נקודת אור קולינארית
כל מי שחי בסין מרגיש זאת על בשרו מדי יום - האוכל כאן מזעזע! לא אפרט על כל השרצים, הצבים, הצפרדעים (אם אפשר לקרוא לזה כך, כי זה בעצם קרפדות שחורות שמנות ומכוערות) ונהחשים, שלא לדבר על כלבים - שמוגשים במגוון המסעדות הבאמת עצום שיש בארץ הזאת, מה גם, שהמאכל המפורסם ביותר בעולם המזוהה עם מסעדות סיניות הוא האגרול - מנה שאני עדין לא נתקלתי בה כאן. א-ב-ל, הערב נפל דבר. "נפלתי" על מנה פשוט נדירה. דג גדול ושמן מחורץ לקוביות ברוטב חמוץ-מתוק. ישר ביקשתי מהמלצרית שתכתוב לי את שם המנה ב- PINYIN ושאלתי אם יש להם כרטיס VIP, כי זה היה לי ברור שאני הולך להיות שם קבוע. שם המנה, אגב: SONA SHU YU. בתמונה: קרפדות מעבירות את שארית חייהן הקצרות בסופרמרקט השכונתי. והסינים מתים עליהן - עד כדי כך שהחלטתי לנסות בארוחה הבאה... אחזור לדווח... בתאבון
כל מי שחי בסין מרגיש זאת על בשרו מדי יום - האוכל כאן מזעזע! לא אפרט על כל השרצים, הצבים, הצפרדעים (אם אפשר לקרוא לזה כך, כי זה בעצם קרפדות שחורות שמנות ומכוערות) ונהחשים, שלא לדבר על כלבים - שמוגשים במגוון המסעדות הבאמת עצום שיש בארץ הזאת, מה גם, שהמאכל המפורסם ביותר בעולם המזוהה עם מסעדות סיניות הוא האגרול - מנה שאני עדין לא נתקלתי בה כאן. א-ב-ל, הערב נפל דבר. "נפלתי" על מנה פשוט נדירה. דג גדול ושמן מחורץ לקוביות ברוטב חמוץ-מתוק. ישר ביקשתי מהמלצרית שתכתוב לי את שם המנה ב- PINYIN ושאלתי אם יש להם כרטיס VIP, כי זה היה לי ברור שאני הולך להיות שם קבוע. שם המנה, אגב: SONA SHU YU. בתמונה: קרפדות מעבירות את שארית חייהן הקצרות בסופרמרקט השכונתי. והסינים מתים עליהן - עד כדי כך שהחלטתי לנסות בארוחה הבאה... אחזור לדווח... בתאבון