נקודה למחשבה...

דליה18

New member
נקודה למחשבה...

זאת הודעה ראשונה שלי בפורום...אז אני אציג את עצמי קוראים לי דליה אני בת 18 אני אוהבת את אביב מגיל צעיר יחסית 12 אני לא ממש ילדת אור הירח אלא יותר בכיוון שלילדת אביב גפן 3 למרות שאור הירח זה אלבום אני מאוד אוהבת... אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה חודשים ונוא עצוב שלא עולים פה דיונים מעניין הרי למי שהיה בהופעות מרגישים אותנו את הקהל אנחנו אוהבים אנחנו מרגישים ויש לנו הרבה מה להגיד חוץ מלצעוק אביב גפן לא שזה רע.... אבל שאני חוזרת מהופעה מה שנשאר לי בזכרון זה תמיד "תהיו חופשיים" שבה תמיד ב"אור הירח" ו"רוצים שינוי?" שבא ב"עכשיו מעונן... זה עושים לי הרבה החשבה שאנחנו רוצים שינוי במקום באנחנו חיים... אז תגידו לי אתם ה סתם גימיק של הופעה ? או יותר מזה? ילדי אור הירח הם שונים ...ואני בטוחה שיש לכם הרבה מה להגיד...אז איפה אתם...?

M^C ** FoReVeR

New member
דליה יקירתי!!

ראשית כל,שלום לך.שמי מיכל ואני בת 18,אני מעריכה את השירים של אביב ואין אני ילדת אור הירח,אך אני חברת הפורום הזה. אני מסכימה איתך לגבי הדיונים שלא עולים פה,פשוט אין על מה לדבר לפעמים... ממצאים נושא אז םפשוט לא דשים בו לפעמים עד הסוף. צריכים נושאי שיחה בפורום. אם יש לך אני אשמח אם תציעי ועוד יותר להשתתף בדיון. שיהיה לך המשך יום מוצלח,מיכל.

yellow cheese

New member
דליה18

היי... אז ככה: קודם כל-אם את עוקבת אחרי ההודעות שנכתבות כאן הרבה זמן למה לא כתבת? אני חושבת שכל אחד יכול לתרום לשיפור ושינויי אווירת הפורום.. רוצים שינויי?! רוצים!!!!! אז בואי נתחיל יחד לעשות משהו בנידון! כל פעם נכנס מישהו ומטיף על אוירת הפורום..מנסה לעזור.. אבל....כלום.... עוזב אחרי הודעה וחצי!!!! רוצה לשנות???? רוצה לשפר...????? בואי ננסה ביחד! אני כבר התחלתי להרים ידיים!!! אז בואי ביחד!!!!! טוב?????? שלך תמיד, שירלי מנהלת הפורום!

למעלה