נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

היי אנשים - מה שלומכם ? אצלי הכל בסדר ואני מקווה שכך גם אצלכם . ראשית ברצוני לאחל לכל המתגייסים יולי אוגוסט המון הצלחה וסיפוק משירותם הצבאי והכי חשוב שתשמרו על עצמכם אפילו אם אם גובניקים בקריה אחרי הכל כולנו לובשי מדים והמטרה שלנו היא לשרת את המדינה בצורה הכי טובה ואין זה משנה היכן הציבו אותנו תזכרו תמיד שהאדם עושה את התפקיד ולא התפקיד את האדם ( את זה הפנמתי במשך החודשים הקרובים מקרוב ) שנית ברצוני לבטא מחשבה שהתרוצצה במוחי : לא מזמן התפרסמה כתבה על מדד המתגייסים במחזור אוגוסט ...כמובן שאפשר לראות הירידה בשירות הצבאי .את דעותי בקשר למי שמשתמט מהשירות הסדיר כבר חלקכם יודעים אבל את הפיתרון שלי לגביהם עדין לא הפגנתי בנוכח רבים וברצוני לשתף אותכם : דבר ראשון לפידעתי צריך ךבטל להם כמה זכויות לא הוגן , לדעתי , שבן אדם אחד ילך ויקרע את התחת שלו באיזה חור ועוד אדם אחר שהחליט שהצבא לא מתאים לו ילך וישב רגל על רגל באיזה חוף נידח בדרום אמריקה . לדעתי צריך לבטל את היציאה לחו"ל למי ששלא משרתץ בצבא בזמן שהוא צריך ואינו עושה שום שירות לאומי למדינתו . שנית לדעתי לא צריך לקבל אותם לעבודה אין להם זכות להרוויח מעצם היותם בורחים משירות חובה למדינה . מחשבתי על משתמטים אולי מוגזמת אך זה נראה לי כבר לא הוגן ולא צודק שכל אחד ואחת שלא מתאים לו/לה לשרת כי ככה וככה לא מוצא חן בעיניו ימשיך בדרכו בחיים הטובים לכאורה ובעוד אנשים אחרים יזיעו בזעת אפם בשירותם הצבאי . מעבר לכך שאני ראה את השירות הצבאי כיתרון לכל אדם ואדם ומי שמפסיד אותו פיספס משהו משמעותי בחייו אך עצם העבודה כי מאפשרים לאנשים האלה לעבוד ולתת להם זכיות ככל אזרח במדינה לא עולה על הדעת . זה לפי דעתי אשמ לקבל תגובות . נ.ב ד"ש חם לטל ממני וממיכל .

מיכלי!

New member
לאן בידיוק את פורשת כנפיים ../images/Emo35.gif

נשמה שלי מה נישמע??? אני לא הבאו ב9.8!
אני לא יכולה אבל תיתקשרי אלי!!!
נ.ב מה את מוסרת דש בשמי את יודעת שאני " לא אוהבת" את טל!!! סתם
אני אוהבת את כווווווווולם

למעלה