נקודות....למחשבה......

מיה30

New member
נקודות....למחשבה...... ../images/Emo40.gif

משהו שקיבלתי במייל... סתם..רציתי לשתף....

מיה30

New member
ניסיון שני...

לא לוקחת צ´אנסים ...העתקתי.... מפחיד במקצת אבל מאוד קרוב לאמת… איש חכם + איש חכמה = רומן איש חכם + אישה טיפשה = הריון איש טיפש + איש חכמה = פרשיית אהבים איש טיפש +אישה טיפשה = נישואין מנהל חכם + עובד חכם = רווח מנהל חכם + עובד טיפש = תפוקה מנהל טיפש + עובד טיפש = שעות נוספות איש ישלם שני שקלים עבור פריט שעולה שקל אחד = שהוא צריך אישה תשלם שני שקלים עבור פריט שעולה שקל אחד = שהיא לא צריכה גבר לא דואג לעתיד עד שהוא מתחתן אישה דואגת לעתיד עד שהיא מתחתנת נשים מתחתנות עם גבר בציפייה שהוא ישתנה – אך הוא לא גברים מתחתנים עם נשים בציפייה שהן לא ישתנו - אך הן כן איש מצליח הוא זה שמצליח להרוויח יותר ממה שאישתו מבזבזת אישה מצליחה היא זו שמצליחה להשיג איש כזה כדי להיות מאושרת עם גבר את צריכה להבין אותו הרבה לאהוב אותו מעט כדי להיות מאושר עם אישה עלייך לאהוב אותה מאוד אך לא לנסות להבינה כלל כל איש נשוי חייב לשכוח את טעויותיו – אין טעם ששני אנשים יזכרו אותו דבר גברים מתעוררים יפים כפי שהם הלכו לישון (מי יותר מי פחות) איכשהו נשים מתכערות במשך הלילה למה הגברים הנשואים משמינים? גבר רווק מגיע הביתה מביט במקרר רואה מה יש – הולך למיטה לישון גבר נשוי מגיע הביתה מביט במיטה רואה מה יש – הולך למקרר לאכול

אמיר.

New member
רחוק מאד !!!!

לפחות נתחיל: איש חכם + אישה חכמה = רומן + נישואין + הריון. וזו רק דומגה לשטויות שמכיל המסמך הזה.... רוצה עוד דוגמה ? רעיתי נעשית יפה מיום ליום .. רק אני מזדקן לבד
במקום כל ה _____ הזה אני אתן לך קצת פתגמים חכמים יותר: איזהו עשיר ? - השמח בחלקו. איזהו חכם ? - הלומד מן הנסיון (ועוד יותר - מנסיונם של אחרים). יותר קל להרוס מאשר לתקן. כל זמן שהנר דולק - אפשר לתקן. עוד ?

ליאת +

New member
מסכימה עם אמיר

בואי נאמר שזה קצת מיושן כל ההפכים האלה של גבר-אשה. מזכיר לי ספר ישן מאוד שמצאתי פעם עם בדיחות על נשים מהסוג הזה וגרועות יותר. היום הוא היה מסווג כתועבה או לפחות כחסר טעם (קוראים לו, נדמה לי, ברוך שלא עשני אשה, נו, כבר מהכותרת אפשר להבין מה הכיוון)

למעלה