נקודה שחורה למאיה

k a b o o k

New member
נקודה שחורה למאיה../images/Emo35.gif

כולם יודעים, וכולם יסכימו שהשיר: "נשמה שלי" במילה עדינה: גרוע
שיר מזרחי כבד, שלא מתאים למאיה, בכלל
כמו כן, מי שקנה את הדיסק, יוכל לראות בגב העטיפה שכתוב שמאיה הלחינה וכתבה
השאלה הנשאלת, האם אולי כדאי לא להוציא לעולם את השיר הזה בתור סינגל לרדיו, ולהימנע מלהשמיע ברדיו
, או אולי אפילו לראות את זה כאילו מאיה לא ממש מוכשרת בכתיבה והלחנה
*כמובן שהדיון לא מביע את דעתי, אלא הוא כתוב במבט של מישהו שלא מעריץ את מאיה*

BravE NeW BoY

New member
דווקא המילים של השיר יפות../images/Emo70.gif

יצא לי לשמוע לאחרונה את השיר
ו..הוא לא גרוע כמו שחשבתי..חחח... המילים שלו יפות וגם הבים נחמדים רק הפזמון הורס את השיר.. וחוץ מזה..אני חושב שמאיה כן מוכשרת במילים, ואפשר לראות את זה בשירים נוספים כמו הדלקת כוכב, איתך, זה רק בנינו.. לגבי הלחנה..אני מעדיף לא לשפוט לפי שיר אחד

Kabok?

זה ממש לא מזרחית כבד!!! זה יותר פופ מזרחי...וזה שיר יפה....ואסי...הפזמון לא הורס אותו!

נה נה נה נשמה שלי

בוא בוא תהייה איתי (חיחיחיחיחיחיחיחי
) אל אל אל אל תגיד לי לא (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) כי אני שלך לא שלו.........חחחחחחחח מי שמכיר אותי אז יבין למה אני צוחק...

ועוד משהו

באלבום הבא של מאיה...אני רוצה שיהיה לפחות שיר אחד בסגנון "נשמה שלי" או "הנשיקה הראשונה" כי בכל זאת זה סגנון כיפי...ו"נשמה שלי" זה סגנון כיפי כזה ושיר כיפי כזה...לא יודע למה אבל הוא כיפי...ולא פלא שהוא בטופ 5 שלי בדיסק של מאיה...הוא בין ה5 השירים הכי אהובים עלי בדיסק...אני ממש רוצה שבאלבום הבא יהיה שיר בסגנון כזה לפחות אחד!

yoooni

New member
גם עלי - זה שיר תותח, גאוני

ומאיה מוכשרת מאדדדדדדדדדדדדדדד

אין בעיה שיהיה שיר בסגנון הזה

רק עם מילים מעט יותר נורמליות , ולא שרית-חדדיות ומטה ... זו הדיעה שלי לגבי "נשמה שלי" - הפזמון ... "הנשיקה הראשונה" מוצלח יותר

אין רע , אבל המילים של השירים שלה

חוזרים בד"כ על הרמה הלא כ"כ גבוהה שלהם , ואני חושב שיהיה נחמד לעשות שירים קליטים כמו שלה עם טקסט מעט יותר מושקע . לדעתי , בלבד .

היא לא הלחינה רק את השיר הזה

היא הלחינה גם את "זה רק בינינו" יחד עם מסיקה , את "הנשיקה הראשונה" ואת "איתך" - ולדעתי הלחנים די טובים

איליה.

New member
אבל זה לא השיר היחיד שהיא כתבה.

היא כתבה גם את "אותך", כתבה את המלים של "הדלקת כוכב" והשתתפה בכתיבה של "זה רק בינינו"

איליה.

New member
איתך ../images/Emo52.gif. ובכוונה לא הזכרתי את

הנשיקה הראשונה, כי גם הוא שיר ים-תיכוני, אמנם לא בדיוק אותו סגנון כמו נשמה שלי, אבל גם אותו אני לא אוהב.

בתאכלס השיר קליט לאללה , חמוד

רק המילים של הפזמון טיפה מאכזבות ... אני לא בטוח שהוא כל כך נוראי - הקליטות שלו עולה על החסרונות אולי .

כאילו דאאאנקן כל שירי פופ מזרחי

הם כאלו ועם טקסט כזה... "קצת משוגעת" "אחת מאלף"...כאילו שהטקסט שלהם יותר טוף.. בלבלי אותו...או אני אל זמין??מה זה טקסט חכם.... תבין כככה זה פופ מזרחי...ואני אוהב את זה...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifגמני לא סובל ת'שיר הזה>>>>

בתור שונא מזרחית ברמות שלא יתוארו אני כמובן גם שונא ת'שיר הזה..... כל פעם שאני שומע ת'דיסק רצוף אני מדלק על 'נשמה שלי' ו-'הנשיקה הראשונה' שזה גם מזרחי, אבל לא כבד כמו נשמה שליייייייי יאאאאקק שיר דוחהההההה

למעלה