נקודות למחשבה לגבי יוסי אזולאי...

KillaBee2

New member
נקודות למחשבה לגבי יוסי אזולאי...

קודם כל אני אפתח ואגיד שיוסי אזולאי , בפה מלא- הזמר בעל הקול הכי טוב שישראל ראתה מזה שנים ובכלל - יש לו איכויות ווקאליות מדהימות. באמת משהו מיוחד.קול של מלאך! א-ב-ל יש כמה בעיות שמונעות לדעתי מיוס'קה להפוך לסופרסטאר בישראל. הרי ידוע ששירים שלו לא הכי מושמעים ברדיו, פרט ל-לאורך הים, אמא ובוכה בלילות...אנשים לא מכירים באמת שירים שלו. למה- שאלתם?? כי לדעתי יש בעיה בהם. אולי תרצו לסקול אותי באבנים אבל זאת דעתי - הם לא מספיק טובים השירים שלו. אולי זה הלחנים, אולי זאת המוזיקה, אולי המילים. אבל משהו כאן לא בסדר. יוסי הוא אמן שצריך להיכנס לטופ של הטופ של המוזיקה הישראלית, כי יש לו כל מה שצריך ובמיוחד הקול המדהים שיש לו שמפיל אותי כל פעם מחדש. הצעה לשיפורים: לצאת מהנישה של "זמר מזרחי" (דונט וורי בייבי היה צעד חביב בדרך אבל לא מספיק), למצוא כותבים/מפיקים/מעבדים/מלחינים שיקחו אותו ויוציאו ממנו את הכי טוב, כי הוא באמת הכי טוב שיש. ובנוסף לכך - סוכן שידחוף אותו למעלה...כי שם מקומו! יוסי זמר מדהים כאמור, וכדי שכל אחד בישראל יגיד את השם שלו וידע לקשר אותו עם שירים ולהיטים, מקצה שיפורים נדרש. תכלס, תודו שהדיסק החדש שעומד לצאת, לא בדיוק בא בבום גדול כמו שאמור היה להיות. אין סינגל אחד מצליח שיצא ממנו וזה לא בסדר. משהו כאן לא בסדר. תביעו דיעה...אני אמרתי את שלי...יוסי - מתים עליך!!! אתה הזמר הכי גדול בישראל , רק תביא להיטים!!!!

19n

New member
אולי כדאי שתחשוב שוב בעצמך ../images/Emo122.gif

בחיים לא ראיתי מישהו שיכול להגיד יותר שטויות ממני בהודעה! נכון שהקול של יוסי מדהים ולדעתי הולך לצאת דיסק פצצה! אם לא אהבת את הלחנים שלו אז מה לעשות כנראה שאתה לא כל כך אוהב את המוזיקה שלו אחרי הכל- הלחנים זה מה שהופך אותו לכך כך מיוחד בעיני כי קול יפה כמו שכבר נאמר זה לא זה, צריך עוד הרבה איכויות אחרות, זה מה שמבדיל זמר מאנשים אחרים שאוהבים לשיר! ואם הוא לא מצליח זה רק בגלל שכריזמה זה לא השם השני שלו בדיוק והוא ילד טוב ירושלים שצריך דחיפה מהיחסי ציבור שלו כי בסך הכל מי שהופך לסופרסטאר הוא לצערי מי שיש לו את היחסי ציבור הכי טובים! וחכה הוא עוד יהיה סופרסטאר, הוא אולי בן 28 אבל הקריירה שלו רק בהתחלה!

מתוקה תבדקי במילון

מה זה כריזמה. ותחזרי אליי. ליוסי יש המון כריזמה, וקסם אישי, הוא עומד על הבמה ואי אפשר להתעלם ממנו... איך אפשר להגיד שאין לו כריזמה?

i D a N 16

New member
מסכים ולא מסכים

תראה,לדעתי,יוסי לא זמר ממוסחר,וטוב שכך. אמרת "סופרסטאר"? ישר עלתה לי לראש הגברת דואני. היא למשל זמרת (סופר) ממוסחרת. איזה מפיק שרצה לעשות כמה בוחטות,חיפש פנים יפות ורגליים סקסיות,מצא את רוני,שלח אותה שנה ללמוד פיתוח קול,הצמיד לה כוריאוגרף,השכיר לה אולפן הקלטות,נתן לטכנאי סאונד מעולה לעבוד על הצווחות שלה וההמשך כבר ידוע לכולנו. יוסי בדיוק ההיפך מזה. הוא אדם שגדל על מוסיקה,חי את המוסיקה ועושה מוסיקה. יש לו כשרון ווקאלי מדהים כמו שאמרת,וזהו כלי הנשק החזק ביותר שלו. סוכן שידחוף אותו? הוא באמת לא צריך סוכן כמו רוברטו שייתן לו להופיע כל רבע שעה בקניון השכונתי,אני חושב שדץ הוא אחלה,מבין במקצוע,אדם ישר וחם. נכון שהוא לא מצליח,אבל אני לא חושב שהוא חי בשביל להצליח,כי אם הוא היה רוצה להגיע לטופ,הוא היה הולך לכוכב נולד. החלק שאני כן מסכים איתו הוא הנישה המזרחית. גם אני לא חובב של הסגנון/הז'אנר. אני מאמין שיוסי הוא בכלל זמר נשמה,ושומעים את זה בשירים שלו,אבל מה לעשות שמאחוריו יש סוכן,חברת תקליטים וכו' שלא תמיד נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה. ואולי חברת התקליטים דוחפת אותו לז'אנר מסויים,אולי זה בכלל הוא שמעדיף לשיר בסגנון המזרחי,באמת שאין לי מושג. אני חושב שיוסי יכול מאוד להצליח עם סגנון "שחור",אפילו שהוא לא ממש מקובל כאן בארץ. יש אטימות מסויימת מצד חברות התקליטים לדחוף זמרים חדשים ומוכשרים לנישה המזרחית בבטחון ששם הם יצליחו,וזה ממש לא נכון (ע"ע דניאל סלומון,אוהד חיטמן ועוד ועוד..) אבל עדיין,גם אם יוסי ישיר גרוזינית זה יישמע יפה,ומרגש. ואין ספק שהוא בעל הקול היפה בארץ,אולי השירים שלו לא הכי טובים עדיין, אבל בוא נחכה לדיסק ונראה מה יהיה. הוא תמיד מזכיר לי את הסיפור של מייק ברנט,שעוד כאן בארצנו היה משה ברנט,הנער המוכשר מחיפה,הישראלי המצליח ביותר בחו"ל ובצדק,שכאן בארץ לא ממש הצליח. אתם רואים את יוסי מצליח בחו"ל תחת השם ג'וסף אזולאי?
חחחחח....הלוואי. סוף סוף יעריכו אותו כמו שצריך. רק להבדיל אלפי הבדלות בין יוסי לסופו של מייק. זהו.... כתבתי מלא

