נקודה למחשבה....

ורד18

New member
נקודה למחשבה....

האמת שאני נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה, רוב הזמן תמצאו אותי בפורום מדונה (כי אני מעריצה אותה) אבל אחרי כמה ימים של התבוננות מהצד יש לי כמה דברים לומר לכם: אני יחסית די גדולה (אוטוטו 18) ולכן אתם יכולים בוודאי להבין למה אני כבר הרבה זמן עוקבת אחרי התאומות, אני ממש לא מעריצה ולא גולשת באתרים שלהם או אסע במיוחד לחו"ל כדי לראות אותם (בניגוד למדונה שבמקרה שלה נסעתי ללונדון כדי לראות הופעה שלה) אבל אני ללא ספק חושבת שהן יפות, חמודות ומקסימות, ואני צופה לא מעט בסדרות וסרטים שלהן (במיוחד צער גידול בנות בתוכנית האהובה עליי בילדותי שמאז אני עקבתי אחריהן...) אבל אני חושבת כמו שמישהי כתבה כאן בהודעה, יש כאן כאלה שממש נשחפים: אתם גם מעריצים אותם הערצה עיוורת אבל גם אפכתן אותן לשחקניות על, סך הכל מדובר בשתי בנות שלמזלן נולדו תאומות ויפות, שמגיל אפס נמצאות על המסך אך מאחר והקהל ממש אהב אותן הן מאז לא עזבו לרגע את המסך, אני אישית לא יכולה שללא לחשוב האם הן באמת נהנות מזה? תארו לעצמכם מה היה קורה עם כשהן היו גודלות הן לא היו כל-כך יפות והמערכת היה דוחפת אותן החוצה? אתם מוכנים לומר לי שאם הן לא היו יפות כמו שהן עכשיו הייתם מעריצים באותה צורה? וגם אם כן מפה ועד להציע שיתאים להן להתארח בסדרות כמו חברים ואי.אר? מדובר בסדרות בעלות הרייטינג הכי גבוה בארה"ב ובעולם כבר יותר מ-8 עונות ולא בתוכנים לילדים כמו התוכניות שלהן, הצוות של התוכניות הללו הוא מהשחקנים היותר מוערכים בהוליווד ולמרות שהן בדרך הנכונה לתאומות יש עוד כברת דרך עש שיגיעו לשם, וכרגע בהחלט מתאים להם להשתתף בתוכניות כמו ליזי מגווייר (שתסלחו לי על הבורות אין לי מושג מה זה...) או בנות גילמור (תוכנית מעולה שגם נמצאת בדרך הנכונה אך יש לה עוד זמן עד שתגיע לרמה של חברים) אני ללא ספק אשמח להתקל בהן ברחוב ולהצטלם איתן והן ללא ספק מקסימות והייתי שמחה להיות אפילו חצי עשירה מהם, אבל אני חושבת שאני גם יכולה לרחם עליהן: ההורים שלהן גרושים (ולכו תדעו עם זה לא כמו אצל מקולי קאלקין שבגללו ההורים שלו התגרשו כשהם רבו על הכסף) הילדות שלהן היא ממש לא ילדות נורמלית והיא די מזכירה לי את המופע של טרומן כי זה בהחלט נראה כאילו עוקבים אחריהם מרגע לידתן ועד עכשיו ואני בהחלט מקווה בשבילן שהן גם נהנות ממה שהן עושות ושהן לא נמצאות עכשיו במקום שאין ממנו דרך חזרה...

gntk

New member
יופי של הרצאה

אבל... אנחנו צעירים ממך וטבעי שאנחנו אוהבים אותן, כי הן פחות או יותר בגילנו וכמו שאת אוהבת את מדונה... מי יודע? אולי בעוד 20 שנה כשהן יהיו בנות 36 ומדונה (כמה? 60, 70?) אז תראי שההשקעה בקריירה מגיל 9 חודשים הייתה משתלמת. ושוב אני אומר: תני לי עוד שני בני אדם בגילם בעלי פוטנציאל ענק כמו שיש להן להצליח והכישרון האדיר שיש להן. המציאות קשה.... אבל --- מרי-קייט ואשלי הפצצות החתיכות השולטות!!!

