נקודת השפל בקריירה של אביב

נקודת השפל בקריירה של אביב

או לפחות מאז שאני נוכחת בהופעות.. אתמול הייתה לאביב הופעה בקריית קרניצי ברמת גן..שזאת שכונה קטנה מאוד מאוד מאוד..וההופעה הייתה באולם ספורט של הבצפר היסודי שם הכרטיסים היו מיועדים רק לאנשים שגרים בשכונה...אפילו לא לתושבי רמת גן או משו כזה וזה היה פשוט כל כךךךךך עצוב.. אני הרגשתי מושפלת בשבילו. אולם ספורט קטן ומכוער מלאאאא בילדים בכיתה ד וה ועוד קצת ערסים ובנות מטומטמות שדיברו בטלפון באמצע ושהטלפון שלהן צלצל חופשי ולא היה להן איכפת...ואנשים צעקו ודיברו ו...בקיצור זה היה כמו שבכל הופעה יש איזה חבורה של 5 אנשים שהורסים כזה אבל לא נורא-אז זה היה אולם שלם זה היה דיי מזעזע...ואז בקטע של ההדרן-כיבו את האורות..וכולם כזה חיכו וזה...ואז המנהלת של הדבר הזה יצאה מאיפה שאביב היה ועשתה סימן כזה של "נגמר"..מרוב שזה היה עלוב הוא לא היה מוכן לעשות הדרן אפילו.. זה היה כמו הקטע הזה בסרט אביב שהוא מופיע מול עובדים של איזה חברת הייטק או משו כזה והילדים שלהם...והוא יוצא משם וצועק על מישו בטלפון שהוא בחיים לא עושה כזה דבר יותר...ואיזה מזעזע זה היה...וזה גם היה לכבוד חנוכה אז בדיווווק אותה סיטואציה...רק עם 50 אלף שקל שהעירייה שילמה לו... אני יודעת שזה לא חדש לאפאחד פה שאביב כבר מזמן לא מחשבן כשמדובר בכסף...אבל זה היה הכי נמוך שאפשר לדעתי...כאילו,להיות שם היה מאוד עצוב .

yellow cheese

New member
וואיי..באמת?!

מזעזע.
מה נהיה איתו?!

הוא שר פחות ממה שהיה בפלייליסט

אבל זה היה משו כמו מלאך האם להיות.. גשם כבד עם הזמן זה רק הלב אמש אור הירח מיליארד טועים השיר שלנו אהבנו אתה פה חסר לי מחר יומן מסע בקיצור...לא קרה שם שומדבר מעניין אפילו יכלתי לראות עליו שהוא כלכך לא שם ורק משנן לעצמו מחשבה מעודדת כמו "50 אלף שקל..50 אלף שקל.."

galush29

New member
אויי..

כל כך חבל בשבילו. אני "מתגעגעת" לאביב של פעם.אמנם הוא ישתנה,והתבגר עם השנים,אבל עכשיו הוא בהחלט נהיה..במילים הכי פשוטות ממסוחר.פשוט חבל!

jenngirl

New member
וואו|:../images/Emo82.gif

אובר התמסחרות. עד כדי כך? רבאק אתה יוצא לסיבוב הופעות... [אבל לפעמים הדברים לא באמת כמו שהם נראים]

תמרוש5

New member
וואי:\

ממש נקודת שפל. עצוב לראות מה שאנשים עושים בשביל כסף.

כתבתי

שאני יודעת שזה לא חדש לאפאחד מאיתנו...לא? אבל בכל זאת..זה היה קצת שונה מכרגיל...כאילו...כמה רמות מתחת היית צריכה להיות שם בשביל להבין את חומרת המצב

מעיין51

New member
מזעזע

מה זה הדבר הזה?!? מה הוא הולך להופיע לילדים בכיתה ד'?! ה'?! באולם ספורט? ה-50 אאלף שקל מסבירים את זה אבל עדיין לא מבינה אותו ככה להפיל את עצמך?! ילדים בכיתה ד'?!? באמת...

אני לא מאמינה

למה הוא עושה את זה?! אוףף הוא ממש השתנה וגם הקהל השתנה ניהיה של פקצות מפגרות בנות 12..=// אולם ספורט? מה עבר לו בראש באותו רגע..

למעלה