נקודות למחשבה בדיון הדחוף

יוגי בר

New member
נקודות למחשבה בדיון הדחוף

שימו לב ושלא תהיה לכם שום טעות. אין שיטות יוגה שונות: יענו שיטת איינגר- שיבננדה- וכו´. יש אינטרפרטציות שונות לתת שיטה אחת: האת´ה יוגה. מורה אחד מפרשן האת´ה יוגה בצורה אחת והשני בצורה אחרת. זה כל הסיפור. נקודה. אז בבקשה אל תתבלבלו. כי כל המורים כבודם במקומם מונח. אבל לשנות ידע אלמותי שמוגדר באופנים ומובנים רבים כידע אלוהי- מדע החיים. זו יומרה לא קטנה.ותאמינו לי אפילו מצד המורה הגדול ביותר בעולם. מנקודת מוצא זו בואו נתחיל להגדיר מושגים מחדש: ונעשה את זה על ידי הצגת שאלות שתובלנה להבנה פשוטה ומשמעותית בפיסיולוגיה של הגוף הפיסי תחילה. ואלו השאלות גבירותי ורבותי: איך שריר עובד? איך שריר מתפקד בצורה הטובה ביותר? מה טוב יותר שריר קצר או שריר ארוך? אז לעבודה חברה לעבודה. כל הפורום מחכה לשמוע את התובנות שלכם. בברכה ואהבה יוגי בר

yaelyy

New member
שאלה

ערב טוב זו הפעם הראשונה שאני בפורום, רציתי לדעת איך אפשר ללמוד את הנשימות ביוגה, האם אני חייבת ללכת לקורס או שמישהו שיודע יכול ללמד אותי אשמח באם תיצור איתי קשר באמיל שלי שבוע טוב [email protected]

יוגי בר

New member
נשימות

שלום וברוכה הבאה ליוגה. שלחתי לך תשובה לאי מייל שלך. חוזר על העקרונות: אין ללמוד נשימות לבד. אלא אצל מורה מיומן או במרכז לעניין. נקודה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה