כן כן כן
אני לא טיפוס של נקמות, אבל הייתי שותפה לנקמה מתוקה אחת. בפורום אחר שאני משתתפת בו, שהוא מאוד אקטיבי, ומרבית האנשים בו ממש מכירים אחד את השני, הייתה מנוולת אחת שסיכסכה, ליכלכה, שיקרה, רימתה, ממש טיפוס מלוכלך. החבר שלה היה מנהל הפורום שמחק כל הודעה שסיפרה עליה את האמת או לא החמיאה לה. רגע הנקמה המתוק הגיעה כשיום אחד היתה עליה כתבה קצרה במעריב אינטרנט, בעניין איזה תלונה שהיא הגישה. הקישור לכתבה עבר בין כולם מיד, וכולנו ניכנסנו והפצצנו בתגובות לכתבה, בשלל שמות שהמצאנו, תגובות שפישלו אותה מאוד. רצתה לצאת מפורסמת ויצאה מה זה טמבלית. פשוט תענוג... ובעניין הפרק... מזל שגב תפסה את עצמה בזמן, אחרת היא הייתה מוחרמת עד סוף כל הזמנים על איך שהיא עמדה לסבך את הבחור הצעיר הזה. הנקמה שלה באמת סובבה לה את הראש למקומות לא טובים. האם דומיניק יוצא מחיינו? נתגעגע. לא לחזה השעיר שלו אבל למשחק שלו כן, את הדמות שלו חיבבתי, הרבה יותר מאשר את הגוף שלו. ריצ'י מתנהג כמו טמבל, ואולי אחרי קטע כזה ילמד לקח. יש שם מתח עם סיימון, מה קורה? האם סיימון עוד כועס עליו שהוא שוכב עם כולם ורק איתו לא? וג'מימה הייתה כה מסכנה הפרק. ממש נכמר ליבי על הבחורה הנטושה. אבל למה היא השפילה את עצמה ככה בנסיונות לחזור לאוון? בשביל מה? כדי שישלח אותה לכל הרוחות??? ומתי היא הספיקה ככה להתאהב בו? בהתחלה ליגלגה עליו, והנה מתהפך הגלגל. ממנו אני לא מצפה להתנהג כמו בן אדם, אבל למה היא דירדרה את הכבוד העצמי שלה למקום כל כך נמוך???