני חושבת שזה עצוב עד כדי דמעות ושהניצול של התאומות עובר כל גבול, נקודה.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

מה אני חושבת על זה? אני חושבת שזה עצוב עד כדי דמעות ושהניצול של התאומות עובר כל גבול, נקודה.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifזה ממש מוגזם... ../images/Emo4.gif

אולי הן רוצות להרווי יותר... אבל זה ממש ניצול [כמו שקאריון אמרה.. ] והם צריכות לשים לזה סוף

למעלה