נקודת חן

נקודת חן

יש לי נקודת חן בגב , היא דיי גדולה משהו כמו מחק (ירוק כזה) של עפרון. ולפני כמה חודשים התחיל לדקור לי במקום בו היא נמצאת,עכשיו זה כבר לא דוקר, אבל גם בתוכה יש עוד נקודה לבנה (משהו באמת מוזר). ובכלל כשאני לוחצת עליה יש תחושה של שריר תפוס. לפעמים היא גם מגרדת. הלכתי לרופא עור והוא אמר שצריך להוריד..אבל פחדתי ואמרתי לו שאני יעשה את זה בעוד חודשיים. אבל לא חזרתי אני גם מתגייסת בקרוב...אז לא בטוח יהיה לי זמן להוריד אותה. השאלה היא אם זה ממש דחוף שאני יוריד אותה?(אם בכלל צריך) או שזה יכול לחכות?

gynera

New member
תגידי, הכל בסדר *איתך*?

איזה מן שאלה מטופשת את שואלת? סליחה שאני ככה מתקיפה אותך, אבל תהיי רצינית! תקראי את ההודעה שלך שוב ותנסי, רק תנסי להגיד לי שהתשובה לא נמצאת בגוף השאלה. היום, עם כל המודעות לסרטן על סוגיו השונים, ועשרות הקמפיינים שמתריעים אותנו מפני הסכנות שבנקודות חן חשודות, את עוד שואלת??? וכאילו שזה לא מספיק, הלכת לרופא עור, והוא *אמר* לך שצריך להוריד, אז מה השאלה בכלל? את מצפה שמישהו יגיד לך לא להוריד? אני לא רופאת עור ורק מהתיאור שלך ברור לי שמשהו שם לא כשורה. תתגברי על הפחדים שלך או שתתמודדי בעתיד עם ההשלכות שנובעות מהטיפשות שלך.

היי היי היי,נא להרגע

השאלה שלי היתה האם זה דחוף!!!? זה הכל...לא רציתי יותר מזה. חוצמזה זה לא בריא להתעצבן. שנה טובה ובריאה לכולכם!!!

אם כבר ניתחת את מה שכתבתי

אז כשכתבתי בסוגריים אם זה דחוף...התכוונתי לזה שאמרו לי שאפשר לראות אם היא מסוכנת או לא אחרי שמורידים אותה. ואני מודה שאני כותבת חרא!!!

Dr Yaniv

New member
נקודת חן חשודה

אין לי מה להוסיף לתשובה של גינרה שנוסחה בצורה ברורה יותר ממה שאני הייתי עונה רק תדעי שזה לא יותר גרוע מרופא שיניים - כל הכאב זו זריקת ההרדמה בהצלחה ד"ר יניב

פינוקיו

New member
תעשי ותישכחי

היי לפני שנה בדיוק הורידו לי משהו דומה. היה קצר, לא כואב ומאוד לא מסובך. תעשי את זה ותשכחי מזה - תקחי אחריות על הבריאות שלך. בהצלחה.

למעלה