יש סיבה לחשוב אחרת?נקווה שרוה"מ דובר אמת
לא חסרים סיבות.יש סיבה לחשוב אחרת?
לא מכיר משהו מיוחד.לא חסרים סיבות.
כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.נתניהו באמירה מפתיעה: "נביא בקרוב עשרות חטופים בחזרה"
לדעתי אף אחד לא יודע איך באמת נתניהו חושב, או ייפעל.כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.
אישית אני חושבת שאם היה עושה עיסקה גם במחיר הפלת הממשלה והולך לבחירות- היה זוכה בגדול, שלא לדבר על כך שהמהלך היה זוכה בתמיכת גורמים באופוזיציה וכך אולי אפילו בשינוי בהרכב הממשלה והמשך קיומה בראשותו.
צודקת. הכל תקוות, השערות, ניחושים. לכן כתבתי "אולי".לדעתי אף אחד לא יודע איך באמת נתניהו חושב, או ייפעל.
צודקת. הכל תקוות, השערות, ניחושים. לכן כתבתי "אולי".
לדעתי, את טועה הן בקטע שטראמפ יתערב בנושא החטופים יותר מאשר ביידן, אלא אם כן יצליח להשיג לנו עסקה טובה יותר מאשר החמאס דורשים והן בקטע שה0מול היה מצביע לו בבחירות ולהזכירך את עסקת שליט, כמה לחצו עליו לעסקה והיום חלק מאותם אלו שלחצו עליו, משמשים אותה כנגדו כחולשה.כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.
אישית אני חושבת שאם היה עושה עיסקה גם במחיר הפלת הממשלה והולך לבחירות- היה זוכה בגדול, שלא לדבר על כך שהמהלך היה זוכה בתמיכת גורמים באופוזיציה וכך אולי אפילו בשינוי בהרכב הממשלה והמשך קיומה בראשותו.
אני חושב שרוה"מ, כמו כל הממשלה, עושה לילות כימים למען החטופים. אני חושב שהסיבה להתנגדות הממשלה להסכים לדרישות החמאס נוגעת נטו לבטחון ישראל ואין לה שום קשר לענייני קואליציה מדומיינים בראש הרל"בי.כשייכנס טראמפ לשלטון אולי נתניהו ישנה את טעמו ויעשה משהו גם למען החטופים ולא רק למען הקואליציה.
נתניהו לא מסוגל להגיד אמתנתניהו באמירה מפתיעה: "נביא בקרוב עשרות חטופים בחזרה"
כך אכן הגיוני שעוכרי ואויבי ישראל יראו זאת. אמנם לא שראש הממשלה הנבחר הוא אויב של מדינת ישראל, לא גדול ולא קטן, אבל כמובן כן שהוא אויב גדול מאוד שדופק לכל האויבים האלה שלנו את תוכניותיהם לנצחנו. אשרינו שזכינו (אלו שמעוניינים דווקא שישראל תנצח) וזה האיש שנמצא כרגע בתפקיד החשוב הזה.נתניהו לא מסוגל להגיד אמת
הוא שקרן בן שקרן
הוא האויב הכי גדול של מדינת ישראל
יותר מסינואר
נשאר לחכות ולראות אם נתניהו יודע מה הוא אומר.לנתניהו ודאי יש תשובות טובות לשאלות שציבורים שלמים בישראל מתפקחים מידי יום ביומו..., והשאלות הן נוקבות ואמיתיות שביסודן השאלה איך אחרי 13 חודשי מלחמה... אחרי הפדיחה הכי גדולה שכשל השין בית כף..., אחרי רצף של פשלות מודיעניות שבאו מתוך קונספציה הזויה, 101 חטופים בעזה הכבושה והמנותצת... - למי זה נשמע הגיוני קיבינימט...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.