נקודת שבירה

ילדונט

New member
נקודת שבירה

התארגן מפגש חיפאי בהורים לתינוקות היום אחה"צ. החלטנו שהולכים. הגעתי הביתה - שחר ישנה. שינה טובה כזו, במיטה שלה. אני לא מתכוונת להעיר אותה. היינו אמורות לצאת לפני עשר דקות, עם האיש. האיש יצא, ואנחנו כאן, נטולות אוטו, ולא נגיע. עד שלא פרצו הדמעות לא הבנתי כמה בניתי על המפגש הזה. על לפגוש אנשים שהם לא עבודה, על לצאת ולא להורים. אני לא וחושבת שבכיתי ככה כבר חודשיים. אוף אוף.

לא אוף.

בכי נהדר לשחרור, ואחריו מרגישים כ"כ יותר טוב ונקיים. קטרזיס. לכו לטייל לאנשהו או תקבעו עם חברה (חבל שאני גרה כ"כ רחוק - היה מתאים לי לדבר לא על עבודה) או סתם תלכו לקניון או לגינה. וטוב ששמרת על השינה של שחר. זה מראה כמה את אוהבת אותה ושמה את הצורך שלה לפני ההנאה שלך. אל תאפסי את עצמך ולכי לעשות משהו כיפי כי יופי שזיהית את הצורך הזה אצלך - אבל תרגישי טוב בכ"ז שהכל לטובה וטוב ששחר ישנה. ומחר תארגני מפגש אחר.

wieci

New member
../images/Emo24.gif גם אנחנו פספסנו את המפגש

כי ניצן סופסופ נרדמה ולא רציתי להפול לה שוב את השינה. כמה מתסכל לפעמים שהלו"ז שלי כבר בעצם לא שלי.... וכמה שאי אפשר לתכנן תכניות. כ"כ רציתי ללכת למשחקיה
אני ממש מבינה אותך, בואי נארגן מפגש נוסף, שבוע הבא

sipor

New member
מתוקה..

תהני מכל יום חופש.. ! אוטוטוו.... את מצטרפת אלי...

wieci

New member
../images/Emo7.gif אוי, רק עכשיו ראיתי את ההודעה

שלך על אתמול. שולחת לך הרבה
ים. טוב עשית שמיד חיפשת ומצאת אופציות אחרות.

nubi

New member
../images/Emo24.gifומה אני אגיד?

חולה לחלוטין, גוססת, על סף מוות???

nubi

New member
אני פה...תודה!

הבעל הביא צינון לסוף השבוע. הוא הבריא תוך יום. אצלי זה כבר היום השני-אני פשוט מחוקה. הזעקתי אותו הביתה בבכי היסטרי-כי אין מי שיטפל בשי (אני הייתי בעבודה והמטפלת היתה איתה כל הבוקר). אני ממש מקווה שמחר יעבור לי... תודה לכן על הדאגה!

ילדונט

New member
אתן יודעות שעינבלית מקסימה, נכון?

היא קראה את ההודעה שלי, ומיד התנדבה לאסוף אותנו. תודה תודה עינבל, זה היה כל כך נחוץ, ההתאווררות הזו, והחברה

למעלה