נקלטתי בתל השומר

יאסון

New member
נקלטתי בתל השומר../images/Emo34.gif

והאמת שהיה בסכ"ה אחלה. דק טליאנסקי(מישהו מטופל אצלה?) הייתה אחלה, והיתה לנו כימיה מצוינת. היא בעיקר היתה רגועה ומרגיעה וזה נחמד. נשלחתי הביתה לחיים הרגילים עד הביקורת הבאה.(עם שתי בדיקות בדרך) היא לא ממש התחברה לכל עניני הרפואה המשלימה שאני עושה בימים אלה. זכותה. אני לעומת זאת התחלתי טיפול אצל רופא בשיטה הסינית ואני מרוצה מאוד. עלינו על זה שיתכן והיה לי התקף קודם לפני 4 שנים. אני מתכנן עוד ארבע שנים של שקט...(לפחות) כך שבינתיים - אני בתל השומר. כל זמן שהם ייתנהגו יפה... צ´או לכולם יאסון

רחלית

New member
יופי

אני מאד התרשמתי מכך שיש במבנה אחד את כל מה שנחוץ לחולה טרשת. טוב שלא בלבלו אותך עם הניסוי שלהם והלוואי שיהיו לך עוד 4 שנים ויותר של שקט

anat11

New member
טוב לשמוע,

הכי חשוב להרגיש בסדר עם מי שמטפל. לא מכירה את טליאנסקי (אולי היא החליפה את ד"ר חן ששמעתי שהוא כבר לא שם). מה אתה עושה בשיטה הסינית? אני עצמי עושה אקופונקטורה מזה ארבע שנים (מאז האבחון), בערך פעם בחודש. בהתחלה גם עשיתי קצת הומאופטיה, ואני חוזרת לזה מדי פעם. כמו כן תקופה מסוימת למדתי קצת ביו-פידבק (להוריד את הסטרס), ועוד לא דיברנו על מסז´ (רציני, מפרק) ושאר ירקות. אני מאמינה בקשר בין הגוף לנפש (כלומר - הוליזם) ומנסה למצוא את הדרכים שיביאו להורדת מתח ולתחושה טובה ככל האפשר. שיהיו עוד הרבה שנות שקט, ענת

RomiVais

New member
מצויין לשמוע!! ../images/Emo45.gif

אני שמחה מאוד שאתה מרוצה!!! גם אני לא שמעתי על ד"ר טליאנסקי. אבל אם אתה כבר מרוצה ממנה, זה נפלא. נראה לי שבדרך כלל מספיקה פגישה אחת כדי "לקלוט" את זה. המון המון בהצלחה בבדיקות ים של בריאות והמון שנים של שקט מכל הלב,

סיאמית

New member
טליאנסקי?

אני מכירה אחת כזאת אבל מאיכילוב! יכול להיות שהיא עברה עם דר´ צ´אפמן לתל השומר. בחורה צעירה ועדינה כזו? אם זו היא אז אחלה! אני התרשמתי ממנה שהיא בסדר גמור.

Navva

New member
ביום ד´ הקרוב אני באיכלוב

יאנסון! לגבי טליאנסקי, אם זו הרופאה מאיכילוב, אז דעתי דומה לדעתה של סיאמית. סיאמית! יש לי ביקורת (הראשונה מאז הלידה). מעניין מי נשאר שם חוץ דר´ מחילקביץ, אם דר´ טליאנסקי עברה יחד עם צ´פמן? כאשר עשיתי את ה EMG (לפני חודש וחצי), הרופאה שערכה לי את הבדיקה אמרה שטליאנסקי עוברת לירושלים. ד"א את ההפניה ל EMG קיבלתי בקופה מדר´ חן. אני אדווח על הביקור וגם על השינויים הפרסונלים.

סיאמית

New member
דר´ חן הוא בתל השומר, לא?

אני זוכרת ש~א~ היה אצלו פעם... אין לי מושג מה יהיה עם טליאנסקי, דווקא חיבבתי אותה. את חילקביץ´ אני מכירה מהיום שהגעתי לאיכי´ ובשנה האחרונה היא זו שמקבלת אותי ודופקת לי על הרגלים עם פטיש. היא בסדר גמור! אני אהיה שם עוד שלושה שבועות בערך... תימסרי ד"ש לאמה משני המעריצים הכי גדולים שלה... היא בטח תנחש על איזה זוג טרפצתי את מדברת
נשיקות למתן, אחת בכל פולקע

RomiVais

New member
../images/Emo50.gif נאוה יקרה... ../images/Emo24.gif

ספרי לנו איך היה בביקורת!! ומה שלומך בכללי? המשך שבוע נעים ורק טוב

יאסון

New member
צעירה וג´ינג´ית

כן, צעירה ועדינה וג´ינג´ת. ורוסיה. ומה שהכי נחמד - יש לה הומור והיא ממש לא פניקרית.

סיאמית

New member
נכון! זו היא!!!

שיער קצר וג´ינג´י... כנראה שהיא באמת עברה לתל השומר... כולם עוזבים את איכילוב!!! נאווה!!! מה יהיה???? בסוף נישאר שם רק את ואני ואולי גם נצטרך לשטוף את המיסדרונות??? לא יקום ולא יהיה!!! ...אני לא עושה ספונג´ה....

רחלית

New member
גם אני עזבתי

לא רק הרופאים עוזבים מתברר שגם לקוחות - מהרגע ששמעתי שצפמן עוזב החלטתי להמשיך המעקב רק בתה"ש עד אז רקדתי על שני בתי"ח. אגב צפמן לא מקבל המרפאה של הט"נ אלא קיבל את ניהול מחלקת העצבים.

סיאמית

New member
ברור שלא!

אחירון תמשיך לנהל את המחלקה לטרשת (וטוב שכך!) וצ´אפמן ינהל את נוירולוגיה... נראה לי שאם הוא היה נשאר באיכילוב הוא היה צריך לחכות 2000 שנה עד שקורצ´ין היה מפנה לו את המקום

רחלית

New member
דרך אגב

קורצין יצא לחופשה מהנהול המחלקה ובורשטיין מנהל בפועל

למעלה