KillaBee2

New member
אז ככה . . .

השם סופרסטאר לא בא כאן בכונה להשוות אותו עם רוני חס ושלום. הדוגמא שנתת, זוועתית
רוני ממסוחרת אבל היא לא יודעת לשיר, היא בובת פופ. כותבים לה, עושים לה, משפצים לה והיא נראית טוב רוקדת ומקפצת ומקבלת השמעות בטרוף. אז זהו שיוסי הוא ההפך המושלם וזה ייאמר לזכותו. יש לו קול מדהים שלא צריך הפקה משומנת ואפקטים, וממוסחר זה לאו דווקא רע. זה פשוט משהו שכולם אוהבים וכולם שומעים ומצליח. לגבי נישת הזמר המזרחי, הוא לא צריך להיות שייך אליה, אלא לעשות פופ נטו, עם מוטיבים של מוזיקה שחורה וזה דווקא מאוד הולך. ולא ללכת בכיוון של ה"זמר הרומנטי המדכא" כמו סולומון וחיטמן שמיצו את הז'אנר. וכן - הוא צריך סוכן טוב, סוכן טוב זה אחד שדוחף לאן שצריך ויעזור להכניס אותו לתודעה. יוסי הוא זמר וזמר ענק ובהצלחה לו!!! אם צריך מתנדבים להלחין ולכתיבת שירים - אני כאן. דרך אגב - תארו לכם אותו עושה את השקט שנשאר בגירסה הגברית...אפשר לדמיין אותו שר את זה ולמות מרוב כמה שזה יכול להיות יפה :) הוא ענק יוס'קה!

i D a N 16

New member
למה שייעשה פופ?

פופ זה קיצור של פופולאר (popular). כלומר אמן פופ רודף אחרי הקהל והמוסיקה שהוא עושה היא במטרה שהקהל יאהב,נכון,כל אמן מחפש שיאהבו את השירים שלו ויזדהו איתם,אבל אמני פופ לוקחים את המוסיקה,שהיא סוג של אמנות,והופכים אותה למשהו מסחרי,פלסטי,רווחי. נכון שיש להקות וזמרים מהנחשבים בעולם שהמוסיקה שלהפ פופולארית והם לא נחשבים אמני פופ,כלומר זה שאתה זמר פופ לא מבטל אותך,אבל מה שאתה,לדעתי,רוצה שיוסי יהיה זה "מה שהולך". אני לא אוהב אמנים שמשתנים לפי אפנות ולפי מה שהולך או מה שמקובל,הם כלל לא מנסים לחדש וליצור מוסיקה אמיתית,שונה,כנה. יוסי לא זמר כזה,צר לי. אני רואה את יוסי כזמר אתני עם השפעות שונות ומגוונות,בעיקר שירי נשמה,ובין היתר השפעות אוריינטליות. כמה שאני ניסיתי לחפש לא מצאתי זמר דומה לא בארץ,ואולי זה עניין של זמן עד שיאהבו את המוסיקה שלו. אז נכון שאני לא מת על הסגנון המזרחי,אבל לדעתי יש לויוסי שירים,שבקלות עוברים בכמה רמות הרבה זמרים פה בארץ-"פינה בלב", "עד אליה" (שזכה להכרה אפסית),"ארץ אין ברירה" (שיר מדהים ונוגע),"אל האור" (יש לי חבר ששומע רק איירון מיידן,גאנז אנד רוסאס וכאלה ואמר שהישיר הזה ממש יפה) ועוד. יוסי כבר הוכיח את היכולות שלו ככותב בשיר "אמא" שלצערי מזוהה עם שלומי ולא עם יוסי שכתב אותי,ועם כל הכבוד לשלומי,מוכיח יכולות קוליות הרבה יותר גבוהות ומיוחדות משלו. לכן,יוסי לא צריך להיות זמר פופ. שישיר ויכתוב מה שהוא אוהב ומה שהוא מאמין בו ולא יצור מראש שירים קליטים וסתמיים כדי להצליח.

למעלה