נקווה שהשנה הזאת תהיה יותר מתוקה!

נעללה

New member
לא נעלמתי, הייתי עסוקה בהשרדות!

בלהתאקלם בארץ, לאקלם את הילדים, לאקלם את הבעל, להבין מי נגד מי, לחפש עבודה, להיות באבטלה, ללכת לקורס הנה"ח, ולמצוא עבודה בעזה"ש מתחילה אחרי החגים, תחזיקו לי אצבעות! מה חדש אצלכם??? אני מבינה שנויה בהריון עם בת אחרי 4 בנים?? או שאני טועה! מי עוד הרחיב את המשפחה, פרט למיטל שאתה אני בקשר, ויש לה בן (מס' 7 ) ששמו כמובן זיו. כי הרי יש לה את כל האלף בית מא' ועד ז', וזו לא בדיחה זה אמיתי, פגשתי אותה, היא מקסימה נהדרת ונדיבה! פרט לה פגשתי אנשים מקסימים בארץ, אבל קשה לנו כאן עדיין עוד לא מרגישים ממש ממש בבית. מזג האוויר לא קל, הפרנסה קשה, אני לא מבינה איך אתן מסתדרות עם משפחות כל כך רחבות? פרט לזה ממש כיף לי כאן, הילדים חופשיים ללכת ולבוא, החגים נחמדים, הים, החברים, המלחמה (מפחידה), ואני מרגישה סוף סוף בבית, אבל גם מתגעגעת לחו"ל, לפעמים!!! ספרו מה חדש?

את מבינה נכון!!

וכן, החיים קשים כאן מאד. תחזיקי מעמד! איך הילדים התאקלמו?

נעללה

New member
שוב לא נעלמתי, הפירוט למעלה!! |טמבל

הייתי נכנסת מדי פעם מציצה אבל היו כאן אולי 3 תגובות, היה יבש משהו, אנשים קצת נעלמו, אז עזבתי וחזרתי שוב. הילדים התאקלמו נהדר, הבן התאקלם טוב, יש לו חברים, חוגים, מרגיש בבית, הקטנה, לה זה לא שינה כל כך, רק להורים, זה לק.................................ח! זמ..........................ןןןןן! להתאקלם!!!! חחחח....אבל בסוף התאקלמנו. אבל עוד לא ממש כמו שצריך. לא הכל בידיים שלנו!

little baker

New member
שמת ../images/Emo23.gifשכתבנו באותו רגע../images/Emo6.gif

העבודה שלך קרובה לבית? בעלך מצא עבודה? ונויה צודקת, תיכנסי ולא יהיה יבש.

נעללה

New member
אם אני אכנס לכאן ארטיב את הפורום!

לא עובדים לי הסמיילים!

למעלה