נקודות אדומות ואי נוחות לאחר טיפול ראשון בלייזר

מצב
הנושא נעול.

לפני שבועיים עברתי טיפול ראשון בלייזר בחזה ובגב וכמובן גילחו לי את השיער שהיה קודם.
בימים האחרונים יש לי נקודות אדומות קטנות וגירוי בחזה שמטריד אותי. אני מבין שזה מהגילוח והצמיחה מחדש של השיער. איך אני יכול להקל על זה כי זה מטריד מאוד . יש משחה ? צריך לגשת לרופא עור ?

נקודות אדומות ואי נוחות לאחר לייזר

לפני שבועיים עברתי טיפול ראשון בלייזר בחזה ובגב וכמובן גילחו לי את השיער שהיה קודם.
בימים האחרונים יש לי נקודות אדומות קטנות וגירוי בחזה שמטריד אותי. אני מבין שזה מהגילוח והצמיחה מחדש של השיער. איך אני יכול להקל על זה כי זה מטריד מאוד . יש משחה ? צריך לגשת לרופא עור ?
נקודות אדומות ואי נוחות לאחר לייזר
היי
ראשית אני לא ממליצה לגלח את איזור הגב כי השיער והאיזור שם הם פלומתיים והורמונליים,דבר שני גם לא ממליצה על גילוח תכין את עצמך לבד בבית עם מכונת תספורת,הרגשת האי נוחות זה מגירוי הגילוח כשסכין עוברת על הגוף על עור יבש היא מגרה אותו מאד עד כדי היווצרות של נקודות אדומות כמובן שכל אחד מגיב לגירוי באופן שונה,אם עברו שבועיים אתה מתחיל את תקופת הנשירה ורק אחכ תתחיל תקופת הצמיחה,למה אתה לא דורש הסבר?
אני אישית לא ממליצה לגשת מייד לרופא עור כי כל מקום שמטפל בלקוחות שלו צריך לתת את הפיתרון להשלכות של הטפול אם הוא משתמש בביאפין אז תמרח ביאפין זה מה שהייתי מורחת לך לאחר טיפול אם כי צריך לראות אותך ,רופא יכול לתת לך משחות או סבון מאד מייבשים ואז יכול להתפתח עוד גירוי,ממליצה לשטוף תוך עיסוי במיים קרים ולמרוח ביאפין לראות כעבור 3 ימים אם יש שיפור אם לא לגשת למקום שטיפל בך ולהיוועץ איתו במידה ואין פיתרון והמצב מחמיר אז לגשת לרופא ,לנסות להסתדר ללא התערבות רפואית,
בהצלחה עדכן איך מרגיש?
גילי נוי מחוללת עור חלק לתמיד,

מצב
הנושא נעול.
למעלה