את צודקת במשהו

כאילו אי פאשר לחיות כל החיים לפי שעון האולסן או לפי כל צעד שהתאומות עושות אבל עכשיו אני טועה מה את היית עושה אם אני הייתי באה לפורום של מדונה ומעמידה אותך בפניי עובדות: בהתחלה היא עבדה בצילומים חושניים יש לה תמונות שהיא כמו זונה ושבעצם היא התחילה כמצולמתץ שרק היה לה מזל כמובן גם היא הייתה בלונדינית והיא גם יפה ויש לה קול מהמם וילדים יפים והכל אבל אולי זה את טועה ולא אנחנו? איך את היית מרגישה אם זה מה שהיו אומרים לך בפורום שבו את מתכתבת ומעריצה את מדונה? לא שאני שונאת אותה רק מחזירה לך טובה תחת טובה את כבר ילדה גדולה ( אוטוטו 18 זוכרת) אני בטוחה שלא תיפגעי

gntk

New member
עוד משהו קטן...

מדונה זמרת ענקית... אני מודה אבל התאומות הן לא קנה מידה להשוואה. קודם כל, מדונה כבר הרבה מעבר לשיא הקריירה שלה והאולסניות (אם לא מגדירים את "צער גידול בנות" כשיא)... בצחוק... אבל הן עוד יעשו דברים גדולים ואני מאמין שאם הן לא היו רוצות בזה אף אחד (כולל ת´ורן המנ..) לא היה משנה את דעתן. ומדונה לא הייתה שחקנית מעולם והאולסניות לא היו זמרות (עוד פרט קטן המראה מדוע לא ניתן להשוות ביניהן) באהבה (לא לכם, לתאומות) GNTK

plomphy

New member
היא לא ירדה על התאומות...

ומה שאת אומרת לה זה לא טובה תחת טובה זה אי הבנת הנקרא, היא אמרה שהיא אוהבת את התאומות והכל אבל לדעתה אין להן חיים רגילים והיא לא אמרה שהן סובלות אלה שהיא מקוה שהן נהנות...

אה לא את זה אי הנבנת הנקרא

היא אמרה לי את כל החסרונות שלהן משהו שלא נעים מעריץ לשמוע אז זה מה שעשיתי בחזרה אליה

plomphy

New member
היא לא אמרה את החסרונות שלהן

אלא את החסרונות שבסוג החיים שלהן, אם את רוצה להחזיר את אותו הדבר על מדונה את תגידי "היא מסכנה כי היא הייתה צריכה להצטלם ככה כדי להצליח"- או "היא מסכנה שהיא התגרשה" משהו כזה.. וגם אני מעריצה, טוב לא ממש מעריצה- אני חושבת שהתאומות ממש חמודות (למרות שכל הקטע עם הליין בגדים ואיפור והכל ממש דפוק אבל זה עניין אחר...) ומה שהיא אמרה זה לא מעליב-לדעתי

Alexis14

New member
הופעות אורח ב´חברים´

מותר לבנאדם שיהיו לו שאיפות לא? זה לא כאילו שלחנו למפיקי הסדרה מכתב זועם למה לא היה להן תפקיד אורח... סתם נחמד לשלב אותן בעלילה.

motib4

New member
ורד...

אני מסכים איתך. הן לא בחרו להיות מי שהן עכשיו, ואין לדעת, אולי הן היו רוצות לחזור לילדות רגילה. אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה: "הטרגדיה של התאומות אולסן?" במאמרים. כתב אותו נמרוד, לא מהארץ, ויש לו נקודת מחשבה בדיוק כמו שלך.

עכשיו הן כבר מספיק גדולות

ועם הן לא היו רוצות להיות ככה כמו שעכשיו, הן לא היו משיקעות והיו עוזבות:)אבל שחושבים על זה אולי הן לא רוצות להעציב את המעריצים ואולי הן חשבו על זה פעם

Mery Kate

New member
אולי

אשלי תשחק בדוסון ומרי קייט בe.r היא תהיה הפצועה

ורד18

New member
כמה דברים...

דבר ראשון אני מאוד שמחה שמה שאמרתי פתח כאן דיון אבל חבל לי לחשוב שאנשים חושבים שכתבתי את מה שכתבתי כדי לפגוע בכם מעריצי התאומות, ממש לא!!! אני סך-הכל (כפי שיכולתם להבין מהכותרת של ההודעה שלי) רציתי לעלות נקודה למחשבה- מה אסור? אתם ממש לא חייבים להגיב או להחזיר לי טובה תחת טובה כפי שאני לא מתייחסת לאנשים שבאים לפורום מדונה וכל מה שהם עושים זה לרדת עליה, ברור לי שהם לא מבינים עניין והם לא עוקבים אחריה. אני לעומת זאת עוקבת אחרי מדונה בצורה כל-כך עקבית שאני יכולה להבטיח לכם שהיא לא מעבר לשיאה כפי שמשהו כתב כאן: היא הופיעה בהצגה בלונדון שירדה בסוף יולי (שתתפלאו אבל היו לה גם ביקורות טובות, היא עובדת כעת על אלבום נוסף שיצא בשנה הבאה, היא שרה את שיר הנושא לסרט הבא של ג´יימס בונד ואף לוקחת בוא חלק בתפקיד קטן (השיר אמור לצאת באוקטובר) היא עשתה סרט עם בעלה והוא צריך לצאת בקרוב לאקרנים וכמובן היא גם אמא... אך למרות שאני מעריצה ואפשר לומר די שרופה (בכל זאת נסעתי ללונדון כדי לראות אותה ואני מבטיחה לכם שאם הייתם בהופעה לא הייתם חושבים שהיא מעבר לשיאה) אני מודעת היטב שהיא לא מושלמת אליה להיפך: יש לה לא מעט חסרונות והיא עשתה לא מעט דברים בחייה שאני לא הייתי עושה, וכל מה שאמרתי הוא שכדאי שתיסתכלו גם על הצד הפחות מקסים של הסיפור שחהם, זה הכל... ודבר אחרון, בלי קשר לתאומות (שכמו שכבר ציינתי מקסימות ומוכשרות מאד) אני ממש ממליצה לכולכם לעקוב אחרי ערוצי הטלוויזיה השונים ב- 16.8, במיוחד ערוצי המוזיקה, מאחר שזה יום הולדתה של מדונה ויעשו עליה אין סוף ספיישלים בערוצים האלה, זה מומלץ ואולי תלמדו עוד קצת על מדונה שנמצאת בעסק כבר 18 שנה (ובצמרת יש לציין) ויש לה קהל מעריצים מכל הגילאים (בניגוד לתאומות שהקהל שלהם הוא בעיקרו ילדים לא שזה גרוע) ואני בהחלט מקווה שגם התאומות יגיעו לרמה כזו של הכרה בינלאומית ביום מן הימים (כשמדונה תהיה בת 60 כפי שמשהו אמר כאן...) והכי חשוב- באותו יום בערוץ יס+ בלווין ישדרו את ההופעה שלה משנה שעברה מדטרויט (אותה אחת שאני הייתי בה רק שאני הייתי בלונדון)- ממש מומלץ לכולכם לראות זו אחלה הופעה... אני מקווה שלא העלתי לאף אחד כאן את הסעיף כי לא הייתה לי כל כוונה לעשות את זה, ואתם מוזמנים לבוא ולבקר בפורום מדונה....

למעלה