נקמה. האם היא באמת עושה לנו טוב?!

shikma r

New member
נקמה. האם היא באמת עושה לנו טוב?!

אז אחרי הפרק של היום. אחרי הדוגמאות והמצבים שראינו, הבנו שיש נקמות מתוקות ויש מרירות. יצא לכם לנקום במישהו?! ככה נקמה מתוקה? שכיפרה על ההרגשה הרעה?!

אי י ל ת

New member
כן כן כן

אני לא טיפוס של נקמות, אבל הייתי שותפה לנקמה מתוקה אחת. בפורום אחר שאני משתתפת בו, שהוא מאוד אקטיבי, ומרבית האנשים בו ממש מכירים אחד את השני, הייתה מנוולת אחת שסיכסכה, ליכלכה, שיקרה, רימתה, ממש טיפוס מלוכלך. החבר שלה היה מנהל הפורום שמחק כל הודעה שסיפרה עליה את האמת או לא החמיאה לה. רגע הנקמה המתוק הגיעה כשיום אחד היתה עליה כתבה קצרה במעריב אינטרנט, בעניין איזה תלונה שהיא הגישה. הקישור לכתבה עבר בין כולם מיד, וכולנו ניכנסנו והפצצנו בתגובות לכתבה, בשלל שמות שהמצאנו, תגובות שפישלו אותה מאוד. רצתה לצאת מפורסמת ויצאה מה זה טמבלית. פשוט תענוג... ובעניין הפרק... מזל שגב תפסה את עצמה בזמן, אחרת היא הייתה מוחרמת עד סוף כל הזמנים על איך שהיא עמדה לסבך את הבחור הצעיר הזה. הנקמה שלה באמת סובבה לה את הראש למקומות לא טובים. האם דומיניק יוצא מחיינו? נתגעגע. לא לחזה השעיר שלו אבל למשחק שלו כן, את הדמות שלו חיבבתי, הרבה יותר מאשר את הגוף שלו. ריצ'י מתנהג כמו טמבל, ואולי אחרי קטע כזה ילמד לקח. יש שם מתח עם סיימון, מה קורה? האם סיימון עוד כועס עליו שהוא שוכב עם כולם ורק איתו לא? וג'מימה הייתה כה מסכנה הפרק. ממש נכמר ליבי על הבחורה הנטושה. אבל למה היא השפילה את עצמה ככה בנסיונות לחזור לאוון? בשביל מה? כדי שישלח אותה לכל הרוחות??? ומתי היא הספיקה ככה להתאהב בו? בהתחלה ליגלגה עליו, והנה מתהפך הגלגל. ממנו אני לא מצפה להתנהג כמו בן אדם, אבל למה היא דירדרה את הכבוד העצמי שלה למקום כל כך נמוך???

oriel3

New member
איזו פרשנות יפה...../images/Emo140.gif

אבל, אני לא אדגעגע לדומיניק, הוא העלה בי בחילה מהרבה סיבות. הוא דוחה, הוא נשוי, הוא נצלן... סורי, ממש לא הטיפוס, כל פעם שהם התנשקו אני ובעלי הלכנו להקיא במקום גבריאל... מה באמת קורה עם סיימון?? אך, אין כמו טעם הנקמה.... אחלה פורום
אגב, למה אין מנהל??

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאווו זו את מהפורום של זהות בדויההההההההההההההההה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif המנהל של הפורום כבר לא מנהל אותו מסיבות תמוהות ולא ברורות.... נקווה שזה ייפתר בקרוב....

oriel3

New member
../images/Emo6.gifתודה../images/Emo13.gif תגידי, את בכל הפורומים?

חוץ מזהות בדויה וכנראה גם השבט לפי החותמת, איפה את עוד? שאני אדע איפה למצוא אותך

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחיחי אני רק פה../images/Emo13.gif, בהשבט../images/Emo41.gif, בזהות בדויה../images/Emo11.gif, יוני בלוך../images/Emo85.gif ובאסטד../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif... אני מכירה הרבה אנשים../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif שנמצאים ביותר פורומים ממני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif....

נעמהdj21

New member
אני אישית חושבת שנקמה לא עוזרת

בכלום... היא גורמת לנו להיראות פתטים , נואשים , וכל מיני דברים לא טובים. אם זה תגובה למעשה גועלי כמו שאלכס הגיבה זה סבבה , אבל לנקום במישהו כי הוא החליט שהוא לא רוצה אותך זה דבילי. אני עצמי השתעשעתי במחשבה לנקום במישהו שפגע בי , ומהר מאוד הבנתי שזה סתם , שכנראה יש לי רגשות ובגלל זה אני מחפשת נקמה. אז עדיף קודם לפתור את הרגשות שלך עם עצמך ואז תחליט החלטה מתוך שפיות לפחות זו דעתי.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני לא זוכרת שנקמתי במישו.... פשוט שמחתי כשדברים רעים קרו לו... הנקמה של אלכס הייתה מצויינת, ממש שמחתי לראות אותה וכל כך הגיע למניאק ההוא.... הנקמה של ג'מיימה הייתה ממש מוגזמת, כאילו בהתחלה הגיע לו שהיא תשפיל אותו ככה, אבל אחרי שהוא הסביר לה והם ליבנו ת'עניינים היא פשוט הגזימה לגמרי.... הנקמה של גב הייתה פשוט לא במקום... אילקו היה יכול ממש להפגע ממנה, ואני ממש שמחה שהיא חזרה לעצמה בסוף ושינתה את דעתו....

shikma r

New member
כן הופתעתי מגב שכמעט וגרמה לאילקו

נזק לא קטן.. לא מתאים לה וידעתי שבהמשך היא תשנה את דעתה ותבין שהיא עושה שטות.. ולגבי הבחור התמוהה שאלכס יצאה איתו?! למה? בחיים לא הייתי מתקרבת לבחור כזה! כשהוא עמד בפתח הדלת בפוזת "אני דומגן" עם המשקפיים והגורמט לא הפסקתי לצחוק! אם הייתי אלכס, הייתי טורקת לו תדלת בפרצוף. מזעזע. נחמד שמכמעט כל הדמויות היו מעורבות בנקמות. חוץ מכריסטיאן קלי וג'ייסון. כריסטיאן בכלל הוצא מהפרק... מה נסגר?! אני?! פעם אחת נקמתי. טוב אני לא קוראת לזה נקמה.אני מאמינה שלימדתי את חברה שלי לקח. והצלחתי. לא משנה הפרטים אבל איכשהו "לימדתי לקח" את חברה שלי על משו היא עשתה לי. בואו נגיד שמאז היא לא עושה את מה שהיא עושה ככה.. נקמות?! יש לי את זה בדם.ולא מעט אני גם פועלת. אבל לאנשים לא יוצא הרבה לפגוע בי.. ככה שאני אל פועלת הרבה

d o r o n n

New member
ערוץ 24 ,ייקח אחריות על השחיתות

ערוץ 24 ,שמישהו ייקח אחריות על השחיתות השערורייתית

למעלה