נקודה למחשבה?

nesta girl

New member
נקודה למחשבה?

למרות שנמאס כבר לנבור באותו נושא שוב ושוב אבל אני חייבת הפעם. מישו העלה את זה שhandsome awkward נכתב על מישהו ספציפי אהמאהמ..הסתכלתי על הליריקס ויש מצב שזה נכון, או שזה פשוט צירוף מקרים שמתאים לסיטואציה: Kickin’ it out Your dream vacation, is my hostage refuge A work in progress, you bleed just like you puke while running a mile I beg a differ, make me an offer Won’t someone rein? you bleed just like you puke while running a mile And I do okay, you look pretty low Very handsome awkward Do you feel okay? You look pretty low, Very handsome awkward And I do okay, you look pretty low (pretty low, pretty low, pretty low) Very handsome awkward Do you feel okay?! You look pretty low (pretty low, pretty low, pretty low) (זה לא הליריקס של כל השיר)

Let it Bleed

New member
XDD../images/Emo217.gif

חשבתי שהוא שר "you bleed just like you pee" LOL נו מה, זה מתאים לדה יוזד. חוץ מזה אין לי משהו חכם להגיד.

whatascene

New member
ברט אמר את זה, לא?

וגם לMCR מצידם, טענה שהגרסה הקודמת של Shut Up And Play מוקדשת לברט.. השם החדש של השיר (ואיך שהוא מופיע בדיסק) זה Disenchanted אם אני לא טועה.. והליריקס הישנים (ששונו בגרסת הדיסק) הם http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/disenchantedshutupandplay.html בקשר לליריקס.. לא יודעת, מה נראה לך קשור לג'רארד? ומה דעתך על מה שברט אמר בקשר לזה בעיתון, הממ?

O L g i T

New member
בא לך בבקשה להגיד לי בקצרה

מה הוא אמר עליו בעיתון? כי ממש אין לי כוח להוציא תעיניים שעה וגם ככה אני לא אבין יותר מדי ..חח

nesta girl

New member
מלחמה פסיכולוגית../images/Emo11.gif

וליודעת..משו בפזמון בקיצר הוא אמר שהראש שלהם "התנפח" ואז גם התחת, וכמובן שהוא לא צריך חברים כאלו וכו וכו האמת, שאני לא חושבת שהוא היה אומר את זה, שוב..הוא בדכ לא מדבר על נושאים שהוא לא מעוניין לדבר עליהם ווזה נראה לי אחד מהם, מה גם שניסו כבר בעבר לחקור אותו בקשר לזה ולא יצא כלום חוץ מכמה צחוקים טובים, אבל מה אני יודעת..אולי

whatascene

New member
במיוחד כשרק עכשיו יצאה הכתבה בAP

ואפילו שהכתבות האלה בד"כ נכתבות כמה זמן מראש וכו' וכו'.. זה באמת קצת משונה.. אנערף. צריך פשוט לעזוב את זה וזהו.

"אתה מדמם בדיוק כמו שאתה מקיא

כשאתה רץ מייל"? כן תירגום דיי עלוב, אבל מה לעזאזל זה אמור להגיד?

../images/Emo6.gif

התרגום הצחיק אותי.XD אהה. וגם לי איןן מושג מה זה אמור להביע. אבל נגיד.

nesta girl

New member
חחח ברט יודע

איך זה לרוץ מייל ואז להקיא, הוא רוצה לשתף XD

zivid

New member
הממ ../images/Emo129.gif

אהבתי את התירגום זה לא עלוב זה בדיוק אותו דבר בעברית XDD אם זה על ג'ר המייל אולי זה כל ההצלחה והזה שהם השתנו וכל מה שקרה בין ג'ר וברט ותוך כדי זה ג'ר רק מדמם ומקיא אבל עדיין ממשיך לרוץ את המייל הזה >___>

למעלה