נקודות קטנות למחשבה

panda0zombie

New member
נקודות קטנות למחשבה

ראיתי אתמול פרק עם אחות שלי והיא נתנה לי נקודה למחשבה שיצא לי לחשוב עליה קודם אבל בלי ממש חשיבות

נניח שרחלי ויקי אודי והשאר החבורה שיודעת שבנדה בחיים יצליחו להשיג את החצי מיליון.. אז לפי התוכנית שלהם הוא אמור פשוט "להתעורר לחיים". ואז מה? הוא ייכנס לכלא בכל מקרה.. כי אולי אני לא טובה בחוקים האלה אבל אני כמעט בטוחה שיש חוק נגד זיוף מוות או משהו כזה (באופן כללי נגד זיוף).. די מפתיע אותי שאף אחד לא חשב על זה.. ואז זה מפספס את כל העיקרון כי הוא ייכנס לכלא בכל זאת

עוד נקודה קטנה.. בנדה כלוא בבית חודש וחצי בערך.. איך הוא לא משתגע? כל הקטע של להרוויח כסף יכול לקחת שנים (לא ממש) טובות.. בהרבה שנים הם לא הצליחו ממש להשיג את החצי מיליון הזה, אז בנדה יהיה כלוא בבית בלי אפשרות לצאת כמה שנים? ומה יקרה שהוא באמת יהיה חולה ויצטרכו לו אמבולנס?

שיר m

Well-known member
נכון חשבתי על זה

על מה יהיה אחר כך... ובכלל אחרי שהוא מת אף אחד לא בא אליהם ואמר שהם חייבים את הכסף. הם החליטו לבד להשיג את הכסף ולהחזיר אותו לחיים...
&nbsp
בטח לרחלי יהיה איזה פיתרון יצירתי

Roei152

Well-known member
מנהל
בהחלט יכול להיות שבנדה יכנס לכלא ועוד נקודות למחשבה שאני חש
נכון הגורמים של הרווחה תוקפים רק את יובל ורינת? למה הם לא תוקפים גם את שאר הילדים?
ויקי היא בת 17 עדיין נחשבת לקטינה אמורים לשלוח אותה לפנימייה כנ"ל אודי ורחלי או לפחות לסדר להם אפטרופוס בעיקר לאודי ורחלי. שיבוא לבקר, עובדת סוציאלית.... זה מוזר ...

ny22

New member
מנהל
עכשיו שאתה אומר את זה - אז זה לגמרי נכון...

באמת היה צריך לדאוג גם להם.
&nbsp
ככל הנראה לא עבר הרבה זמן מאז שזה קרה (אם כמו שפנדה0זומבי(?) אמרה - חודש וחצי, אז כנראה שכבר היו מטפלים בזה...).
&nbsp
אבל זה באמת תמוה, או כמו שזה נראה לא עבר הרבה זמן.
&nbsp
אל תשכחו שבסדרה אין ציון זמן, כלומר, אנחנו לא יודעים כמה זמן עבר בין פרק לפרק (מבחינת ההתרחשות).

panda0zombie

New member
לגבי זה

לגבי הציון זמן.. בין הפרק הראשון לאחרון שהיה עברו בערך חודש וחצי כי אודי אמר שיש עוד חצי שנה עד פסח באיזה קטע אז עשיתי את החישוב שלי
&nbsp
הכינוי שלי זו מן בדיחה פרטית שלי עם עצמי XD

ny22

New member
מנהל
אוקי, אז הוא אמר שיש עוד חצי שנה לפסח, אבל ממתי??

מלבד זה, נאמרה עוד אינדיקציה של זמן?

Roei152

Well-known member
מנהל
לא נראה לי שהסזדרה מתחילה בתחילת השנה
אם אודי אמר עוד חצי שנה עד פסח זה אומר שזה מתריש בתקופת העונה בה אנחנו נמתאים סתיו -חורף כזה...
בכלל תקופת הזמן הכי אררוכה שהסדרה עברה זה השבעה שזה מוזכר לא מוזכר שעבר חודש בין העלילות הרציפות ובכלל יכול להיות שזה קורבה תוך חודש רצוף

panda0zombie

New member
יכול להיות

משום מה יצאתי מנקודת הנחה שהסדרה מתחילה בתחילת שנה..
נעשתי ממש מבולבלת מכל העניינים האלה של הזמן XD

ny22

New member
מנהל
רועי, אתה צודק

האינקיצה היחידה שיש לנו לגבי הזמן זה השבעה שנגמרה.
ככה אנחנו יודעים שבוודאות עברו שבעה ימים מאז שבנדה בבית...
&nbsp

panda0zombie

New member
צודק

ראיתי עכשיו את הפרק הראשון... הם הלכו לבית ספר באיזה שהוא קטע אז זה לא ממש בתחילת שנה אבל אני כן מניחה שזה בין החודשים הראשונים בשנת הלימודים

panda0zombie

New member
גם על זה אני חשבתי

וטכנית הם באמת קטינים כולם.. כולל ויקי אבל אולי הם יצאו מתוך נקודת הנחה שויקי בת 17 ולא נשאר עוד הרבה זמן עד שהיא הופכת 18 אז היא מספיק בוגרת? לא יודעת.. :/
וזה נראה לי גם די מוזר שהעובדת הסוציאלית ההיא פשוט ראתה ש"דודה ג'סי" מגיעה אז היא עזבה אותם.. נראה לי שאמורים לעשות בדיקה בדרך כלל או לחפש יותר לעומק או לחתום טפסים או דברים כאלה

Roei152

Well-known member
מנהל
ועוד משהו...
אודי,רחלי וויקי נחשבים לשותפים לפשע בעיני המדינה .. לעשות תוכנית כזאת ולשתף עם זה פעולה זה פשע!!! איך הם יתמודדו???

ny22

New member
מנהל
שכתבת "איך הם יתמודדו....", למי התכוונת?

ny22

New member
מנהל
יתמודדו עם מה אבל? הפשע שהם ביצעו?

(עכשיו שהבנתי למי התכוונת אני מנסה להבין יותר טוב...)

Roei152

Well-known member
מנהל
להסתיר את בנדה בבית זה פשע בפני עצמו!!!
ולשתף פעולה עם כל זה... זה פשע..

למעלה