נקודות חן חדשות

Shinkan

New member
נקודות חן חדשות

לאחרונה אני שם לב לנקודות חן חדשות בגוף שלי. אין בהם דברים חריגים במיוחד, עגולות וחומות, לא גדולות מידי. לפעמים קטנות מאוד... האם יש ממה לדאוג, או שזה דבר רגיל? האם הופעת נקודות חן חדשות בגוף זה סימן רע או שזה דבר נורמלי שקורה לכולנו?

Shinkan

New member
רציתי להוסיף

חלק מהנקודות מופיעות באיזור הצוואר, פנים, חזה וכו' אבל שמתי לב לכמה נקודות שמופיעות באיזורים שלא חשופים לשמש, כמו איזור האגן וכו'. האם הופעת נקודות באיזורים שלא חשופים לשמש חריגה? ואם מופיעות כמה נקודות באותו האיזור, זה חריג? תודה לכולם.

Shinkan

New member
מישהו?

אני קצת לחוץ... אם אפשר תשובה אפילו חלקים ממישהו שמבין רק קצת.. כדי להרגע עד שתגיע תשובה מקצועית לפחות... אני חייל, ולוקח לי המון זמן לקבל תור לרופא, חוץ מזה שאני משתחרר עוד חודשיים ואני בטוח לא אקבל תור לפני זה, ככה שאני חייב לחכות עד השחרור כדי לראות רופא אזרחי שיאבחן. עד אז, הייתי רוצה לפחות להרגע חלקית... תודה מראש..

שומות חדשות

בגיל צבא סדיר בהחלט יכולות להופיע שומות חדשות. אין זה סימן לסיכון מיוחד. נכון שרצוי להיבדק אם חל שינוי בשומות קיימות, או כשמופיעות חדשות, אך לא צריך להילחץ.

שלחופה2

New member
תירגע

מה שיותר חשוב זה לשים לב לשינוי כלשהו בנקודות חן קיימות לגבי החדשות- נראה לי שאם אין בהן שום דבר יוצא דופן אז אין בעיה...

למעלה