נקודה למחשבה...

lyor5

New member
נקודה למחשבה...

בעקבות הנושא שעלה של אחים שכולים... לאחים שכולים גם יש את המגבלה של גיל ה-30 שלאחריו אין להם זכויות .וגם ליתומים ולאחים שכולים נפגעי הטרור.ארגון יתומי צה"ל נאבק בשביל זכויות ליתומי צה"ל ,שבעקבותיו זכו יתומי צה"ל לזכות לקבלת טיפול נפשי גם לאחר גיל 30 ,אם אני לא טועה באותו מעמד קיבלו גם האחים השכולים ונפגעי הטרור את הזכות לטיפול נפשי לאחר גיל 30. הנקודה שרציתי להעלות, שזה לא אומר שצריך קשר בין הארגונים למאבק אך כאשר יתומי צה"ל ירצו לצאת למאבק כלשהו לזכותם ,לנגד המחוקק יעמדו לנגדו גם שאר האוכלוסיות אם לשנות את החוק. דרך אגב, אני מאחל הצלחה וברכה לכל הפעילות שארגון יתומי צה"ל נאבק למען היתומים.

כן זה נכון, וזו הסיבה העיקרית המשך=

שמסרבים בעקשנות להכיר בנו...כי כל הישג שלנו משפיעה על כל המדינה. כרגע- מעדיפים לא להקשיב לא להפגש ולא להכיר. יענו שיטת בת היענה.

No name for now

New member
תיקון אחד

יתומי צה"ל זכו בטיפול פסיכולוגי אחרי גיל 30 לאחר שהתגלה שהאחים השכולים קיבלו את זה (בגלל זה העמותה בראשות עדי ביקשה את זה) אחד השיקולים של המדינה בסירוב הוא בהחלט ההשפעה על אוכלוסיות אחרות, לא רק יתומי צה"ל ואחים שכולים, יכול להיות שיהיו אנשים שיתבעו את ביטוח לאומי על בסיס תקדימים כאלה. אני מבינה את החשש התקציבי, חבל שלא מבינים כמה זה פוגע בביטחון הכלכלי ובביטחון הנפשי (להרגיש זנוחים ע"י מי שלקחו לנו את אבא בסופו של דבר) של יתומי צה"ל

No name for now

New member
סליחה סליחה סליחה

דוקא המתקנת טעתה, האחים קיבלו בעקבות היתומים ולא ההיפך מתנצלת

למעלה