נקודת שיווי משקל לצמצום הפסדיםץ

dudiei

New member
נקודת שיווי משקל לצמצום הפסדיםץ

שלום לכולם ת יש לי שאלה כללית ואשמח לתשבה
נניח פתחתי עסקה או כמה עסקאות על מכירה EURUSD והיורו ממשיך להתחזק ואני מפסיד בכל העיסקאות מכירה ,האם יש ערך סגולי שאני יכול לשים על קנייה וכך לא משנה אם היורו יתחזק או ייחלש אני יגיע לנקודת איזזון רווח הפסד (מלבד העמלות של חברת הברוקר כמובן )
צירפתי תמונה לדוגמה ,בכל העסקאות ביצעתי מכירה בגודל של 0.05 לוט ואני מעוניין לעשות עסקאת קנייה גדולה פי כמה למשל 0.9 לוט ככה שלא משנה תנודת כיוון השוק אני או שיפצה בעסקאות הקטנות או ברווח של העיסקה הגדולה

אשמח לתשובה :)
תודה רבה

TELAVIV TRADER

New member
יש דרך לעשות את זה אבל...

אתה למעשה יכול להגיע לברייק איוון אבל אתה חייב חשבון גדול למקרה שהדברים לא ילכו מהר מספיק והשוק יתחיל לנוע בריינג'. אבל זה אפשרי.
אם תרצה פנה אלי בפרטי- זה ארוך מדי לפורום.
ובלי קשר- עדיף לך לקחת הפסד. לא נראה לי שאתה מספיק מקצועי להתעסק בסוג כזה של גידור וממילא היית חייב לחשוב על זה לפני...:)
אי יכולת לקבל הפסד היא אחת הדרכים המהירות והבטוחות להפסיד.

התשובה היא

1.יש שיטות שעובדות על גידורים כאלו אבל זה אחרי שהם עשו חשבון כמה כסף יש להם בחשבון ושכל ההרפתקה הזו לא תיקח יותר מאחוז מסוים בתיק ושהם עושים זאת כל הזמן אז בסוף הסטטיסטיקה לטובתם.
אבל זה לא השיטנ שלך

2.אם אתה חושב שבנקודה זו היורו צריך לרדת,והיית עושה עיסקה מלכתחילה שם לשורט וגם יש לך מספיק ביטחונות-תעשה זאת.( לדעתי היורו צריך לרדת עד 1.1120 בטווח הקצר)
אך אם זה בגלל שאתה לא רוצה לצאת מופסד מסידרת העיסקאות הזו אז תדע לא נלחמים בשוק והמקצוע הזה ילמד אותך טוב טוב להוריד את האגו. עדיף לצאת בהפסד ולקחת עיסקה במקום בטוח יותר. הגיוני , לא?

היורו הגיע ליעד שהצבתי

מעכשיו לונג ביורו
ובעיקר בפאונד. לאחר שהגיע לפיבונאצי 78 חודשי, עשה עליה יפה ואז תיקן AB=CD מדויק עד 78 יומי ולכן עכשיו יבא גל 3 עולה וארוך לפחות עד1.4800. סטופ 1.4200

doko5

New member
חד משמעית לא!עיסקת קניה מקזזת את עיסקת המכירה בדומה לסגירה

זה אותו הדבר בדיוק כמו לסגור פוזיציה רק יותר ריוחי לברוקר בגלל כפל העמלות

ברור

כי אם זה יורד הוא מופסד וגם אם זה עולה.
טעיתי שחשבתי שהוא מדבר על עוד עיסקת שורט גדולה

freemnv

New member
מצטרף למגיבים

כל המגיבים לפני צודקים.
עדיף לך לסגור בהפסד.
לפי המסך ששלחת נראה שאתה עובד על CFD, ששם הסיכוי שלך להרוויח קטן בעשרות מונים.
על כל עסקת CFD שאתה עושה תזכור שהחברה דרכה אתה סוחר עושה עליך את הרווחים הבאים:
1. Spread בין הbid ל ask - בCFD החברות מגדילות את הspread כך שאתה משלם להן הרבה יותר על המירווחים. כשאתה סוחר אצל ברוקר אמיתי, אתה מקבל תעריפים שנקבעים באמת בין בנקים.
2. עמלת קנייה/מכירה על כל פעולה
3. ריבית יומית על ההפרשים בין המטבעות
4. כל חברת CFD גובה עוד עמלת שקר כלשהו לפי מצב הרוח.

שורה תחתונה, אין לך שום סיכוי להרוויח כך.

ניב

למעלה