נקי 40 יום

dandan97

New member
נקי 40 יום

מקווה לעדכן גם בהחלפת הקידומת הבאה עוד עשרה ימים.התקררתי לגמרי.מרגיש עכשיו איום ונורא.לילה שקט שיהיה.

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

26 באוקטובר הדרך לקבלה עצמית "האמצעי היעיל ביותר להגיע לקבלה עצמית הוא יישום של שנים-עשר הצעדים של ההחלמה." עלון מס' 19, "קבלה עצמית" ההתמכרות שלנו ביישה רבים מאתנו. התחבאנו מאחרים, בטוחים בכך, שאם מישהו יידע מי אנו באמת הוא ידחה אותנו. אנ-איי מלמדת אותנו ללמוד מהי קבלה עצמית. רבים מאתנו מוצאים הקלה גדולה בהשתתפות בפגישות, מהאזנה לדברים של מכורים אחרים, המספרים את הסיפורים שלהם, ומכך שאנו מגלים כי גם אחרים הרגישו כלפי עצמם, כמו שאנו מרגישים כלפי עצמנו. כאשר אחרים משתפים אותנו בכנות מי הם באמת, אנו חשים חופשיים לנהוג כמותם. וכאשר אנו לומדים איך לומר לאחרים את האמת על עצמנו, אנו לומדים לקבל את עצמנו. חשיפה עצמית היא רק ההתחלה. מרגע ששיתפנו אחרים בדברים שגרמו לנו להרגיש לא נוח עם החיים שלנו, אנו צריכים למצוא דרך חיים אחרת - וכאן נכנסים לתמונה הצעדים. אנו מפתחים תפיסה של הכוח העליון. אנו עורכים חשבון נפש מפורט על חיינו, ואנו מדברים על החשבון-הנפש הזה עם החונך שלנו. אנו מבקשים מאלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, להסיר את הפגמים באופיינו, ואת החסרונות שהם מקור הצרות שלנו. אנו מקבלים אחריות על מה שעשינו, ומכפרים על כך. אנו מכניסים את הדברים האלה בחיי היומיום שלנו, "מיישמים עקרונות אלה בכל תחומי חיינו." בעבודה של הצעדים נוכל להפך לאנשים שנהיה גאים בהם. אנו יכולים לומר בחופשיות את האמת על עצמנו, כי אין לנו מה להסתיר. רק להיום: אלך בדרך הקבלה-העצמית. אבוא לפגישות, אומר את האמת ואעבוד את הצעדים.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

נהגתי לחפש כוח וביטחון מחוץ לעצמי, אבל הם נמצאים בפנים. הם היו שם מאז ומתמיד.
- אנה פרויד אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע מבורך באיכות וחופש../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על השקט בראש, על שלווה ועל תכנית להיום. אני אסירת תודה על בריאות פיזית ונפשית, על הרגשת שייכות, על בית חם, על חברותא ודרך NA, על הזכות להיות עדה לחגיגות של מנצחים, על הכוח והנחישות להמשיך בדרך, על הנכונות להפנים ועל אומץ לשנות. אני אסירת תודה על בן זוג אוהב ועל משפחה תומכת ומפרגנת. על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - אחד עשר חודשים ועשרה ימי ניקיון
בוקר של שבוע חדש, שקט בחוץ ובפנים ואני רוקמת לעצמי את התכנית היומית שלי ומשחזרת לרגע את אתמול. יום ארוך של ביחד, פינוקים וחיבוק מתמשך. הלילות הופכים קרים, החורף מגיע ואני כל כך אוהבת את החורף... להתכרבל יחד מתחת לפוך, להעריך את השבת אחרי שבוע של עבודה, לאהוב... להציף רגשות כמו הגשם... עוד יום של עשייה בפתח, עבודה, סידורים, בדיקות שתן וחגיגה של מנצחים בערב. מאחלת לכולנו שבוע של עוד צעד בדרך אל עצמנו מתוך שמחת חיים וחופש לבחור בדרך. אוהבים

כתובת האש מהכנס בטבריה../images/Emo23.gif

תודה לרפיאלי, ותודה ל"צוק" שצילם. התרגשתי לראות, לשמוע, להיות נוכחת לרגע וירטואלי. אוהבים

../images/Emo65.gifברכות לדודי ולדרך NA על 4 שנים../images/Emo65.gif

דודי, חבר יקר חוגג הערב ארבע שנות ניקיון בצומת המפוח באילת. מכאן (וגם משם) מברכת בים של
ובים ו
ים, ומאחלת המשך גדילה ברוח התכנית. אחד האנשים שמהווים מסר מתוך דוגמא אישית, החל משירות, פגישות על בסיס קבוע, צעדים וחונכות. נעים להקשיב למילים שיוצאות מהבטן שלך ולא מרק מהראש, להזדהות איתך, להאמין ולהיווכח בעזרתך שהדרך אכן עובדת למי שבאמת עובד אותה. איחולים לעוד הרבה ימי הולדת מרגשים לא פחות מהנוכחי, ימים לבנים של ניקיון איכותי לא מובן מאליו בכלל. כן יירבו כמוך דודי! תודה על היותך. כניעה, היא המפתח את החופש
דרכך, אפשר ללמוד את ערך המשפט הזה. אוהבים

בשעה טובה דודי ../images/Emo201.gif

יום נקי ולבן לכל החיים אוהבים אותך והנה איחולינו לשנה הבאה מכל קבוצת יטנס רק תמשיך לבוא

שטול1

New member
דנדן יקר ../images/Emo24.gif

נגד השפעת ממליצים חכמי הפורומים והקומונות על הרבה מרק עוף תה צמחים עם דבש ולימון (מוסיףהמון) ומנוחה מרובה תחת הפוך כמו כן לשתות הרבה מים ולהזיע את הסטרפטוקוקים (לא אני המצאתי את זה ככה קוראים להם) לכל הרוחות. ובעניין הנקיון מכל חומר משנה תודעה או מצב רוח נסיון אישי מלמד שמגע רב ככל האפשר עם מכורים נקיים עוזר מאוד במיוחד בתחילת הדרך , אם זה לא מתאפשר דרך חדרי אנ.אי. הסמוכים למקום מגוריך נשמח לשוחח איתך בפורום מכובד זה שרובו ככלו שרוי באווירת החלמה לאורכה ולרוחבה של הארץ . או במילים אחרות תבוא כל יום יקרו לך דברים טובים אוהבים שטול

נעממי5

New member
דודי, הופה הופה ליגה אירופה../images/Emo106.gif

שה' ימשיך להנחות אותך בדרך, והמשך עשייה ונתינה ברוח ה' אוהב.

למעלה