נקודת אור קולינארית

אMור

New member
נקודת אור קולינארית

כל מי שחי בסין מרגיש זאת על בשרו מדי יום - האוכל כאן מזעזע! לא אפרט על כל השרצים, הצבים, הצפרדעים (אם אפשר לקרוא לזה כך, כי זה בעצם קרפדות שחורות שמנות ומכוערות) ונהחשים, שלא לדבר על כלבים - שמוגשים במגוון המסעדות הבאמת עצום שיש בארץ הזאת, מה גם, שהמאכל המפורסם ביותר בעולם המזוהה עם מסעדות סיניות הוא האגרול - מנה שאני עדין לא נתקלתי בה כאן. א-ב-ל, הערב נפל דבר. "נפלתי" על מנה פשוט נדירה. דג גדול ושמן מחורץ לקוביות ברוטב חמוץ-מתוק. ישר ביקשתי מהמלצרית שתכתוב לי את שם המנה ב- PINYIN ושאלתי אם יש להם כרטיס VIP, כי זה היה לי ברור שאני הולך להיות שם קבוע. שם המנה, אגב: SONA SHU YU. בתמונה: קרפדות מעבירות את שארית חייהן הקצרות בסופרמרקט השכונתי. והסינים מתים עליהן - עד כדי כך שהחלטתי לנסות בארוחה הבאה... אחזור לדווח... בתאבון
 
אופטימי

זה רק אני או שעברו שלושה ימים וזו הייתה ההודעה האחרונה שלך בפורום
לדעתי צריך לבקש מתפוז שיאחדו את קטגוריית האוכל ובע"ח, כאן זה אותו דבר גם ככה. למזלי אני בהונג קונג, בירות בלגיות, סטייקים אמריקאים, ושווארמה טורקית. מי צריך יותר?
 

אMור

New member
כן - זה רק אתה.

ומי צריך בירות בלגיות כשיש KINGWAY...
干杯
 

gao xing

New member
רק שתדע.....

אני בטוחה שהונג קונג מלאה במסעדות טובות אבל לא תמיד מתחשק לי להוציא 150-200HKD על ארוחת צהריים. ומשום מה, בסוף תמיד מסיימים במקדולנדס (ואני ממש לא בעד הרעיון). את השווארמה התורכית אני מכירה.....יש עוד המלצות שוות???
 
למעלה