נקווה שהפסקת האש תחזיק מעמד! ושהימין לא יכעס על כך.
M markrin New member 2/11/00 #2 במקרה הטוב-הנסוג מההר.. נגמרה להם התחמושת סבלנות חנון תקרא בעיון מה שפרסמתי כאן קצת למטה אני עושה לך בחינה בע``פ אם אתה לא עובר אתן אותך מאכל לפלשתינאים.. חה חה..
במקרה הטוב-הנסוג מההר.. נגמרה להם התחמושת סבלנות חנון תקרא בעיון מה שפרסמתי כאן קצת למטה אני עושה לך בחינה בע``פ אם אתה לא עובר אתן אותך מאכל לפלשתינאים.. חה חה..
M markrin New member 2/11/00 #4 אני עומד על כך שיסוגו מהדירה שלך.. -דבר ראשון. כרטיס לכיוון אחד כבר קנית ? לך תזמין מהר יש הסעה של שמאלנים לשמורות. אוי,אתה באמת מכה שה כבר לא עינין לדיעה כזו או אחרת. פשוט מכה
אני עומד על כך שיסוגו מהדירה שלך.. -דבר ראשון. כרטיס לכיוון אחד כבר קנית ? לך תזמין מהר יש הסעה של שמאלנים לשמורות. אוי,אתה באמת מכה שה כבר לא עינין לדיעה כזו או אחרת. פשוט מכה
ר רבקה ל New member 2/11/00 #7 igul ראית ``דוח מכון פרס לשלום`` דפדף עמוד בן 4 ל-5 תאריך 00\11\1 שעה 20.04 יש שם משהו שאומרים כל מיני סקטורים על ``השלום לא מת`` כותרת ההודעה ``דו``ח מעניין אודות מכון פרס לשלום``
igul ראית ``דוח מכון פרס לשלום`` דפדף עמוד בן 4 ל-5 תאריך 00\11\1 שעה 20.04 יש שם משהו שאומרים כל מיני סקטורים על ``השלום לא מת`` כותרת ההודעה ``דו``ח מעניין אודות מכון פרס לשלום``