נקווה שרה"מ דובר אמת

משתפרת1

Well-known member

נתניהו באמירה מפתיעה: "נביא בקרוב עשרות חטופים בחזרה"​

כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.
אישית אני חושבת שאם היה עושה עיסקה גם במחיר הפלת הממשלה והולך לבחירות- היה זוכה בגדול, שלא לדבר על כך שהמהלך היה זוכה בתמיכת גורמים באופוזיציה וכך אולי אפילו בשינוי בהרכב הממשלה והמשך קיומה בראשותו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.
אישית אני חושבת שאם היה עושה עיסקה גם במחיר הפלת הממשלה והולך לבחירות- היה זוכה בגדול, שלא לדבר על כך שהמהלך היה זוכה בתמיכת גורמים באופוזיציה וכך אולי אפילו בשינוי בהרכב הממשלה והמשך קיומה בראשותו.
לדעתי אף אחד לא יודע איך באמת נתניהו חושב, או ייפעל.

דיברגנט חדש

Well-known member
לדעתי, את טועה הן בקטע שטראמפ יתערב בנושא החטופים יותר מאשר ביידן, אלא אם כן יצליח להשיג לנו עסקה טובה יותר מאשר החמאס דורשים והן בקטע שה0מול היה מצביע לו בבחירות ולהזכירך את עסקת שליט, כמה לחצו עליו לעסקה והיום חלק מאותם אלו שלחצו עליו, משמשים אותה כנגדו כחולשה.

ריקי זו אני

Well-known member
לנתניהו ודאי יש תשובות טובות לשאלות שציבורים שלמים בישראל מתפקחים מידי יום ביומו..., והשאלות הן נוקבות ואמיתיות שביסודן השאלה איך אחרי 13 חודשי מלחמה... אחרי הפדיחה הכי גדולה שכשל השין בית כף..., אחרי רצף של פשלות מודיעניות שבאו מתוך קונספציה הזויה, 101 חטופים בעזה הכבושה והמנותצת... - למי זה נשמע הגיוני קיבינימט...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לנתניהו ודאי יש תשובות טובות לשאלות שציבורים שלמים בישראל מתפקחים מידי יום ביומו..., והשאלות הן נוקבות ואמיתיות שביסודן השאלה איך אחרי 13 חודשי מלחמה... אחרי הפדיחה הכי גדולה שכשל השין בית כף..., אחרי רצף של פשלות מודיעניות שבאו מתוך קונספציה הזויה, 101 חטופים בעזה הכבושה והמנותצת... - למי זה נשמע הגיוני קיבינימט...
נשאר לחכות ולראות אם נתניהו יודע מה הוא אומר.

למעלה