נקודת מפנה
שלום רב,
אני עוסקת בע"ס כבר 4 שנים ובשלוש השנים האחרונות עבדתי באנגליה בתחום של אומנה.
עכשיו כשחזרנו לארץ אני מרגישה קצת אבודה מבחינת חיפוש כיוון.
אני לא בטוחה שאני רוצה בהכרח לעסוק בעבודה ישירה ויותר מעניין אותי כיוון של ריכוז תחום, ניהול, הדרכת צוות וכו וגם יש לי ניסיון בתחומים הללו.
מה שכן, כמעט ולא ראיתי משרות ניהול מפורסמות והבנתי שיותר קל להיכנס למקום ואז להתקדם.
בנוסף, אני לא בטוחה איזה תחום אני רוצה. בעבר למדתי טיפול בטראומה וקצת מתלבטת אם להמשיך בכיוון...
מה גם שאני לא בטוחה מה ההבדלים בין עבודה דרך עמותה או 'שירות ציבורי' ואני די מבואסת מהשכר הצפוי...
בקיצור אני בנקודת מפנה.
חשבתי אולי לעזוב את התחום לחלוטין, אבל איך שאני לא הופכת את זה זה מה שאני רוצה לעשות.
אשמח להמלצות או עצות על איך לחפש עבודה, להתכוונן על תחום וכו..
תודה!
שני
שלום רב,
אני עוסקת בע"ס כבר 4 שנים ובשלוש השנים האחרונות עבדתי באנגליה בתחום של אומנה.
עכשיו כשחזרנו לארץ אני מרגישה קצת אבודה מבחינת חיפוש כיוון.
אני לא בטוחה שאני רוצה בהכרח לעסוק בעבודה ישירה ויותר מעניין אותי כיוון של ריכוז תחום, ניהול, הדרכת צוות וכו וגם יש לי ניסיון בתחומים הללו.
מה שכן, כמעט ולא ראיתי משרות ניהול מפורסמות והבנתי שיותר קל להיכנס למקום ואז להתקדם.
בנוסף, אני לא בטוחה איזה תחום אני רוצה. בעבר למדתי טיפול בטראומה וקצת מתלבטת אם להמשיך בכיוון...
מה גם שאני לא בטוחה מה ההבדלים בין עבודה דרך עמותה או 'שירות ציבורי' ואני די מבואסת מהשכר הצפוי...
בקיצור אני בנקודת מפנה.
חשבתי אולי לעזוב את התחום לחלוטין, אבל איך שאני לא הופכת את זה זה מה שאני רוצה לעשות.
אשמח להמלצות או עצות על איך לחפש עבודה, להתכוונן על תחום וכו..
תודה!
שני