נקודת שבירה

jessy19

New member
נקודת שבירה ../images/Emo14.gif

בשנה האחרונה עברתי המון מהבחינה הרומנטית: יצאתי עם בחור שנראה מאוד חמוד ומתוק ומתחשב אבל התברר כאחד שלא התבגר ושרצה רק דבר אחד ממני וזה סקס, וכאשר לא הסכמתי לשכב איתו ישר על ההתחלה החלטנו על הפרדת כוחות. עשיתי לאחר מכן את טעות חיי ושמרתי איתו על קשר ונפגשנו ויצאנו והחלטנו לחזור- התברר כטעות גדולה ביותר, הוא לא השתנה כלל וכלל ופשוט לא התייחס אליי בגלל שלא הסכמתי לשכב איתו. אחרי חודש וחצי יצאתי עם בחור נפלא שהתחיל איתי בפאב ואומנם יצאנו רק שבועיים אבל זה היה שבועיים מדהימים ואני עד עכשיו לא מפסיקה לחשוב עליו. אני יודעת שזה נשמע מצחיק לבכות על משהו שקרה במשך שבועיים בלבד אבל אין ספק שהרגשתי אליו משהו חזק ועדיין מרגישה אליו משהו לא מוגדר. יש בי כל כך הרבה חום ואהבה לתת ואין למי. החורף שהגיע מעצים אצלי את הרגשת הבדידות ואני מרגישה שגם אם אני מוקפת בחברים ובבני המשפחה האוהבים אני בעצם לבד. נכון שלא צריכה להיות התלות הזאת באהבה אבל אני בחורה שמאוד צריכה שיתנו לה תשומת לב ושיאהבו אותה. ניסיתי לשנות את עצמי מבחינת המראה, בגדים יותר יפים, להשקיע בעצמי, להתאפר יותר וגם מהאופי- לקחת את הדברים יותר באיזי ולא להלחץ או להלחיץ אבל כלום לא עוזר ואני מרגישה לבד בעולם הזה. אז מה בעצם אני רוצה ממכם? אין לי מושג... אולי תמיכה... אולי הייתי צריכה להוציא את זה מהלב.... ואולי כדי שתגיבו ותציעו הצעות. הבמה לרשותכם...

Sefy

New member
שירי מתוקה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מצטרף אלייך בהרגשה ומקווה שיום אחד תמצאי ותקבלי את כל האהבה שאת נותנת לאחרים

AnkSunAmun

New member
אחת שעברה את זה ואומרת לך :

"צריך לנשק הרבה צפרדעים כדי למצוא את הנסיך"... סיפורי דומה מאוד.אני בחורה שמאוד אוהבת תשומת לב ונותנת הכל לאהובי ואחת כזאת שמאוהבת תמיד ומאושרת באופן מוגזם.. לפני כמה חודשים התאהבתי בבחור שחשבתי שהוא נהדר כלפי עד שנפתחו לי העינים וראיתי שהוא אפתי ומגעיל ואני כל הזמן בעצם רודפת אחריו ונשבר לי מכל המצב הזה.. חתכתי. שבועים אחרי התחיל איתי בחור מדהים. היום אנחנו יחד - שבועיים.. ואנחנו כל כך מתאימים מבחינה נפשית וגופנית שזה פשוט נפלא.. אנחנו יכולים לדבר שעות בטלפון - כל יום הוא מתקשר אלי 3 פעמים ודואג לי ומתחשב ואוהב ונותן מעצמו..עם המון גברים יצאתי וחוויתי על בשרי המון אכזבות עד שהגעתי "למנוחה ונחלה" תאמיני בעצמך.. תאמיני שמגיע לך להיות מאושרת וזה יבוא... מקווה מאוד שבקרוב.. אל תתפשרי בגלל שאת בודדה על מישהו שלא מתאים לך .. זה מה שאני עשיתי וסבלתי כל רגע. עדיף להיות מעט זמן לבד ולקבל פיצוי מדהים! תאמיני בעצמך ומאוייך יתגשמו .. העיקר להישאר אופטימית!

shirany

New member
שירי מתוקה כ ../images/Emo137.gif

כמו שכולנו יודעים אהבה זה דבר שלפעמים כואב ולפעמים הוא דבר נפלא ... וכמו שאומרים דברים טובים באים לאט ונגמרים מהר... שירי פעם גם אני כתבתי כאן משהו שנורא הציק לי ובעצם דיי עזר לי לשפוך את הלב כאן ... גם אני הכרתי בחור קצת הרבה יותר גדול ממני ובעצם הוא רצה דבר אחד ויחיד וזה סקס ולצערי או שבעצם לא לצערי כי לא מצטערים על דברים שקרו עשיתי את זה איתו את הפעם הראשונה שלי אומנם יצאנו חודש בלבד אבל הרגשתי משהו עצום והאמת אני עדיין קצת מרגישה למרות שהוא פגע בי נורא. אבל את יודעת איך העברתי את זה פשוט כל אהבה שבא והולכת אני מקבלת אותה כתקופה יפה שחוויתי ... נהנתי איתו וזה נגמר אז יבבוא אחד חד והנה באה לי אהבה חדשה שאוהבת אותי ואני אאחל לך שגם את תמצאי את אהבתך ואל תחפשי אותה תחיי את הרגע תהני מכל דקה שרק אפשר אוהבת המון שירן...

clubsolutly

New member
מותק...

כמוני כמוך... היה לי מישו הורס... גרם לי להרגיש הכי מלכה בעולם... אבל רק במיטה.... מחוץ למיטה היינו כמו זרים... ניסינו קשר, ניסינו סטוצים, אבל כל פעם נפגעתי מחדש... וזה שאת בוכה על שבועיים זה לא טיפשי בכלל... אני בכיתי על יומיים... על 3 שעות.... על שיחה של 17 דקות... למה זה נגמר? ואולי את משדרת את התלות הזאת, וזה מה שמונע מאנשים לבוא אלייך... תחיי בגישה של להנות, של לעשות חיים, לנצל סיטואציות... תמיד תחייכי, תיראי ותרגישי כאילו הנוכחות שלך היא רווח לסובבים אותך. אין לך מושג כמה לשנות את הגישה משנה את הכל...

jessy19

New member
תודה...

את כנראה צודקת... ואני באמת החלטתי היום בבוקר שמעכשיו אני מתחילה להנות מהחיים ולא להפסיק לחייך.

למעלה