נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

כל טורניר גראנד סלאם מעלה את רמת המתח והצפיות וגורם לנו להבין כמה אנחנו אוהבים טניס. אבל השאלה שנשאלת היא כמה באמת אנחנו אוהבים את המשחק? היום זכה סנגוינטי האיטלקי בטורניר רומא. מישהו ראה? מישהו שמע? זה מענין מישהו? את האמת, למרות האהבה הגדולה למשחק קשה להתלהב מטורניר בו לא כל התותחים הכבדים משתתפים והיוקרתיות שלו יורדת. תחשבו כמה תלונות שמענו מהמחסור בכוכבים במהלך האוסטרליאן אופן, אז בוודאי שטורנירים קטנים לא ימצאו חן בעיני הקהל הישראלי, ודי בצדק. מצד שני, הטורנירים הקטנים האלה גורמים לגראנד סלאמס להיות גדולים באמת. השאלה היא: האם אתם מעדיפים סגנון תחרויות של ליגה מתמשכת ( מחזורים, בתים וכו´) שתגרום למתח במשך כל השנה אך תוריד במעמד של הטורנירים הגדולים? אני אישית מעדיף את השיטה הנוכחית, אולי בתוספת גראנד סלאם אחד או שניים אדר מורג

רפי2002

New member
צודק...

אבל לא נראה לי שזה כ´´כ מראה על אהבת המשחק... בגלל שיש אנשים שאוהבים רק לשחק, בלי לראות, ויש אנשים שאוהבים רק לראות בלי לשחק... כמובן שמי שמאוד מאוד מאוד אוהב טניס, גם משחק וגם מעודן בכל התחרויות... לדעתי עדיף להשאיר את הטורנירים במתכונת העכשווית, אבל כמו שאמרת, להוסיף עוד טורניר גראנד סלאם אחד או שניים... דרך אגב, כמה כסף שילמתם לחיים יעקב????

רק שניה

תן לי רק למצוא את פנקס הבכיינות הצהובה שלי. אתה חייב להיות האדם המאה אלף שמתבכיין באוזניי מיום שבת.
אוי אוי אוי אבי נמני בשוק אדר מורג

galitay

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוא נראה אותך עושה ליגה של 1300 שחקנים ולמה נראה לך שאז יהיה מתח? התותחים יעשו את שלהם כשצריך ומשחקים בין מדורג 1 לבין מדורג 200 מדורג 201 מדורג 203 ... לא יהיו מעניינים חוץ מזה שאי אפשר לחלק את זה לכל כך הרבה ליגות ! לפי דעתי טניס זה לא משחק שבנוי לשיטה של ליגה. עובדה שאפילו הליגה הלאומית בארץ היא לא רמה (לא מבחינת הטניס עצמו) * דרך אגב כל הליגות השנה נשים ילדים נוער וכו´ נגמרות בחודשיים זה ממש מצחיק* אני ראיתי את הגמר של פדרר וסנגוינטי וזה שהגמר לא מעניין את עשרת חברי הפורום לא אומר שהוא לא מעניין אחרים !

racquet

New member
מסכים עם גל

הגמר דווקא היה מאוד מעניין. פדרר ההי הרי צריך לקחת סאנגווינטי בכיף: שחקן בן 29 בלי תארים (עד אתמול), שאף אחד מאיתנו לא היה שומע עליו אם הוא לא היה מנצח את הראל לוי. אבל היי רגע, סאנגווינטי ניצח את פררו, והוא ניצח את אל עיינאוי (שמי שיגיד שהוא לא שחקן טוב, הוא אידיוט. הוא בכושר הכי טוב השנה בנתיים, יותר מיוהנסון- שבמקרה לקח סלאם). אז שני הניצחונות האלו צריכים לעורר משהו, אולי כדאי לראות אותו- אולי כדאי לראות אותו מנצח שחקן שמדורג 40 מקומות מעליו. אז עובדה שזה היה מעניין. הרי למה לא רצית לראות, כי ברור שפדרר ינצח (או אולי לא שמעת על פדרר). אז לא, עובדה שהוא לא ניצח. לידיעתכם, הגמר היה מאוד מעניין ומותח: ראינו 7-6 במערכה ראשונה, אחרי זה 4-6 במערכה שניה אחרי 1-4, ובסוף ראינו קריעה 6-1. אז באמת, אלה שמכירים רק סמפראס, אגאסי, יואיט והראל לוי, אז באמת, אל תטרחו.

הכוונה היתה

שהרבה מאוד אנשים לא יראו את המשחק הזה אם הוא משוחק בגמר טורניר מילאנו אך היו רואים אותה התמודדות בדיוק אם היא היתה ברבע גמר גראנד סלאם. הכוונה לא היתה להביע דיעה אישית. דווקא היה משחק טוב אדר מורג

למעלה