נקודות אור וגאווה

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
נקודות אור וגאווה ../images/Emo204.gif

כבר עבר עוד שבוע
בחיי שזה עובר מהר. טוב, אז לא ממש נשמתי השבוע, אבל אני אנסה לסכם בכל זאת.
סיימתי את הארי פוטר!!!! את הספר ואת הסדרה, ויכולתי לחזור לפורום סופסוף, וזה היה גם נחמד. ואפילו נהניתי מהספר, פחדתי שהוא לא יהיה טוב.
רסקיו זה ממש נחמד. באמת. וגם ולריאן, תנסו.
הרגשתי די יעילה בעבודה. כאילו, הרצתי בדיקות וכאלה, ולמדתי לקנפג דברים, וזה היה נחמד. אפילו התחלתי בדיקות שקשורות למה שעושים עכשיו.
מיילים מחברה שלי, שעזרו לי קצת. כאילו, זה כמו לכתוב ליומן, רק שהוא כותב אליך חזרה. זה די מגניב.
ושיחות עם אנשים חשובים, ולהסתכל על דברים קצת אחרת. והצלחתי לדבר קצת (וגם לכתוב) שזה טוב, זה קצת שחרר, אני חושבת. |אוירון| ההודים חזרו!!!!!!!!!!!!!!! (כאילו, החברים מהעבודה שטסו להודו לעבוד שם שבועיים וחצי). וזה היה כיף!!! הם הביאו לי צעיף משי יפהפה בטורקיז-בהיר כזה, ופילינג לפנים של חברת הימלאיה או משהו כזה, והם חמודים ואני אוהבת אותם ואיזה כיף שהם פה!!
הרופא נתן לי כדורי ברזל חדשים, אני מקווה שהם יעזרו. (הוא גם נתן לי כדורי הרגעה אבל מסתבר שהם ממכרים ומזיקים ממש, אז אני לא אקח אותם
רעות, את מוזמנת).
הצלחתי לישון הלילה בלי רסקיו ובלי ולריאן ובלי כלום!!!! אני כה גאה בעצמי. הממ, אמא ואני הכנו היום ריבה של רוברבר או משהו כזה. מישהו שמע פעם על הפרי הזה? זה כמו גבעולים כאלה מוזרים בירוק-אדמדם כזה, וצריך לקלף את זה, ואז מבשלים את זה ועושים ריבה. אני בחיים לא שמעתי על זה, נכון שאני לא היחידה?

איזה שבוע ../images/Emo9.gif

רסקיו זה ממש נחמד. באמת. וגם ולריאן, תנסו. - הלו הלו, בלי הצעות להמונים
מיילים מחברה שלי, שעזרו לי קצת. כאילו, זה כמו לכתוב ליומן, רק שהוא כותב אליך חזרה. זה די מגניב.- קראתי את זה וטום רידל קפץ לי לראש, תיזהרי שהיא לא תשתלט עלייך מתישהוא
הממ, אמא ואני הכנו היום ריבה של רוברבר או משהו כזה...- לא, את בהחלט לא היחידה. לפחות יצא טעים?

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שתדעי שרציתי להוסיף את המשפט עם רידל אבל חשבתי על זה שגם ככה אף אחד לא קורא כאן הארי פוטר בטח, ורעות ממש תצחק עליי והכל. יש בעיה עם רסקיו או ולראין? לפחות אני לא מציעה לך את הכדורים הממכרים שהרופא שלי נתן לי!!! זה שמור לרעות בלבד. ולא יודעת, זה עדיין לא מוכן, אני משערת שנדע מחר... בטח מיכל או שיר יודעות מה זה.

אני מעדיפה

שתציעי את הכדורים הממכרים
הרסקיו והוולריאן האלו לא עזרו לי בכלל בתקופת נדודי השינה שלי
ואל תחששי מרעות, היא לא תצחק עלייך אלא אם כן היא רוצה להתעסק איתי |שוטר| חננות שולטים סמכי עליי

noosh

New member
חחח אתמול ראיתי אי אר

והיה איזה פרק שאמא גרמה לשתי הבנות שלה לקפוץ מהחלון בקומה שלישית או משהו כזה, והיא כל הזמן אמרה שזה היה בעלה. בסוף הסתבר שבעלה מת שנה לפני כן, ושהיא הייתה מטופלת בואליום (שיש בה את אותם חומרים ממכרים כמו בתרופה שהרופא רשם לי), ושבגלל שהיא הפסיקה לפני חודש אז היא הייתה מכורה ונכנסה להתקפים שההתמכרות גורמת להם ובתחילה להזות דברים וכאלה. והם דיברו על זה שכדורים כאלה ממש מסוכנים ושהם גורים להזיות, עצבנות, חרדות, סיוטים וכו' וכו'
.

רעוּת

New member
זה גם יש לי בלעדיהם ../images/Emo7.gif

אולי זה יעשה הפוך על הפוך ויתקן אותי!!!!!!!!! או שאני סתם אהיה אפאטית ומאושרת
למרות שאני ממליצה שקודם את תקחי אותם ותגידי לי מה קורה עם זה

אגב ספויילרים. נועה ../images/Emo7.gif

קראתי את הראשון בטיסה, כן? ואז הגעתי לקטע שהם נכנסים או אפילו רק עומדים לחנותשל אוליבנדר. ואז היתהלי הערה. כזה,נו,את יודעת.
דינגגג! ואז כאילו, גאד, הייתי עוד יותר מפגרת ואמרתי אותה למי שישבה לידי, שבמקרה קראה והנהנה בחיוך, "ישר כח!" [במבטא יהודי אמריקקי כזה
]. בקיצור אני חושבת שהרסתי לעצמי את 7. למרות שבטח כולכם פריקי פוטר עליתם על זה כבר מזמן, זה היה לי ככ ברור שאם רק הייתי טורחת לחשוב על זה קודם... אוי LOL. אוף.!.

דיתוּש

New member
יש, גם אני אכתוב.

ישנתי אצל חברה, זה היה נחמד. גם יצאנו קצת. מין בילוי כיף כזה שעוזר להתחיל את השבוע המייגע.
הלכתי לסבתא שלי. שזה בד"כ לא כזה מרגש, כי היא לא הכי סימפטית, אבל הביקור היה נחמד בצורה יוצאת דופן. וגם קיבלתי קצת דמי כיס.
בית המרקחת עשה לי צרות, אבל לפחות הלכתי קצת ברגל. אני צריכה להתחיל לעשות את זה יותר.
הבאתי לחברה שלי מתנת יום-הולדת ששימחה אותה עד מאוד.
הכנתי בראוניז-מאפינז טעימים, וכל מי שטעם אמר שהם מדהימים.
ראיתי "משפחת סימפסון" בסינמה סיטי (ולא תגידו, ב-V.I.P !) עם מישהו מאוד מיוחד
הייתה לי הרבה עבודה השבוע. וזה אומנם מבאס, אבל זה גם אומר - הרבה כסף, שזה אומר, לטוס לחו"ל שוב. וזה מה שאני זוכרת מהשבוע! שיהיה לכולם שבוע חדש ונעים.

Yael Floyd

New member
גם אני ראיתי סימפסון בVIP!!!

אבל למדתי לקח חשוב... לא להתקע בפקקים בלי מזגן במשך 40 דקות לפני, לפספס את ההתחלה ולהגיע רק כשהוא מוצא את החזיר. אבל למזלי באתי עם עוד אנשים אז סנג'רתי אותם להביא את הפופקורן והשתייה כשהם קמים :] זה כזהההההההההה מגניב!

למעלה