נקודת שבירה

נטע31

New member
נקודת שבירה

אתמול זה קרה לי. בני בן 10.5 חזר אתמול מביה"ס ממורמר. ילד מיוחד בכתה PDD בבי"ס רגיל. באובססית הקלפים של הסופרגול, החליף קלף 1 עם ילד מבי"ס על 40 קלפים בגלל שרצה את אותו קלף פשוט ניצלו אותו והוא הסכים כי ככה זה עם לחץ של ילד רגיל שמזהה את החולשה שלו/שלהם של הילדים השונים של הילדים מהכתה "השונה". הוא לא הצליח להתמודד עם המעשה שעשה ואני שראיתי אותו כל אחה"צ והערב עצוב וממורמר כל דבר עיצבן אותו פשוט נשברתי נגמרו לי האנרגיות ולא היה לי יותר כוחות להעביר לו. בשעת ערב מוקדמת הלכתי לישון מרוקנת
. התעיפתי מההתמודדות הקשה הזו. נשברתי. טוב שבן זוגי היה שם בשבילינו.
.

Diana M

New member
נטע יקרה../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה את כאבך וחוסר האונים שאת חשה. מן הסתם לא ינחם אותך לדעת כי אתמול עברתי חוויה דומה עם בני בן ה-11 שאינו בעל צרכים מיוחדים אבל הוא ילד עדין ורגיש שלא תמיד יודע כיצד לשרוד על יד ילדים דורסניים יותר. אני רואה דווקא את נקודות האור בסיפור שלך. בנך יוצא בהפסקות, משחק עם ילדים מכתות רגילות וזה אומר כי יש לו את היכולות והכוחות להתמודד ולתפקד מבחינה חברתית. זה צריך לעודד אותך. ועדיין כאמא קשה לך מאוד לראות את בנך עצוב ואומלל אבל זה חלק מהענין, לא תמיד נוכל להיות שם עבורם ולסייע להם מול הילדים האחרים. אבל תמיד נוכל להיות שם עבורם על מנת לנגב דמעה, לעודד ולאהוב. שולחת לכם חיבוק והמון הבנה. דיאנה

למעלה